honda написа:Честно казано нямам наблюдения Черно Море в почти всеки шампионат да записва победи над водещите отбори , не знам от колко години гледаш футбол,но аз не се сещам за шампионат в който Черно Море е записал победи над първите 5 отбора в класирането
Миналия сезон нямахме победи над всички в топ 5. Черно море традиционно се представя добре срещу т.нар. водещи отбори във Варна (да, не винаги бием, особено Левски). ЦСКА нямаше дори отбелязан гол на наш терен от известно време (5 години, ако не се лъжа).
Затова ,че преквалифицирал играчи - за мен трудно може да се нарече преквалифициране да искаш от нападателите си да си сменят позициите при положение че нямаш нито типични централни нападатели ,нито типични крила
Не, не говоря за такава преквалификация. Сигурно всеки треньор може да донесе от девет кладенеца вода и да даде обяснение защо даден футболист играе на определен пост.
Какво си очаквал ти , и какво са очаквали специалистите е нещо съвсем различно
Разбира се. Аз ходя на стадиона и имам очаквания и мечти като всеки фен. Имам и своя собствена преценка за това как точно играе моя отбор и на кой футболист кои са му предимствата и кусурите. Предпочитам така отколкото да седя пред компютъра и да се любувам оттам на анализите на специалистите.
За т.н. Шерифа- много е добър в единоборствата и толкова , играе доста нечисто(много използва ръцете си),обикновено достига пръв до топката ,но не знае какво да прави с нея и често я отиграва много нескопосано, не е много ориентиран при положение за засада и доста често я покрива, допуска доста повече грешки отколкото би трябвало да допуска футболист играещ на неговата позиция.
Сигурно, щом казваш.
За мен въобще целия отбор на Черно Море доста "изчисти" играта си при Гонзо. Значително намаляха безсмислените фаулове у картони.
Супер безсмислени фаулове и картони имаше, особено на Бакари и Райков. 107 жълти и 4 червени картона, 20 наказани футболисти общо за 28 мача.
При Гонзо С.Райков и Бергонси изиграха най-добрите си мачове в нашата А група, близко до най-доброто си представяне бяха и К.Котев и М.Венков, много силно се представи и Бакари.
Райков имаше много непостоянни изяви, почти никой не скърбя за него като си тръгна и никой не му се зарадва като се върна. Еденилсон не беше нищо особено и преди, и по времето на Гонзо, и сега в ЦСКА. Бакари беше сполучливо попълнение, макар че има много трески за дялане. За Котев и Венков си прав -- добре, че беше Гонзо да ги открие и развие потенциала им.