ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа ЦСКА-СОФИЯ
127
43%
Равен
41
14%
Победа за Левски
126
43%

Общо гласове: 294

gihuelo
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT

Мнениеот gihuelo » 21 апр 2019 21:55

wilge написа:
Jordan1914 написа:...
Само ще ти кажа, че ако вчера бяхме с бекове Цветкович и Горанов, щяха да ни разкъсат! Не знам, къде видя, че Н'Ганиони не може или че Рейнов не става, но всеки си има мнение!

Къде видя да искам Цветкович и Горанов за титуляри? Моето мнение е, че Луи е лимитиран футболист чийто десен крак е само за подпиране. В съвременния футбол бека трябва да може да участва и в офанзивната фаза на играта, не само в дефанса. Този човек не може да докосне топката с десния си крак. Обърка всички пасове. В защита е чувствително по- добре, но това не е достатъчно. Иван е пълната му противоположност. Той пък куца в защита. При Роси Горанов бе значително по- сигурен. На Левски му трябва бек силен и в двете фази на играта. Тип Сисиньо. За това не съм доволен от двамата. Вярно, че Паулиньо не помага, но този проблем може и трябва да бъде разрешен от чичо Гошо. Относно Райнов- не казвам че не става. Писал съм по- скоро не, тъй като имам резерви към възможностите му. Базирам се на показаното от него до сега. Някой казват, че бил притеснителен. Това също е пречка. На Герена няма спокойствие. Ако не издържа на напрежение, има отбори където се играе спокойно.

От два мача не прави такива генерални изводи за французина.
Вчера и двата ви бека почти не минаваха центъра. Това беше тактиката на Гошо. Така затворихте крилата. И ви се получи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 апр 2019 22:00

Благодаря на колегата gzagorov за коректната информация. Наистина, човек се учи, докато е жив.
:arrow: Реферът е показал отлично познаване на правилата на играта футбол, нищо че Малинов се хвана за главата по навик.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 апр 2019 22:06

Относно феновете и тяхната подкрепа... едно време и такива имаше... днес положението е плачевно и ще става все по-зле.
Между другото днешната подкрепа се изразява в 90% от врмето псуваме а противниковия отбор.

Относно Левски, Дерменджиев идеално знае нивото на отбора и качествата на играчите, и извади максимума от този мач.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 апр 2019 22:07

gihuelo написа:
wilge написа:
Само ще ти кажа, че ако вчера бяхме с бекове Цветкович и Горанов, щяха да ни разкъсат! Не знам, къде видя, че Н'Ганиони не може или че Рейнов не става, но всеки си има мнение!

Къде видя да искам Цветкович и Горанов за титуляри? Моето мнение е, че Луи е лимитиран футболист чийто десен крак е само за подпиране. В съвременния футбол бека трябва да може да участва и в офанзивната фаза на играта, не само в дефанса. Този човек не може да докосне топката с десния си крак. Обърка всички пасове. В защита е чувствително по- добре, но това не е достатъчно. Иван е пълната му противоположност. Той пък куца в защита. При Роси Горанов бе значително по- сигурен. На Левски му трябва бек силен и в двете фази на играта. Тип Сисиньо. За това не съм доволен от двамата. Вярно, че Паулиньо не помага, но този проблем може и трябва да бъде разрешен от чичо Гошо. Относно Райнов- не казвам че не става. Писал съм по- скоро не, тъй като имам резерви към възможностите му. Базирам се на показаното от него до сега. Някой казват, че бил притеснителен. Това също е пречка. На Герена няма спокойствие. Ако не издържа на напрежение, има отбори където се играе спокойно.

Вчера и двата ви бека почти не минаваха центъра. Това беше тактиката на Гошо. Така затворихте крилата. И ви се получи.

Така беше, факт. Вашите черни може и да са бездарни състезатели, но тичат много, както всички негри. В резултат на това умеят да превземат терен по най-бързия начин, което е част от играта. Дерменджиев като опитен треньор бе предвидил това и взе нужните мерки. Даже, ако си бил на стадиона, сигурно си забелязал как Станислав Иванов непрестанно търчеше, за да покрие фланга, понякога и Павлин го правеше.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 апр 2019 22:49

TristaNNN написа:Благодаря на колегата gzagorov за коректната информация. Наистина, човек се учи, докато е жив.
:arrow: Реферът е показал отлично познаване на правилата на играта футбол, нищо че Малинов се хвана за главата по навик.

И аз чакам благодарности - без жокер познах какво е отсъдил съдията.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 апр 2019 22:55

TristaNNN написа:
gihuelo написа:
wilge написа:

Така беше, факт. Вашите черни може и да са бездарни състезатели, но тичат много, както всички негри. В резултат на това умеят да превземат терен по най-бързия начин, което е част от играта. Дерменджиев като опитен треньор бе предвидил това и взе нужните мерки. Даже, ако си бил на стадиона, сигурно си забелязал как Станислав Иванов непрестанно търчеше, за да покрие фланга, понякога и Павлин го правеше.

Всички го правят това с бековете срещу нас , освен Лудогорец.
Въпроса беше друг ,че франсето може и да е добре в атака ,но чичо Гошо от мача ви с Черно Море играе с такава защитна тактика .Отзад 0:0 а отпред каквото стане. Прави го защото с това разполага.
Сега да видим срещу Берое какво ще измисли ,че там трябва да се напада.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 апр 2019 23:01

gihuelo написа:Сега да видим срещу Берое какво ще измисли ,че там трябва да се напада.

За какво му е да напада?
12 точки разлика, бетон трето място, сините просто ще изклатят сезона в това темпо, в което играят последните мачове.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 апр 2019 23:08

Dust написа:
gihuelo написа:Сега да видим срещу Берое какво ще измисли ,че там трябва да се напада.

За какво му е да напада?
12 точки разлика, бетон трето място, сините просто ще изклатят сезона в това темпо, в което играят последните мачове.

Уйне , ще напада защото ако ние не вземем купата трябва да се поти на бараж а с нас разликата не е толкова голяма.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 апр 2019 23:18

След като първенството е наредено, невиждам място за притеснение, кой ще е шампион, кой ще вземе купата, кой ще вземе квота за ЕКТ.
Вие пък като невземете купата ще е по-добре да се скриете с всичките си претенции, че сте нещо през сезона... то не бяха гладиатори, то не бяха червени войни и в крайна сметка все друг виновен.

Проблемът не е вземането на квота, проблема е след това, че нашите отбори ги чегарят наляво и дясно.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 апр 2019 00:03

Лошото за нас е, че след вчерашния хикс отиваме на бараж.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”