Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
За 100-тен път - взимайте бай Гроздан и за максимум месец, Левски ще заиграе свестен и сносен футбол. Няма да мачкате, вероятно, но поне няма да се озорвате да биете Локо София като домакин
Гонзо е трагичен тренер

Леевски, оле

boabbb написа:За 100-тен път - взимайте бай Гроздан и за максимум месец, Левски ще заиграе свестен и сносен футбол. Няма да мачкате, вероятно, но поне няма да се озорвате да биете Локо София като домакинГонзо е трагичен тренер
Къв гроздан, тоя вече може само да пие. Гонзо да му целува краката на Херо и да му даде 2-на заплата само и само да започне веднага, защото в противен случай 6-та поредна от вас, както и долна 6-ца не ни мърдат.
MagicMoments написа:Eminem написа:И каква е подкрепата на публиката ? Бой с полиция, хвърляне на бутилки, бомбички, факли, които пречат на играчите и маймунски звуци. Да ви имам подкрепата. Публиката съвсем реално отговаря на клуба - трагедия.
А каква е твоята подкрепа пред телевизора плюейки по всичко и всички.Тези хора си дават парите,сърцето и душата и не трябва да бъдат съдени от хора неСтъпващи на мачове.
Тези, хора, дето "си дават парите, сърцето и душата", може утре да решат да отидат на мача не с факли, бомбички и патерици, а с калашници и динамит, щото е по-забавно. Пак ли не трябва да ги съдим, миличките, че те само кефа си правят, виждаш ли, какво лошо има да си пострелят малко? А и подкрепят отбора при всеки гол на противника, значи са най-истинските

