Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 21 авг 2014 22:25

milen.hristov написа:По принцип съм съгласен с декларацията(изключвам злобният тон с който е написана, както обикновено), до последните две изречение. Разберете феновете НЯМАТ ПРАВО да казват кой да работи в един клуб. Още повече когато лидерите на тези фенове никой не ги знае какво работят или дали въобще работят(владимиров, калчев, байлов)

Милене, запознай се в детайли за това, кой стой зад "Синя България", неподготвен се изказваш.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 авг 2014 22:29

W84me написа:
milen.hristov написа:По принцип съм съгласен с декларацията(изключвам злобният тон с който е написана, както обикновено), до последните две изречение. Разберете феновете НЯМАТ ПРАВО да казват кой да работи в един клуб. Още повече когато лидерите на тези фенове никой не ги знае какво работят или дали въобще работят(владимиров, калчев, байлов)

Милене, запознай се в детайли за това, кой стой зад "Синя България", неподготвен се изказваш.

Кога съм писал против тръста? Пак казвам декларацията е на място, но феновете нямат право да казват какво да се случва.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2014 22:40

milen.hristov написа:Кога съм писал против тръста? Пак казвам декларацията е на място, но феновете нямат право да казват какво да се случва.

Декларацията е на тръста, след 10 дни феновете ЩЕ имат право да казват доста неща...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 авг 2014 22:43

А кой да каже бе,кой?То само ние останахме,дето ни е мъчно за клуба.Всичко са се наредили само да доят и да скубят.Много знаеш ти,вечно си против феновете,Левски не е само Наско мокета,поне за нас не е.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 авг 2014 22:46

W84me написа:
milen.hristov написа:Кога съм писал против тръста? Пак казвам декларацията е на място, но феновете нямат право да казват какво да се случва.

Декларацията е на тръста, след 10 дни феновете ЩЕ имат право да казват доста неща...

Знам, абониран съм за съобщенията им, и преди малко получих ново във фейса.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 авг 2014 22:50

Stahlgewitter написа:А кой да каже бе,кой?То само ние останахме,дето ни е мъчно за клуба.Всичко са се наредили само да доят и да скубят.Много знаеш ти,вечно си против феновете,Левски не е само Наско мокета,поне за нас не е.

То ако те питата теб сигурно зрителите на някое представление, трябва да назначат режисьора му, актьорите, а защо не и директорът на театъра. Никога не съм би против феновете, най-малкото аз съм един от тях. Против ултрасите съм

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 авг 2014 22:54

Всеки фен на Левски има право! От интелигента до наркомана.
А не някакви буферчета, вкарани престъпно в отбора.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 авг 2014 22:56

milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:А кой да каже бе,кой?То само ние останахме,дето ни е мъчно за клуба.Всичко са се наредили само да доят и да скубят.Много знаеш ти,вечно си против феновете,Левски не е само Наско мокета,поне за нас не е.

То ако те питата теб сигурно зрителите на някое представление, трябва да назначат режисьора му, актьорите, а защо не и директорът на театъра. Никога не съм би против феновете, най-малкото аз съм един от тях. Против ултрасите съм

Пак разделяш хората,нямам какво повече да ти кажа.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 авг 2014 23:24

Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:

Пак разделяш хората,нямам какво повече да ти кажа.

Да знам, но аз съм повече от ицо, любо, васко, павел и т.н., просто няма как да бъда на едно място с подобни.

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 21 авг 2014 23:37

Ти си на едно и също еволюционно ниво с хлебарката. Хубаво, че поне не припарваш до Герена, защото и ние не искаме да сме близко до теб :roll:

Върни се в “Левски”