Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

yavorescu
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот yavorescu » 06 авг 2014 19:50

honda написа:Честно казано нямам наблюдения Черно Море в почти всеки шампионат да записва победи над водещите отбори , не знам от колко години гледаш футбол,но аз не се сещам за шампионат в който Черно Море е записал победи над първите 5 отбора в класирането

Миналия сезон нямахме победи над всички в топ 5. Черно море традиционно се представя добре срещу т.нар. водещи отбори във Варна (да, не винаги бием, особено Левски). ЦСКА нямаше дори отбелязан гол на наш терен от известно време (5 години, ако не се лъжа).
Затова ,че преквалифицирал играчи - за мен трудно може да се нарече преквалифициране да искаш от нападателите си да си сменят позициите при положение че нямаш нито типични централни нападатели ,нито типични крила

Не, не говоря за такава преквалификация. Сигурно всеки треньор може да донесе от девет кладенеца вода и да даде обяснение защо даден футболист играе на определен пост.
Какво си очаквал ти , и какво са очаквали специалистите е нещо съвсем различно

Разбира се. Аз ходя на стадиона и имам очаквания и мечти като всеки фен. Имам и своя собствена преценка за това как точно играе моя отбор и на кой футболист кои са му предимствата и кусурите. Предпочитам така отколкото да седя пред компютъра и да се любувам оттам на анализите на специалистите.
За т.н. Шерифа- много е добър в единоборствата и толкова , играе доста нечисто(много използва ръцете си),обикновено достига пръв до топката ,но не знае какво да прави с нея и често я отиграва много нескопосано, не е много ориентиран при положение за засада и доста често я покрива, допуска доста повече грешки отколкото би трябвало да допуска футболист играещ на неговата позиция.

Сигурно, щом казваш.
За мен въобще целия отбор на Черно Море доста "изчисти" играта си при Гонзо. Значително намаляха безсмислените фаулове у картони.

Супер безсмислени фаулове и картони имаше, особено на Бакари и Райков. 107 жълти и 4 червени картона, 20 наказани футболисти общо за 28 мача.
При Гонзо С.Райков и Бергонси изиграха най-добрите си мачове в нашата А група, близко до най-доброто си представяне бяха и К.Котев и М.Венков, много силно се представи и Бакари.

Райков имаше много непостоянни изяви, почти никой не скърбя за него като си тръгна и никой не му се зарадва като се върна. Еденилсон не беше нищо особено и преди, и по времето на Гонзо, и сега в ЦСКА. Бакари беше сполучливо попълнение, макар че има много трески за дялане. За Котев и Венков си прав -- добре, че беше Гонзо да ги открие и развие потенциала им.

Потребителски аватар
злато1234
Контакти:

Re: Гонзо с право махна испанското менте!

Мнениеот злато1234 » 06 авг 2014 19:54

Няма треньор, който да се справи с тази ситуация, докато БаткоФ е начело и той спомага за избирането на играчити и разни други неща от, които нищо не разбира. По мое мнение се взимат футболисти, които са удобни за БаткоФ и схемите му. Просто толкова некадърна паплач се домъкна през тези години и покрай тях се изпраха доста пари.
За мен Гонзо е толкова заблуден от БаткоФ, че има пълна власт и може всичко да оправи, че не усеща как е в ролята на марионетка.
Нещо друго ми направи впечатление през годините, че когато вземем някой от друг БГ отбор, и той се е представял добре, след идването в Левски става пълна флегма в буквален смисъл.
Ако някой знае къде е нашето скаутско звено и защо се привличат само бавноразвиващи се чужденци с 2 гола за 10 сезона?
Как другите отбори също без пари правят по-качествена селекция и навиват играчите за по-малко пари?
Защо при нас всичко става по най-трудния и бавен начин...
За мен отговорът е: Всичко е умишлено!

Колкото до Мурсия, за мен е добър треньор, поне за БГ стандартите. Може да е малко, но се видя някакъв различен стил, в който ако не е Кунчев, нямаше толкова много нестабилност в защита. За 3 мача имаше 5-6 положения пред нашата врата.
8-)

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 06 авг 2014 20:03

Според мен Гонзо направи три основни грешки.
1. Назначи за треньор със спорни треньорски качества.Дори и да е бил добър, в което се съмнявам, той просто трябваше да знае, че човека идва от бяла държава и просто няма как да се приспособи в блатото ни наречено български футбол.
2. Застана на страната на играчите когато се опълчиха срещу треньора си ( никой не може да ме убеди, че това не беше поредното подливане на вода от страна на играчите спрямо треньора). Кой имащ се за добър бизнесмен ще махне първо мениджърите, а ще остави работниците (целта в края на краищата е не да търсим пазари за калпавата си продукция, а да повишим нейното качество).
3. И най-сериозната му грешка според мен е, че след като се провали със селекцията, а и както си го каза с треньора трябваше ако е мъж да си подаде оставката заедно с тази на треньора.
[offtopic]ПП Не искам и да си помислям, че цялата тази простотия е само за да си начеше егото отново да е треньор на ПФК "Левски", защото ако е така тотално ми падна в очите.[/offtopic]
И само Левски оле

