Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот flo. » 22 окт 2013 13:56

MainEventer написа:НКП взима по 15 000лв - Факт! Зависими са от батков- факт! Това ги прави платени фенове - факт!
София Запад няколко пъти беше хваната с наркотици - факт! Слуги на батков са - факт!
Махани са транспаранти против батков - факт! Последният махнат транспарант е на последното дерби - ФАКТ!
Истинският левскар не се облича в черно, с маска и качулка - факт! Пука ми, че наркомани са си тръгнали от форума.
Вие изгонихте истинските левскари от стадиона, което е по-лошо.

Няма да липсваш на никой.С 90% от нещата, ама изобщо не си запознат.
Само за наркотиците си прав.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 22 окт 2013 14:02

Понеже съм от тия, които ходят на Герена и срещу отбори като Пирин и Любимец, смея да твърдя, че хората в секторите А (преди да го бутнат) и В, са доста повече от постоянното присъствие в Б сектор. Така, че не виждам от къде идва това самочувствие на някои хора да си въобразяват, че само те са настадиона всеки мач и по тази причина само те имат правото да критикуват или едва ли не да говорят от името на всички левскари. Това просто не е вярно. Не само, че В сектор в почти всеки мач е значително по-пълен от Б, но и цените на билетите и абонаментните карти са ни по-скъпи. Това, че не идват да ме снимат 10 телевизии как ходя на мач, облечен в черно като за погребение, с маска и развяващ знаме с черепи, не означава, че не съм там, на стадиона.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 22 окт 2013 15:10

turbogena написа:Да бе ,а като играем силно и се борим за титли и купи ,изведнъж "истинските фенове" се завръщат на стадиона. :o :shock: :o

Тези не ходят на стадиона заради лошата игра и клубната политика. Когато отборът заиграе добре или играе за титлата, те забравят за какво са протестирали.
Изгонените от криминалните фракции са друго нещо. Те не се интересуват срещу кого, за какво играе отбора и как играе. Те просто обичат Левски и си го подкрепят. Тях изгонихте, което е пагубно.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 22 окт 2013 17:50

samo_levski написа:@Без име
Позицията ми е много ясна, казана и подкрепена с доказателства. Ти по някакъв начин може ли да си защитиш позицията си, освен да приканваш за срещи, излизане и прочее. Не знаех, че позиция не може да се изрази в интернет форум. Защо си толкова слаб в защитаването на позицията си тук?
Според теб с бой ли трябва да се защитава една позиция?

:lol:
От 2 месеца непрекъснато защитавам позицията си. Твои мнения съм репликирал многократно. Това че четеш избирателно си е твой проблем. Никога няма да се чуе мнението ти и това на оня индивид MainEventer. Позиция се изразява ОЧИ В ОЧИ! Слава Богу, Васил Левски не си е изразявал позицията в интернет, а на живо. Ако беше обратното... не ми се мисли. Мишкувайте си тук и хулете. Ние ще си подкрепяме отбора на стадиона. ЗАВИНАГИ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВСИЧКИ!
[center]1914[/center]

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 23 окт 2013 08:04

На повечето постове отговора ти е "ела на живо". Като твърдиш, че си ме репликирал няколко пъти и си отстояваш позицията, нека да ти чуем позицията за следния факт:

Факт е, че Тодор Батков е агент на ДС - Тара. Факт е, че клуба плаща пари на феновете, да го кажем за охрана - официално 15к лева. Факт е, че същите тия фенове скандираха "Няма да работим за червените". Само че излиза, че те точно за "червен" работят. Що за двуличие? Ти как би ги защитил?

Примера, който даде с Васил Левски е крайно неуместен, най-малкото Васил Левски не си е изразявал позицията очи в очи с турската власт и султана, срещу които е бил против. Нали?

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 23 окт 2013 16:32

"Феновете" т.е. НКП получават по 15 000, за да може да се охранява публиката от наши момчета, а не от ушев, за когото ВИЕ, "старите", подкрепящи "когато същия този ушев ви е гонеше, защото викахме "ЛЕВСКИ"", сте измислили не един и два куплета за велики наши песни. Чудя се, когато "качулките" и "наркоманите" влязоха на стадионите, в началото на деветдесетте или поне средата, вие си останахте на стадиона? М? Защото играта ви харесваше ли? Защото мачкахме всичко и всички наред? Бил ли си през култовия период между 99-02, когато беше бума на бомбичките? НА БОМБИЧКИТЕ, които застрашават човешкия живот, а не факлите и димките, които могат единствено да ти затруднят дишането или пък да се изгориш леко. Бил ли си налаган от ушев без никаква милост? Предпочиташ и сега да е така, а?
И аз не искам парите за хореографии да идват от тези 15к на охранителната фирма, ама когато не можем да съберем чрез дарения, както правят в нормалния свят... Как да отбележим вековния юбилей без парите от агент Тара? Има начин - ДАРЯВАЙТЕ на ФОНДА! Ако не си от София, можеш и като СМС да дариш (номер 17 777, текст DMS LEVSKI , 1.20 лв.) Но хората не даряват. Те мрънкат. Мрънкат, защото нещо не им харесва или не трябвало да се прави по този начин,но ако искат да го променят, ОТИВАТ на живо и споделят виждането си.
Да, Тара е комунист. Да, НКП получава пари от Тара. Но ако искаме да променим статуквото, то трябва да отделяме нещо и от нашия джоб. Ако дарявате по 5 лева на месец (една кутия цигари или два хот дога, или 2 бутилки бира) то няма да имаме нужда от парите на Тара. И тия 15 000 ще ги взимат момчетата, които не гледат мача, за да ни е приятно на нас. За да няма ушев дразнителя. За да няма сблъсъци с полицията. Лесно е да се гледа лошото и аз го правя често, но трябва да се стараем да правим компромиси спрямо личните си виждания. Ясно е, че егото е трудно за подчинение, ама трябва да се стараем да го преглътнем понякога.

