Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- CS -KA -KA
Re: Всекидневната около Левски
какво става с новия нападател Гонзо обеща ,но вече е сряда ,а няма никой
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4
Май не си проследил началото на коментарите в бързината да се заядеш. 
Мапуку е по-добър футболист от Венци Христов, затова и изказах предпочитания към него, ако ще взимаме играч от Зарата.

Мапуку е по-добър футболист от Венци Христов, затова и изказах предпочитания към него, ако ще взимаме играч от Зарата.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Ясноо. Четейки това 
и си помислих, че имаш предвид, че само голмайстор ви липсва, какъвто всъщност бе и Дембеле - консуматор на положения.Laetitia написа:Мапуку е един от най-класните чужденци в първенството ни и няма как да не ми напомня на Гарата, заради което бих се радвала да го видя в Левски.

Тоя плакат го имах навремето 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- modor
- Контакти:
Добри времена бяха 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Laetitia написа:Само един мъж искам да гледам гол и си го гледам.W84me написа:Ти него ли искаш да гледаш гол?
Мапуку е един от най-класните чужденци в първенството ни и няма как да не ми напомня на Гарата, заради което бих се радвала да го видя в Левски.
Стига бе, тоя е куц, нищо общо с Дембеле.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
delqnski47 написа:Е не се и съмнявам.![]()
П.П.Стойчовите резултати са си класика в жанра.Тройчици,единички,нулички.Скромно но от сърце.Тия NBA резултати йок
Аз пък предпочитам да си ви ударим един път както трябва, петичка или седмичка ,ти се радвай на нуличките.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- santiliana
Tommi написа:delqnski47 написа:Е вий направо сте се изхвърлили с тия резултати.![]()
![]()
Има и още.
само да не си останем с тези спомени и да заприличаме на брат`чедите от Панчарево дето още си живеят с победите над Нотингам и Ливърпул...
Все пак е редно да гледаме в настоящето и да мислим за утрешния ден, но за съжаление там нищо добро не ни чака нито нас, нито тях...
Някакви измислени казионни отборчета-еднодневки, скъпи играчки на поредния съмнително забогатял българин ни натриват носовете под път и над път, а историята и многобройните привърженици на нашите отбори отиват по дяволите благодарение на некадърното и алчно управление на натресените по криминален начин УЖ собственици на клубовете...
Хич не е куц даже. Със сигурност тоя, дето се подвизава в Лондон в момента, е по-куц.W84me написа:Стига бе, тоя е куц, нищо общо с Дембеле.

То не само нападател ни трябва обаче. Ама тъй като гледам, с мечтите ще си останем.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".