wilge написа:Jordan1914 написа:...
Само ще ти кажа, че ако вчера бяхме с бекове Цветкович и Горанов, щяха да ни разкъсат! Не знам, къде видя, че Н'Ганиони не може или че Рейнов не става, но всеки си има мнение!
Къде видя да искам Цветкович и Горанов за титуляри? Моето мнение е, че Луи е лимитиран футболист чийто десен крак е само за подпиране. В съвременния футбол бека трябва да може да участва и в офанзивната фаза на играта, не само в дефанса. Този човек не може да докосне топката с десния си крак. Обърка всички пасове. В защита е чувствително по- добре, но това не е достатъчно. Иван е пълната му противоположност. Той пък куца в защита. При Роси Горанов бе значително по- сигурен. На Левски му трябва бек силен и в двете фази на играта. Тип Сисиньо. За това не съм доволен от двамата. Вярно, че Паулиньо не помага, но този проблем може и трябва да бъде разрешен от чичо Гошо. Относно Райнов- не казвам че не става. Писал съм по- скоро не, тъй като имам резерви към възможностите му. Базирам се на показаното от него до сега. Някой казват, че бил притеснителен. Това също е пречка. На Герена няма спокойствие. Ако не издържа на напрежение, има отбори където се играе спокойно.
От два мача не прави такива генерални изводи за французина.
Вчера и двата ви бека почти не минаваха центъра. Това беше тактиката на Гошо. Така затворихте крилата. И ви се получи.