Опитах се да ти обясня с възможно най-добрия тон, въпреки че си ми безкрайно неприятен. Около три пъти си трих нападките и обидите към теб и себеподобните ти в този форум, но твоята безгранична глупост ме вбесява и няма да се разминеш.
Идиотче, първо искаше да ти дам аргументи и ми твърдеше, че не мога да си изказвам тезите във форум, но когато го направих, се оказа, че няма нужда от "словоизлиянията" ми, ти угодия имаш ли? Второ, всеки човек в тази държава по един или друг начин има контакт с комунисти. Откъде знаеш, че собственика на магазина, от който си купуваш хляб не е комунист? Как можеш да му даваш пари, а да викаш "Червени боклуци" ? Комунистите се свалят на площада, където навярно не ходиш, щото там са "гербаджии". Освен всички българи, които работят за комунисти да напуснат работа и да умрат от глад?
Такива като теб няма да ги оправят никъде. В прав текст ти заявявам, че си изключителен глупак и полза от тебе няма. Типично по комунистически изопачаваш думи. Кой подкрепя комунистите, идиоте? Тия циркови хореографии се правят за прочуването на Левски София, а също и за лично удоволствие, защото когато видя това

се чувствам горд и щастлив!
НКП не е Фонд "Сектор Б" !!! НЕ Е! Първоначално прочетох "пожелателно" като "положително" и малко се успокоих, че току виж си каза, нещо хубаво, но, разбира се, ти бързо ме опроверга! Ако за цскарите като теб, "Левскар" е нарицателно за наркоман, то те разбирам - вие ни мразите от дъното на душата си.
Айде скрий си се в мишата дупка и си пиши в това форумче. НИКОЙ няма да чуе малоумното ти мнение, щото си страхливо плъхче, което го е страх да се изправи очи в очи с Левскари от НКП.
ПС - Не си прави труда да пишеш отговор, тъй като те добавям във "врагове". Аз живея в реалния свят и нямам намерение да си развалям настроението, заради такива като теб.