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 06 авг 2014 20:24

Колеги от Левски аз лично така и не разбрах как Гонзо доведе този човек за треньор :?:
Познавал играчите, знаел всичко за Левски...
Като го гледах след мача с Лок Сф какви изявления дава и как се държи пред камерата - онемях :shock:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 авг 2014 20:25

Платена статия, няма спор.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 06 авг 2014 20:27

След дългогодишни наблюдения, мога да направя извода, че по-ограничени и неразбиращи играта футбол, от привържениците на отбора от Подуене и заобикалящите го "журналисти", НЯМА ! Все едно един такъв,чепат, ви е правил всичките! То бива малоумие, ама вашето е върха на сладоледа!
Цялата вина за моментното състояние на вашето отборче я носи Г.Иванов ! Той направи селекция, той гони ненужните, той намали бюджета, той докара испанския физкултурник и той стана треньор !
Какво повече го мътите? Шута в дивия и да идва Стойчо .
Спокойно! Стойчо Стоев !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 авг 2014 20:35

Виновни са директорите и тренерите,че футболистите не могат да играят нали?С тия тъпанари няма треньор,който да направи каквото и да било.Тук става въпрос за сериозно ядро тъпаци,разхождащи синия екип от години.Отделно др.Екимов,един доказан ерудит в областта,в която работи/нищо,че след 60мин мрат като мухи/.Или др.Михайлов,под чието вещо ръководство всеки всеки вратар в Левски и юрган да му хвърлиш и него няма да хване.
Някой от вас да излезе и да каже с махането на Гонзо кое ще се промени?
НИЩО!АБСОЛЮТНО НИЩО!
Там пак начело ще е Бащицата,пак едни и същи тренерчета,пак едно и също ядро балерини на терена.
Гонзо поне излезе и каза,че иска да направи нещо,а дали ще успее няма как да знаем.А дали ако си тръгне всичко в Левски ще се нареди,аз лично много дълбоко се съмнявам.
Моят призив е да спрете поне за малко с негативизма.Не е трудно,ако не друго поне заради Левски.
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 авг 2014 20:37

MAXIMUS написа:След дългогодишни наблюдения, мога да направя извода, че по-ограничени и неразбиращи играта футбол, от привържениците на отбора от Подуене и заобикалящите го "журналисти", НЯМА ! Все едно един такъв,чепат, ви е правил всичките! То бива малоумие, ама вашето е върха на сладоледа!
Цялата вина за моментното състояние на вашето отборче я носи Г.Иванов ! Той направи селекция, той гони ненужните, той намали бюджета, той докара испанския физкултурник и той стана треньор !
Какво повече го мътите? Шута в дивия и да идва Стойчо .
Спокойно! Стойчо Стоев !

Вашият отбор,другарю,понеже играе стойностен и красив футбол и няма никакви проблеми,и сте в състояние да давате съвети,така ли да го разбирам?
Изображение

scot

Мнениеот scot » 06 авг 2014 20:38

ялата вина за моментното състояние на вашето отборче я носи Г.Иванов ! Той направи селекция, той гони ненужните, той намали бюджета, той докара испанския физкултурник и той стана треньор !
Какво повече го мътите?

не е верно. упражнението се повтаря, щот на борат му требват хора да отклонът внимението от неговите грешки, далавери и престъпления.
Гонзо форевър, клакьори и ултраси в единен строй.
Батков требе да е у бело през целото време....
Така ми е смешно и тока съм гуедау тази серия, че направо Ви завиждам на левскарчетата. 5-6-то место ви е макса.
Батков: собственик завинаги. Само лупи мое да го бие /по идиотизъм/
Викам да направите съвместно айпио. ше взриви борсата, ха,хах,ха.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 06 авг 2014 20:39

Stahlgewitter написа:Виновни са директорите и тренерите,че футболистите не могат да играят нали?С тия тъпанари няма треньор,който да направи каквото и да било.Тук става въпрос за сериозно ядро тъпаци,разхождащи синия екип от години.Отделно др.Екимов,един доказан ерудит в областта,в която работи/нищо,че след 60мин мрат като мухи/.Или др.Михайлов,под чието вещо ръководство всеки всеки вратар в Левски и юрган да му хвърлиш и него няма да хване.
Някой от вас да излезе и да каже с махането на Гонзо кое ще се промени?
НИЩО!АБСОЛЮТНО НИЩО!
Там пак начело ще е Бащицата,пак едни и същи тренерчета,пак едно и също ядро балерини на терена.
Гонзо поне излезе и каза,че иска да направи нещо,а дали ще успее няма как да знаем.А дали ако си тръгне всичко в Левски ще се нареди,аз лично много дълбоко се съмнявам.
Моят призив е да спрете поне за малко с негативизма.Не е трудно,ако не друго поне заради Левски.

Абе нали Гонзо ги докара !? Какво неможете да разберете ? Той е преговарял с тях. Те не са дошли от Марс !

Върни се в “Левски”