Васил Левски е действал. Обикалял е България и е организирал хората, обединявал ги е. Не е стоял на едно място, за да дава акъл и да чака друг да свърши работата. Прав си, че примерът е неуместен. Нямам правото да сравнявам нещо толкова глупаво с великия Апостол на свободата.

И за финал ще кажа, че след време няма да има нито Батков, нито СЗ, нито НКП. Но ще остане Левски. От теб зависи дали ще чакаш друг да промени ситуацията или ти ще направиш нещо, колкото и малко да е, за да се оправи любимият ни клуб.
[center]1914[/center]

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 23 окт 2013 18:42

Да, Тара е комунист. Да, НКП получава пари от Тара.

А така. Иначе нямаше нужда от словоизлеянията ти. Ето и ти призна, че за пореден път действията и думите на нкп се разминават.
Значи цоцаме ние едни пари от един кадър на ДС, но иначе гордо се тупаме в гърдите и скандираме "Червени боклуци" и "Няма да работим за червените". Явно нямаш способността да оцениш ситуацията от страни. В момента е все едно си до ушите омазан в лайна и викаш "абе кой пръдна тука, че така лошо мирише, бе?" Чудя се да се смея ли да плача ли.

И аз не искам парите за хореографии да идват от тези 15к на охранителната фирма, ама когато не можем да съберем чрез дарения, както правят в нормалния свят...

Ти току що ми заяви в прав текст, че някаква циркова хореография е по-важна от идеала да не бъдеш комунист и да не подкрепяш комунисти. Обаче ако нея я няма за какво ще се събират пари?

Дарението е нещо пожелателно, ако хората не са доволни от постъпките на нкп защо да даряват? Аз не съм доволен от нкп, компроментирахте феновете на Левски, като свободна и влиятелна общност пред обществото. От една сериозна общност с възможност да влияе върху политическите процеси в страната и социалните процеси в обществото, синята общност се е превърнала в синонин на наркоман, престъпник и хулиган. Днешните комунисти съсипаха нещо, което бащите и дядовците им не успяха. Не се съмнявам, че СЗ и НКП изпълняват политическа поръчка (макар, че дълбоко се съмнявам те да го осъзнават).

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 23 окт 2013 19:11

Кой я превръща синята общност в такава?Ти и някои други като теб из форумите.Как поне за миг не се усетихте.Не е трудно сам да се досетиш,че това,което правиш няма как да помогне.Ревете денонощно едно и също.Еди кои си били наркомани,оня бил от ДС,еди кой си цицал пари,това било нагласено онова било скалъпено.ОК.Е и?Ти с какво помагаш нещата да станат по добри?Само с циврене не става.
Изображение

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 23 окт 2013 19:12

Тези пари се взимат от доста време. Още преди да съществува НКП. Голди компрометирал ли е синята общественост ?

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 23 окт 2013 19:15

Опитах се да ти обясня с възможно най-добрия тон, въпреки че си ми безкрайно неприятен. Около три пъти си трих нападките и обидите към теб и себеподобните ти в този форум, но твоята безгранична глупост ме вбесява и няма да се разминеш.
Идиотче, първо искаше да ти дам аргументи и ми твърдеше, че не мога да си изказвам тезите във форум, но когато го направих, се оказа, че няма нужда от "словоизлиянията" ми, ти угодия имаш ли? Второ, всеки човек в тази държава по един или друг начин има контакт с комунисти. Откъде знаеш, че собственика на магазина, от който си купуваш хляб не е комунист? Как можеш да му даваш пари, а да викаш "Червени боклуци" ? Комунистите се свалят на площада, където навярно не ходиш, щото там са "гербаджии". Освен всички българи, които работят за комунисти да напуснат работа и да умрат от глад?

Такива като теб няма да ги оправят никъде. В прав текст ти заявявам, че си изключителен глупак и полза от тебе няма. Типично по комунистически изопачаваш думи. Кой подкрепя комунистите, идиоте? Тия циркови хореографии се правят за прочуването на Левски София, а също и за лично удоволствие, защото когато видя товаИзображение се чувствам горд и щастлив!

НКП не е Фонд "Сектор Б" !!! НЕ Е! Първоначално прочетох "пожелателно" като "положително" и малко се успокоих, че току виж си каза, нещо хубаво, но, разбира се, ти бързо ме опроверга! Ако за цскарите като теб, "Левскар" е нарицателно за наркоман, то те разбирам - вие ни мразите от дъното на душата си.
Айде скрий си се в мишата дупка и си пиши в това форумче. НИКОЙ няма да чуе малоумното ти мнение, щото си страхливо плъхче, което го е страх да се изправи очи в очи с Левскари от НКП.

ПС - Не си прави труда да пишеш отговор, тъй като те добавям във "врагове". Аз живея в реалния свят и нямам намерение да си развалям настроението, заради такива като теб.
[center]1914[/center]

Върни се в “Левски”