ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Мнениеот W84me » 11 мар 2018 20:57

Дано не се влезе в някакви задкулисни уговорки титли за купи, на ти, дай ми и прочее. Мачкаме припознатите другата седмица, не защото сме много добри, а защото те са много трагични в защита и навсякъде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 21:03

helic написа:
popokutepetel написа:
helic написа:интересно ми е какъв състав ще избере Роси за мача с оранжевите.
Вратар - да се молим и палим свещи да се върне Митрев, че иначе всеки удар и центриране по посока на врата ще ми струват множество нервни клетки.
Централните са ясни, ако няма контузии
Десния бек също
Левия............., Горанов все пак е левскарче, но мисля че Роси ще заложи на Фигейредо
Голямата въпросителна са двойката вътрешни халфове - аз бих заложил на Тиам и Гомез. Макар че и Гомез и Нашименто, или Нашименто и Тиам не са лишени от логика избори. Но и тримата заедно като в този мач едва ли ще видим
По фланговете - Паулиньо, ако не е наритан тъй че да не може да се надигне, е ясния избор
Останалите ни позиции не знам............., мисля че ще почне с Костов като централен, а Ривалдиньо няма да е изобщо в групата, като резерва ще е Буш
Предполагам отдясно ще си остави Прохазка, а Обертан ще бъде със свободни функции зад Костов като централен
Все пак ще видим следващата неделя...............

За бек бих предпочел португалеца. Горанов показва израстване, обаче силните изяви на Паолиньо се дължат на партньорството му с португалеца. В средата като вътрешни мисля, че варианта Тиам - Панайотов би сработил най-добре и в никакъв случай Гомез и Нашименто заедно. Напред като централен за първото полувреме Буш за второто Костов. Между другото предвид изключително тромавите централни на Литекс фалшива деветка в ролята на Обертан също не е лишена от смисъл. Прохаска също е задължителен за този мач. Но познавайки стила на Роси някакви особени промени от това, като виждаме няма да има - т.е. Цветкович се връща и вместо Ривалдиньо ще е Костов и вместо Кабрал Прохаска.

искаш да кажеш, че ще остави извън състава Обертан ли?
Аз мисля, че състава ще е Митрев (hopefully)-Цветкович-Яблонски-Холмар-Фигейредо-Гомез-Тиам-Прохазка-Паулиньо-Обертан-Костов
Но Костов титуляр със смяна Буш, или обратното, и двете не са лишени от логика. Лошото е, че офанзивната ни смяна е една единствена - Костов-Буш. И дотам

Не съм казал, че ще го остави. Напротив Обертан ще е на мястото на Гомез или Нашименто. То Роси е предвидим и смените му също - Костов-Буш, Паолиньо-Кабрал, Нашименто-Гомес или Прохаска-Вутов, Обертан. Едва ли ще видим някаква изненада в това, особено при положение, че Вутов е наказан.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 мар 2018 21:07

popokutepetel написа:
helic написа:
popokutepetel написа:
helic написа:интересно ми е какъв състав ще избере Роси за мача с оранжевите.
Вратар - да се молим и палим свещи да се върне Митрев, че иначе всеки удар и центриране по посока на врата ще ми струват множество нервни клетки.
Централните са ясни, ако няма контузии
Десния бек също
Левия............., Горанов все пак е левскарче, но мисля че Роси ще заложи на Фигейредо
Голямата въпросителна са двойката вътрешни халфове - аз бих заложил на Тиам и Гомез. Макар че и Гомез и Нашименто, или Нашименто и Тиам не са лишени от логика избори. Но и тримата заедно като в този мач едва ли ще видим
По фланговете - Паулиньо, ако не е наритан тъй че да не може да се надигне, е ясния избор
Останалите ни позиции не знам............., мисля че ще почне с Костов като централен, а Ривалдиньо няма да е изобщо в групата, като резерва ще е Буш
Предполагам отдясно ще си остави Прохазка, а Обертан ще бъде със свободни функции зад Костов като централен
Все пак ще видим следващата неделя...............

За бек бих предпочел португалеца. Горанов показва израстване, обаче силните изяви на Паолиньо се дължат на партньорството му с португалеца. В средата като вътрешни мисля, че варианта Тиам - Панайотов би сработил най-добре и в никакъв случай Гомез и Нашименто заедно. Напред като централен за първото полувреме Буш за второто Костов. Между другото предвид изключително тромавите централни на Литекс фалшива деветка в ролята на Обертан също не е лишена от смисъл. Прохаска също е задължителен за този мач. Но познавайки стила на Роси някакви особени промени от това, като виждаме няма да има - т.е. Цветкович се връща и вместо Ривалдиньо ще е Костов и вместо Кабрал Прохаска.

