Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Много са за на Неделев тези пари, поне според мен. Никой в момента не би извадил такава сума за него, дори и Домуса, който е комплексар и само за да прецака Левски или оранжевите би го взел за резерва, но просто не си струва парите. Преди 2-3 години - да, но сега...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
Аз пък бих се басирал с всеки, че Неделев би запълнил успешно дупката, оставена от Давиде. Що се отнася до кинтите... Ако искат да правят сериозно нещо, трябва да дадат кинт. Ако не - ето го аржентинското джудженце.
Последна промяна от metodito на 06 авг 2019 09:46, променено общо 1 път.
Свободните удари само да бие и корнерите да изпълнява пак ни стига. Пък и някой извеждащ пас да пусне.....Щото аз такъв футбалер в момента не виждам в Левски, дори и банкерчето от Швейцария, за което толкова "ревем".
Това, с криенето, как кореспондира с показателите му срещу микренци, отбора на Домуса и останалите отбори от първата шестица? Първо се запознай със статистиката му и след това продължи да си пишеш! Не твърдя, че ако дойде при нас ще пасне и ще ни вдигне рязко нивото, но не е нормално да се плюе, като се пренебрегват очевидните факти.Avanti_Ragazzi написа:Ако стане този трансфер всички печелим!!!
Левски печели много качествен играч за марката А група a. k. a. Висша Лига!
Ботев печели 1.5 милиона лева за стадиона си.
А микревци и хората на Домуса печелят, че срещу тях със синия екип ще играе играч дето се крие и го няма никакъв във всеки истински важен мач.
Амин!!!
Неделев е най-добрия халф в нашето първенство 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Дано вземем Неделев .Направим ли го ставамежреален претендент за титлата
dedra написа:Свободните удари само да бие и корнерите да изпълнява пак ни стига. Пък и някой извеждащ пас да пусне.....Щото аз такъв футбалер в момента не виждам в Левски, дори и банкерчето от Швейцария, за което толкова "ревем".
Дали? Щот имахме такъв дет изпълняваше перфектно корнери и свободни удари, чат пат и некой пас даваше, ама пак повечето не бяха доволни, че бил мърда и т.н. С Неделев ще стане същото. Ще го емнат след първия слаб мач. Иначе лично ще съм доволен ако дойде в Левски, тъп не тъп, чорбар, жълтур, еба ли го къв е, ама със сигурност е от малкото класни български футболисти и ще вдигне нивото.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Неделев е добър футболист за родните стандарти. Нивото ще го вдигне. Друг въпрос е, че не вярвам да дойде при нас. Парите не са му малко, но има още доста футбол в него. Като се сетя Йовов как беше приеман на времето когато се завърна при нас...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- AzSumRazbirach
- Контакти:
Неделев, ако го вземем правим "ТРАНСФЕРЕН УДАР". Според мен най-добрият български футболист в момента, изключително симпатично и добро момче. Дори и малко над 1 мил евро да струва пак е добре за такъв футболист. В Левски ще се развие и дори може да го продадем на 5-6 пъти по-голяма цена. Дано да се случи трансфера на Неделев в Левски, защото Левски има нужда от Неделев и Неделев има нужда от Левски. Ще ме разберете какво имам в предвид.
Витоша (Бистрица) се похвали с две нови попълнения. Клубното ръководство е постигнало договорка с колегите си от Левски за преотстъпването на двама техни футболисти - Атанас Кабов и Илия Димитров, които ще направят първа тренировка с “тигрите” от 18.00 часа тази вечер.
България има природни богатства,