Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Red joker

Re: Гонзо с право махна испанското менте!

Мнениеот Red joker » 06 авг 2014 18:56

А какво ли ще стане с другите испанци от вашата ДЮШ,дали и те няма да се окажат ментета,след време,когато се опитат да спрат връзкарството при подрастващите ;) и почнат да им налагат един или друг„талант“ ,кой знае :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 авг 2014 19:01

Raid написа:
rhaegar написа:
А вие защо не можете да разберете, че реакцията не е в защита на Мурсия? Мурсия е никой за Левски и ще си остане никой. Въпросът е в естеството на действията, които предприе Гонзо спрямо него и нас. Моята реакция щеше да е същата, независимо дали ставаше дума за Томи Испанчето или Херо, примерно. Предполагам щеше да е така и за всички останали, които не са съгласни с начина, по който постъпи Гонзо.

Ми браво, супер принципна позиция, респект.
Едва ли някой би твърдял, че изгонването на Мурсия е мъжко решение. Обаче работата на розовите е да ни плюят, а нашата (ако сме се насрали, както в случая) да се съгласим и да замълчим. А то какво става?!? Един от тях врекне и веднага най-услужливо се изсипвате двайсет "сини" да обяснявате колко подъл и долен е Гонзо. Казвам ви, сектор А е ваш, съберете си една обща агитка и викайте "Оставка" на воля. Изгонете Гонзо да им направите кефа на розовите и почвайте нов цикъл на безумни треньорски смени. Живи и здрави.

Чакай сега, аз също не одобрявам обидите към Гонзо. Не съм съгласен с решението му, но и не го обиждам за това. Колкото до викането "оставка", Гонзо едва ли ще се трогне, а и за разлика от него, аз не бързам да "уволнявам" след 3 мача.
И все пак, Гонзо или не, феновете имат право да изразяват позиция относно неговите действия. Или само защото директора/треньора е клубна легенда, трябва да кимаме с глава като навити и да одобряваме всяко действие?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 06 авг 2014 19:03

разбирам стремежа на автора да внесе спокойствие и уважение към Гонзо ,със тази статия той на практика обаче напада Гонзо ,ясно е че Гонзо махна Мурсия по нареждане на Тонев,ясно е ,че Мурсия докато беше тук беше безгласна буква и не беше съгласен с политиката на отбора да е пионка,ясно е и ,че Гонзо 5 дни преди да му наредят да махне Мурсия каза,че испанеца ще работи поне още една година ,а след това го махна с куп скалъпени обвинения ,е това не е ли лицемерие !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 авг 2014 19:05

zlatan написа:
Red joker написа:
zlatan написа:
terata написа:
gzagorov написа:Не думай!
Браво на Гонзо, в лицето на Мурсия разкара цялото зло, което пречеше на отбора. Значи "Левски" почва да мачка оттук нататък, нали?
Само ми е чудно, ако това е n-тият пореден път, когато Гозно е директор и/или треньор, къде са n-тите на брой титли и купи, че нещо не се сещам. Говори за това, че "Левски" не може да си позволи нулева година и трябва да играе със собствен, надявам се приятен за окото, стил. Хайде да видим накрая дали пък няма да е нулева годината и какъв точно стил ще практикува отборът!

Ръганье с подхвърганье и скубане под мишниците.

понякога се чудя как се хващате на червените ментета в този форум и почвате и вие да им прегласяте-язък, язък,язък.
Само ще ви вметна нещо всички чор.ета знаят колко ментета докара техен Стойчо и колко комисионни е прибрал със Сашо Апашо,но колегите си го пазят
а ние кво правим-давай-ИНЖИНЕРА,ОСМОКЛАСНИКА,И тем подобни.
Да има си кусурите и то много,да направи много грешки,но да подкрепяте розови и да скачате срещу него е ГРЕХОТА.

...Емиии ,пазете си го ,щом ви кефи...нема лошо ,ваш си е :?

ДЖОКЕР,тук не става въпрос за пазене и опазване-убеден съм че и ти не си доволен в някои моменти от Стойчо и ко,но не го псувате,не го ругаете.
Пресен пример е мача с рогатите от Зимбру,защото това си е чист провал.
Не става въпрос за кефене-тук разковничето е друго и ти много добре го знаеш.