искаш да кажеш, че ще остави извън състава Обертан ли?
Аз мисля, че състава ще е Митрев (hopefully)-Цветкович-Яблонски-Холмар-Фигейредо-Гомез-Тиам-Прохазка-Паулиньо-Обертан-Костов
Но Костов титуляр със смяна Буш, или обратното, и двете не са лишени от логика. Лошото е, че офанзивната ни смяна е една единствена - Костов-Буш. И дотам

Не съм казал, че ще го остави. Напротив Обертан ще е на мястото на Гомез или Нашименто. То Роси е предвидим и смените му също - Костов-Буш, Паолиньо-Кабрал, Нашименто-Гомес или Прохаска-Вутов, Обертан. Едва ли ще видим някаква изненада в това, особено при положение, че Вутов е наказан.

ей за тва ме е яд за тая простотия на Вутов. Според мен съвсем спокойно можеше и да е титуляр в мача срещу оранжевите, или решаваща смяна. Сега..........
Отделно ме притеснява факта, че като нищо баш на полуфинала за купата ще увисне някой от защитата ни с картони и ще ни се стъжни живота.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 11 мар 2018 21:08

И след днешния мач не мога да видя аргументи в полза на оставането на Роси като треньор на Левски.

Както казва един приятел, сеньор Роси може и да е добър за Лече, но добре е от Герена да е надалече.

Аз лично повече нямам нерви да се ядосвам и спирам да гледам български футбол до някаква сериозна промяна в управлението и начина на игра на моя клуб.

Този сезон общо взето остана само да се надявам ловешко-микренско-етрополската измисилица да не успее с методите си от 90-те да се докопа до титла.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 мар 2018 21:10

W84me написа:Дано не се влезе в някакви задкулисни уговорки титли за купи, на ти, дай ми и прочее. Мачкаме припознатите другата седмица, не защото сме много добри, а защото те са много трагични в защита и навсякъде.

според мен, ако изобщо има уговорки, уговорките ни ще са с Кирчовите хора и биха могли да включват помощ от гледна точка на картони и прочие за оранжевите.
С ГГ в уговорки не виждам как ще се влиза, ама никак.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 мар 2018 21:10

sin4ec написа:
шивача написа:Левски не е мръднал грам като отбор. Малко по-добрите резултати са на база новите попълнения и техните индивидуални качества.
Личи си липсата на мотивация в определени играчи. Няма колектив :cry: Няма бъдеще в този отбор :!:

Тук обаче не съм съвсем съгласен. Именно с тази игра в ЕКТ ще се получат нещата. Доста ситуации се отиграват " автоматично", подреждането става все по-сигурно и безгрешно.
Мотивация? Хората на терена не са глупаци. Играе им се в следващия кръг, а висят с картони. Това са професионални играчи, които са видели и схванали какво се случи в Разград със Септември, в Русе, в Заарата с Верея, какти и някои други дреболийки.
Инак за мен Прохазка е изчерпан тук. Кабрал е играч с един финт( този финт даже и невръстното келеме го прави без проблем), Ривалдиньо му трябва поне месец още, Иво( много го харесвам тва лапе) е халф, а не десен бек, а и е удеветнайска все пак. Ако Станислав бе играл, този мач щеше да е затворен в 60-та минута, но станалот-станало!

не ми се занимава, като дойдат турнирите срамът ще е за вас. 10г е така, 10г го спорим вече, не виждам смисъл да спорим пред фактите
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 21:11

W84me написа:Дано не се влезе в някакви задкулисни уговорки титли за купи, на ти, дай ми и прочее. Мачкаме припознатите другата седмица, не защото сме много добри, а защото те са много трагични в защита и навсякъде.

Да го видя едва ли ще повярвам това с недоговорките ;) .
А мачовете с Литекс ако се играят винаги са били тройни, като обикновено пада по-обременения отбор. В случая това са ловчанлии ;) След днешната издънка и загуба на две точки за Левски този мач няма да е от особено значение. Това обаче хич не може да се каже за Тирейци, които от пролетните им изяви се вижда, че яко са глътнали гипса. Веднъж късмета ги издъни, два пъти ги покри и един път ги покри съдията, ама това няма как да се случва непрекъснато. С Жадното и ние го видяхме.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 мар 2018 21:12

helic написа:

според мен, ако изобщо има уговорки, уговорките ни ще са с Кирчовите хора и биха могли да включват помощ от гледна точка на картони и прочие за оранжевите.

Днеска Каранга можеше 5 пъти да го изгонят, но не го направиха, очаквано...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 11 мар 2018 21:12

Две изпуснати дузпи, гарнирани с шарански изплънения на вратарите ... и сме с поне 4-5 точки назад.

Не може от толова остри ситуации да не вкарваме, отделно доста статична игра в нападение заради Кабрал. На Кръстев не му се сърдя, миналия мач извади точките, сега сгреши, млад вратар нормално е да има колебания. С Йорга на вратата сигурно щяхме да сме съвсем непробиваеми в защита.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 21:14

helic написа:

Що така мислиш? На база бизнес-отношения и далавери чичо Спаско и Гнома са бизнеспартньори в много схеми и няма ама абсолютно никаква пречка да врътнат Домуза. Докато на Спаско и Домуза допирните точки са само на ниво футбол.

Върни се в “Левски”