modor написа:
Хубава снимка, но липсва на нея Наско, вкарал в първия мач 3, а във втория 4 гола....в третия не играл, заради един апартамент.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:
Laetitia написа:Хич не е куц даже. Със сигурност тоя, дето се подвизава в Лондон в момента, е по-куц.W84me написа:Стига бе, тоя е куц, нищо общо с Дембеле.![]()
То не само нападател ни трябва обаче. Ама тъй като гледам, с мечтите ще си останем.
Негърчето ли? Покрай мъжа проявявам интерес и съм го гледала, наистина е добър нападател, много здрав физически, изяжда защитниците (не буквално, макар и да го предполага видът муTommi написа:Гледала ли си го, играе ли?
Laetitia написа:Негърчето ли? Покрай мъжа проявявам интерес и съм го гледала, наистина е добър нападател, много здрав физически, изяжда защитниците (не буквално, макар и да го предполага видът муTommi написа:Гледала ли си го, играе ли?).
Не е като наш Божи, който тръгва да тича, а се търкулва като топка и пада.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Tommi написа:Тогава да дойде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Tommi написа:Тогава да дойде.
Точно от такива трансфери си патим, някой казал за някой друг, че бил добър играч и ние го вземаме...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
W84me написа:Tommi написа:Тогава да дойде.
Точно от такива трансфери си патим, някой казал за някой друг, че бил добър играч и ние го вземаме...
memnto написа:Именно де - как ще се вдигне тая класа? Искаш да кажеш, че нападателите ви в момента имат страшно много пропуснати 100% създадени им положения от халфовете, и ви липсва само "класен" нападател, който ти виждаш в лицето на Мапуку? Ако греша ме поправи.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 19 госта