Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот NOMER14 » 20 авг 2014 01:13

modor написа:Изображение

Хубава снимка, но липсва на нея Наско, вкарал в първия мач 3, а във втория 4 гола....в третия не играл, заради един апартамент.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 авг 2014 01:19

Laetitia написа:
W84me написа:Стига бе, тоя е куц, нищо общо с Дембеле.
Хич не е куц даже. Със сигурност тоя, дето се подвизава в Лондон в момента, е по-куц. :lol:
То не само нападател ни трябва обаче. Ама тъй като гледам, с мечтите ще си останем.

Гледала ли си го, играе ли? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 20 авг 2014 01:23

Tommi написа:Гледала ли си го, играе ли? :)
Негърчето ли? Покрай мъжа проявявам интерес и съм го гледала, наистина е добър нападател, много здрав физически, изяжда защитниците (не буквално, макар и да го предполага видът му :lol: ).
Не е като наш Божи, който тръгва да тича, а се търкулва като топка и пада.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 авг 2014 01:32

Laetitia написа:
Tommi написа:Гледала ли си го, играе ли? :)
Негърчето ли? Покрай мъжа проявявам интерес и съм го гледала, наистина е добър нападател, много здрав физически, изяжда защитниците (не буквално, макар и да го предполага видът му :lol: ).
Не е като наш Божи, който тръгва да тича, а се търкулва като топка и пада.

Тогава да дойде.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 авг 2014 01:44

Дам, те и от Берое така си викат, даже ще ни платят да го вземем :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 авг 2014 12:31

Tommi написа:Тогава да дойде.

Точно от такива трансфери си патим, някой казал за някой друг, че бил добър играч и ние го вземаме...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 20 авг 2014 12:42

W84me написа:

Точно от такива трансфери си патим, някой казал за някой друг, че бил добър играч и ние го вземаме...

И все са от "Берое" :lol:
То и Стефан Велев, който не успя да изчисти и така падна гола за "Ботев", май също преди това беше там. Само дето в случая не беше фатално, може пък Стефчо да е по-класен ;)
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 авг 2014 12:47

Аз не бързам да обявя Мапуку за новия Дембеле. Миналата година чух за негови голове предимно в мачовете на отборите от втората седмица. Само дето срещу нас няма да играят Любимец и Нафтата. Головете му срещу нас в Стара Загора може да ги пишат на Кунчев.

А и дори да е добър, няма сам да си изработва головете, които да вкарва. А кой ще му ги изработи един дявол знае.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 авг 2014 14:08

W84me написа:

Ами тогава Летисия ще носи вината, ако ни подведе. :lol:

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 20 авг 2014 14:51

memnto написа:Именно де - как ще се вдигне тая класа? Искаш да кажеш, че нападателите ви в момента имат страшно много пропуснати 100% създадени им положения от халфовете, и ви липсва само "класен" нападател, който ти виждаш в лицето на Мапуку? Ако греша ме поправи. ;) :roll:

Що си мислиш, че класният нападател трябва просто да вкарва чисти положения? :roll: Класният нападател трябва да се движи по добър начин, за да си изработи тези положения. Класният нападател трябва да умее да вкара гол от нищото.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “Левски”