Разковничето е,че Гонзо прави гаф след гаф,дори и при предишните му престои,когато бяхте без финансови проблеми и имахте много по-добра селекция от сега :!:...или се лъжа :? Иначе да, имало е моменти ,когато не съм бил доволен от Стойчо и съм го критикувал ,най-вече за мачовете ни в ЕКТ,но между него и Гонзо според мене няма база за сравнение,Гонзо дори не бих го сравнил и с Радуканов ,като треньор!Ако намекваш ,че говоря против Гонзо с цел провокация и настройвам левскарите против него -жестоко се заблуждаваш,имам много познати левскари,които са много по-крайни в мненията за Гонзо и от мене и ...в интерес на истината ,аз като фен на ЦСКА желая той да остане колкото се може по-дълго на „Герена“ барабар с Борат :idea: :!:
Последна промяна от Red joker на 06 авг 2014 19:11, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

haha

Мнениеот haha » 06 авг 2014 19:06

Ако мислите, че треньорите са ви проблемите и идването и махането на който и да е било такъв ще подобри нещата, много се лъжете.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 06 авг 2014 19:15

Днес във всички сайтове се пише за казаното от Мурсия, за казаното от Йоканович, а в Гонг ..... ?

Иначе армейци няма смисъл да се бъркаме в нещата на сините, нека да се оправят сами с Гонзо
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 06 авг 2014 19:29

И кой себеуважаващ себе си треньор ще търпи такова вмешателство в работата си и ще стои и даже ще цъфти на всяка пресконференция или което и да е интервю?! Мурсия си беше менте отвсякъде и тука е грешката на Гонзо.. не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава! Гонзо сгреши, но поправи грешката си.. не разбрахте, че в момента много малко хора биха се наели да оправят бардака ( Гонзо го прави и допуска грешки, разбира се), в който сме се превърнали. По - скоро ще дават акъл (както винаги, когато не са в клуба). Легенди, "фенове" и тем подобни знаят как да оправят Левски, но всичко се случва само във форумите. Ако има някой, който може и има да дава пари - да ходи.. да маха Батков и окей. Цветя и рози сме вече. Не са толкова прости нещата и за момента най - доброто е ГОНЗО! Да взима Херо и да започваме да правим някакъв отбор. А футболисти аз твърдя, че има. Тигъра си е добър вратар (трябва да се поработи сериозно при високи топки). Ради Димитров, Белаид (ако не се чупи толкова лесно), Минев, Гаджев (футболист отвсякъде, ако обаче е на кеф..), Ради Цонев, Педро ( много интересно, че тука доста хора не виждат класата в този футболист), Божинов (малко формата да оправи). Около тези момчета има и други, които могат да вдигат нивото, имат качества. Прохазка прави добро впечатление момчето, много го мъчиха по целия терен и побързахме да го отпишем. Материал има.. няма треньор! Мурсия да ме извинява, ама да не може да направим едно положение с чорбарите, когато сме с човек повече, да не можем да бием вчера събраното Локо (Пд) и да проспим цяло полувреме срещу софийското Локо.. е, айде не.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

revo3
Контакти:

Мнениеот revo3 » 06 авг 2014 19:32

Те­зи, които съсипаха Левски през последните години, се завърнаха за да го довършат. Гонзо махай се

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 06 авг 2014 19:35

revo3 написа:Те­зи, които съсипаха Левски през последните години, се завърнаха за да го довършат. Гонзо махай се

Кой да дойде, кой според теб ще оправи Левски?!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 авг 2014 19:36

Не съм съгласен че е менте треньора.Тои е с друг манталитет и разбиране за играта.Нашите футболисти са търтеи неземни...нито им се бяга нито им се напряга много много.Те си искат Български треньор да си правят каквото искат.Как може треньор водил отбори от 1ва испанска девизия и имащ ежеседмичен контакт със големи треньори и отбори да е слаб в България.Та кои е по добър от него тук реално....Херо....Ясен Петров...аиде стига смешки....със тези футболисти никои не го чака нищо добро.А Гонзо се доказа че не става за ръководител.4 месеца...25 различни мнения и деиствия.Да си стои треньор и толкова...ама на дубъла.Неко не затапва още повече отбора.

Върни се в “Левски”