Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Stahlgewitter » 24 авг 2014 22:24

Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:
Laetitia написа:Тия са за разстрел! Само това мога да кажа.
А, и също, че не заслужават подкрепата на публиката!

Публиката,my love,подкрепя ЛЕВСКИ,не играчите,не треньора,не собственика!Писна ми да ви обяснявам едно и също.

Странна подкрепа, особено в края на мача :roll:

Естествено, не публиката ще плати поредната глоба , а подкрепяният от нея "Левски".

Кашчей,не съм аз човека с който искаш да се заяждаш,повярвай ми.
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 24 авг 2014 22:24

santiliana написа:пич, ЛЕВСКИ не е някакво абстрактно понятие...В настоящият момент именно бездарниците в сини екипи представят футболния клуб...И е много права Летисия, че изобщо не заслужават тази публика...Нещо повече- заслужават да им се строшат главите на всички, защото ни писна вече поредна година да се гаврят с историята на клуба и с вярната си публика...

Да съм казал нещо по-различно?
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2014 01:44

Отнесоха се зле ръководството( Батков и Тонев), махнаха ме 8 кръга преди края, но под натиска на гугутките( публиката на Левски???). Сега е нужно търпение, тъй като в Левски сега са само " мъжкари"....и поемат отговрност.

Илиан Илиев
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 25 авг 2014 06:27

Stahlgewitter написа:
Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:
Laetitia написа:Тия са за разстрел! Само това мога да кажа.
А, и също, че не заслужават подкрепата на публиката!

Публиката,my love,подкрепя ЛЕВСКИ,не играчите,не треньора,не собственика!Писна ми да ви обяснявам едно и също.

Странна подкрепа, особено в края на мача :roll:

Естествено, не публиката ще плати поредната глоба , а подкрепяният от нея "Левски".

Кашчей,не съм аз човека с който искаш да се заяждаш,повярвай ми.

И кой си ти?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 авг 2014 08:27

Самият Гонзо :mrgreen: :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

ОСТАВКА!!!

Мнениеот metodito » 25 авг 2014 09:02

Незабавна оставка на Гонзо! Херо... да си ходи откъде е. Такъв дето поставя условия не ни трябва. Нито е Гочето, нито е Майстора. Подмяна на 50% от титулярния състав с млади момчета. Назначаването на Топузаков (или треньор от школата, ако ще и Георги Тодоров да е) за треньор до края на сезона или връщането на Йоканович!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 авг 2014 10:09

Замислям се дали има нещо положително от тази трагична игра и лоши резултати?
Мисля, че има.
Сега Херо гледа на спокойствие и в детайли играта на всеки от футболистите и ще може през зимата да махне тези, които сметне за необходимо.
Ако беше приел веднага да стане треньор, а не през зимата, то след тези мачове вече щяха да му искат някои хора оставката. Божинов, Домовчийски, Крумов, Стойчев и компания щяха предсрочно да го уволнят. Но Херо не могат да го излъжат. Редно е сега Гонзо да си "бере" плодовете от селекцията, която той е направил и да си трови нервите с Педро, Бедоя и Сърмов. Не трябва други треньори да носят отговорността за трагичната селекция и впоследствие игра и резултати.
Гонзо ще е треньор до зимата, не знам като пишете "Гонзо, оставка" дали се замисляте, че няма как това да се случи, нито да дойде друг треньор, след като вече има договорка с Херо от зимата. И този сезон ще е като предишния. Един мач ще загубим, друг ще бием, в трети ще завършим наравно. Само може да стискаме палци на Херо да промени нещо след зимата, може веднага да няма желаните резултати, но поне да видим най-елементарни неща в поведението на играчите по терена - пак ще е нещо. Примерно Педро да не е 10 пъти в засада по време на мач, топката да се изнесе от централните защитници, след това халфовете да я раздадат по крилата, да има центриране и завършващ удар. Не е толкова сложно, но в момента и това го няма.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 авг 2014 10:13

metodito написа:или връщането на Йоканович!

:o

Че то тоя "ромб" в средата, от къде мислиш че го взе "Гонзо" ? ;)

Йока по-добре да се насочи към ниските Дивизии на Англия... Чувам, че там феновете на някои тимове са недоволни, че любимците им центрират прекалено малко по-време на мач.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 авг 2014 11:12

И каква е подкрепата на публиката ? Бой с полиция, хвърляне на бутилки, бомбички, факли, които пречат на играчите и маймунски звуци. Да ви имам подкрепата. Публиката съвсем реално отговаря на клуба - трагедия.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 авг 2014 11:32

Eminem написа:И каква е подкрепата на публиката ? Бой с полиция, хвърляне на бутилки, бомбички, факли, които пречат на играчите и маймунски звуци. Да ви имам подкрепата. Публиката съвсем реално отговаря на клуба - трагедия.

А каква е твоята подкрепа пред телевизора плюейки по всичко и всички.Тези хора си дават парите,сърцето и душата и не трябва да бъдат съдени от хора неСтъпващи на мачове.Аз на гостувания извън София не мога да ида,имам абонаментна карта и както върви май за още 2-3 мача ще изгори,ама не тръгвам наляво и надясно да рева,че съм дал пари и постоянно ни наказват,защото поне при гостуванията сме си повече отколкото при домакинствата и там хората пеят,а не е като на мачовете с Локо СФ,Марек,Хасково и т.н 200-300 човека от Б да пеят.А и както и да го гледате факта,че всеки мач се плащат по 3-4 000 глоби,наказват ни от домакинства е протест срещу Батков и Баждеков.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Върни се в “Левски”