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:MagicMoments написа:Eminem написа:И каква е подкрепата на публиката ? Бой с полиция, хвърляне на бутилки, бомбички, факли, които пречат на играчите и маймунски звуци. Да ви имам подкрепата. Публиката съвсем реално отговаря на клуба - трагедия.
А каква е твоята подкрепа пред телевизора плюейки по всичко и всички.Тези хора си дават парите,сърцето и душата и не трябва да бъдат съдени от хора неСтъпващи на мачове.
Тези, хора, дето "си дават парите, сърцето и душата", може утре да решат да отидат на мача не с факли, бомбички и патерици, а с калашници и динамит, щото е по-забавно. Пак ли не трябва да ги съдим, миличките, че те само кефа си правят, виждаш ли, какво лошо има да си пострелят малко? А и подкрепят отбора при всеки гол на противника, значи са най-истинските
Какви пари си дават те , като са на хранилка при бащицата!
Не знам дали им се връзвате на 5те заучени фрази , родени в нечии надрусан люлински мозък.
Какво сърце и душа дават за Левски, като му изкарват всеки път наказание и глоба? Или аз нещо не съм в ред та не разбирам нещата???
boabbb написа:За 100-тен път - взимайте бай Гроздан и за максимум месец, Левски ще заиграе свестен и сносен футбол. Няма да мачкате, вероятно, но поне няма да се озорвате да биете Локо София като домакинГонзо е трагичен тренер
Много ми е интересно като е толкова добър този "бай Гроздан" как стои вече без работа сигурно 5 години? Как нито един отбор не се сети за него, когато си е търсил треньор? Или "бай Гроздан" има талант, който само ти виждаш и препоръчваш, а за останалите отбори е невидим?
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
В този форум сте се събрали най - вече хора (уж левскари, ама само когато сме 1ви или най - малко играем групи в ЛЕ), които посещават от 3 до 5 мача на сезон, но адски досадно изливат помия по сектор "Б". Уважаеми, на 22 съм, не съм имал честта да гледам футболисти като Гунди, Соколов, Панов, Костов и мн други и определено имам огромно уважение и респект към по - старите привърженици на Левски, никога няма да обидя някого тук, защото принципно всеки си има мнение, обаче прекалявате. Как може да се възмощавате от великата публика на Левски... при 3:0 целия сектор пееше и показахме защо сме от Левски. Никой не е доволен от това, което сме в момента, но ние все още сме Левски, момчета и момичета, мъже и жени... НИЕ сме Левски, Гунди е Левски, а не валерко86, неориентирания Велев и куп такива карикатури. Като искате да кажете нещо ЕЛАТЕ на стадиона.. ако ви е страх да не ви пребият в толкова страшния сектор "Б", отидете във "В".. псувайте батков, псувайте който поискате, но отидете. Защото позиция се изразява на стадиона, не по форуми и пред телевизора със салатката. Ако ние не си върнем Левски няма кой... обаче всички ЗАЕДНО. От сектор "Б" съм, НЕ съм наркоман, НЕ съм и платен, НЕ се прибирам бит от така наречените от вас "качулки". Спрете с тия простотии, които лансирате непрекъснато. Горд съм, че съм левскар и често благодаря на баща ми за тази привилегия и гордост. На Левски му трябва ново начало, което да започне от нас. Далеч по - добре е да се напълни Герена и да се види, че ни има и сме фактор, с който всички пиявици около Левски да се съобразяват. Мълчанието и празния стадион не плаши нито батков, нито който и да било. На Педро и Аниете, например, много им пука, че на стадиона има 100 човека.. нали ще се наредят за заплати. ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЗА ЛЕВСКИ, само така ще се оправим. И помнете, че въпреки всичко Левски ще пребъде, защото се наслушах и на някакви съмнения за това как ще станем като локо и славия (уважение за тези клубове).
ПС - В Ловеч винаги публиката на Левски е провокирана!
ПС - В Ловеч винаги публиката на Левски е провокирана!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Sinite ot Sofia написа:
Драги младежо, хубаво е ,че пишеш с патос, но явно не разбираш ,че в рибата е вмирисана и трябва да се подмени с нова. А най-лошото е ,че сектор Б подкрепя затриването на Славния Левски! Левски е титли , купи, европейска слава!
Левски от 5 години е вкаран в релсите на средняшки и посредствен отбор...и в частност това стана и заради едни хора от Сектор Б подкрепящи Бащицата заради едни пари!
Аз съм израстнал в Сектор Б, но тогава той възпитаваше в ценностите да обичаш клуба, отбора, стадиона и традициите, а не възпитаваше в бой,рушене и убиване!
Theos написа:Sinite ot Sofia написа:
Драги младежо, хубаво е ,че пишеш с патос, но явно не разбираш ,че в рибата е вмирисана и трябва да се подмени с нова. А най-лошото е ,че сектор Б подкрепя затриването на Славния Левски! Левски е титли , купи, европейска слава!
Левски от 5 години е вкаран в релсите на средняшки и посредствен отбор...и в частност това стана и заради едни хора от Сектор Б подкрепящи Бащицата заради едни пари!
Аз съм израстнал в Сектор Б, но тогава той възпитаваше в ценностите да обичаш клуба, отбора, стадиона и традициите, а не възпитаваше в бой,рушене и убиване!
+1 ! Никога Левски не е бил толкова зле както спортно-технически така и интелектуално.Повтарям и ще продължавам да повтарям че основния виновник за това е неграмотността и некадърността в лицето на един амбициозен и жаден за слава малоу*ник Георги Иванов - Гонзо и неговото протеже Гаджев.Какво трябва да стане че това нищожество да разбере че не е за тази работа.Несрещана наглост е неговото поведение както и поведението на Тодор Батков че продължава да го държи а не го изрита моментално от клуба.
Гонзо,Гаджев и качулките вън от Левски !
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Theos написа:Sinite ot Sofia написа:
Казваш, че си израстнал в сектор "Б", окей, но сега явно си далеч от нас. Как тогава си толкова наясно, че се плаща за да ходим по мачове? Имаш познати, които са платени, които са ти казали, че са от Левски заради парите на батков?! Ако ли не, то нямаш моралното право да говориш без да си сигурен. Аз не мога да гарантирам за целия сектор, но мога да ти кажа, че се изписват и говорят куп глупости за това място. Публиката на Левски е огромно множество от наркомани до лекари, юристи и т.н. Огромна маса с различни социални статуси и е смешно да се говори с някакви епитети. Левски е средняк не заради нас, а заради некадърното управление. Не са виновни и футболистите, защото всеки нормален човек ще дойде да рита за 10 хилки на Герена, дали го бива няма значение... това е основния проблем. Критериите са толкова свалени, че се привличат футболисти, които са се борили да не изпаднат, да вземат някаква измислена точка далеч от дома, или просто да загубят с по - малко. Тия неща са ясни и не само аз ги разбирам.. обаче кажи ми ти как ще стане като стадиона пустее!? И повярвай, много хора в сегашния сектор "Б" истински обичаме Левски. Доказвали сме го много пъти!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Sinite ot Sofia написа:
Казваш, че си израстнал в сектор "Б", окей, но сега явно си далеч от нас. Как тогава си толкова наясно, че се плаща за да ходим по мачове? Имаш познати, които са платени, които са ти казали, че са от Левски заради парите на батков?! Ако ли не, то нямаш моралното право да говориш без да си сигурен. Аз не мога да гарантирам за целия сектор, но мога да ти кажа, че се изписват и говорят куп глупости за това място. Публиката на Левски е огромно множество от наркомани до лекари, юристи и т.н. Огромна маса с различни социални статуси и е смешно да се говори с някакви епитети. Левски е средняк не заради нас, а заради некадърното управление. Не са виновни и футболистите, защото всеки нормален човек ще дойде да рита за 10 хилки на Герена, дали го бива няма значение... това е основния проблем. Критериите са толкова свалени, че се привличат футболисти, които са се борили да не изпаднат, да вземат някаква измислена точка далеч от дома, или просто да загубят с по - малко. Тия неща са ясни и не само аз ги разбирам.. обаче кажи ми ти как ще стане като стадиона пустее!? И повярвай, много хора в сегашния сектор "Б" истински обичаме Левски. Доказвали сме го много пъти!
Разбира се, че съм далеко по простата причина ,че не ми харесва какво се случва там, за това съм във В.
Аз не лепя етикети на никого,епитети не съм казал, още по малко казвам ,че ти си платен, вандал и т.н. след като не те познавам. Казах "едни хора"...а финансирането е ясно - легално е чрез охраната...за другите неща...е сам ще провериш какви са те..обществена тайна са.
Има една ключова дума която казваш "КРИТЕРИЯ е свален", как може във най-обичания клуб, с най-много привърженици, най-много успехи в Европа, прославен на всички континенти Критерия да бъде снижен????? Това е недопустимо!От тук следва и другия отговор защо стадиона пустее...на кого му се гледат футболисти които не ги ебе за клуба, които не играят, на кого му се гледат загуби от Долно нанагорнище и сие? Кой иска да му мятат бомбички на главата? Нещата са много комплексни. Със сигурност много хора обичаМЕ Левски, но обичта трябва да е от полза , а не във вреда!