ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 21:30
Отзад работата е мноооооого зле. В нападение сме добре. Да се вземе и един десен краен, че сърбето не бих го взел и за местния отбор.
- blue avalanche
- Контакти:
Ся ше дойде оня с фейса на Клоп да обясни кво било при Петрович и какво щяло да бъде при ...Петрович! 
- popokutepetel
- Контакти:
zlatan написа:tevez написа:Най-важното е, че продължихме. Слабо второ полувреме.
Панайотов, Ангелов, Цветкович и Тунде нищо не направиха. Всички се насраха от страх или това беше тактиката на Митов.
Понравиха ми се Горанов, Яблонски, Митрев и донякъде Нар.
Радващото е, че срещу хърватите поне 4-ма от днес няма да играят.
Рошу, Гомес, Вутов и евентуалното ново крило се надявам да представят по-добра продукция, най-вече в средата на терена. Там такава зейнала дупка има, че ако излезем така и срещу Хайдук, не ми се мисли. Прохазка сам се мъчи нещо да направи, но в дефанзивната част изостава.
тевес ти запознат ли си с отбора на Хайдук.Или просто гледаш на Левски играта.Сериозен съм.
Хайдук си запазиха отбора, което вещае сериозни проблеми. А иначе и те са една стара легенда като нас, която е в сериозна криза. Ако Петрович беше начело на Левски нямаше да имам притеснения. Но с Жадното се незнае. Ако върже като срещу тия първия мач може да ги треснем, но ако не върже мъкааа.
zlatan написа:някой с кратък анализ.Някои сме на бачкане и не можахме да го гледаме.
От 19 страница чета и направо тръпки ме побиват.
Левски игра да не получи два гола, а Митрев и Яблонски не допуснаха да ни вкарат поне един.
Срамно представяне от отбора. Скоро всичко ще свърши болезнено за нас. Дано не съм прав, но логиката сочи за очакващи провали. Сутиеска не са по-силни от Партизани, а Ботев си играха доста по-класно от нас. Ние си бяхме на нивото на Дунав и Иртиш спокойно ни отвяваха.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
mikata написа:Спечелихме още 220к евро
Спечелихме 10к
blue avalanche написа:Абе, порадвайте се малко бе, хора!!!
Тююю... То бива, бива, ама...
То какво ли се чудя??? След 3-1 какви плювни имаше, че след 0-0 ли???
Оставете припознавачите да се пукат от жлъч!!! Ама, май, като гледам има и "левскари", дето се пукат от жлъч!!!
На какво да се радваме ? Тия ни направиха смешни! Всяка тяхна атака през второто, им беше голова. А ние два паса не можехме да си дадем и само избивахме топката напред.
На това ли да се радвам.
Левски бяха слаби, а онези просто безумни. Накрая имаше изпълнение тип от дузпа в тъч. Сутиеска ако играе в нашето първенство с такива ялови нападатели ще са опашкари във втора лига. Хайдук ако не подценят след видяното могат и 3-4 гола да вкарат.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
- blue avalanche
- Контакти:
Гонзо написа:Отзад работата е мноооооого зле. В нападение сме добре. Да се вземе и един десен краен, че сърбето не бих го взел и за местния отбор.
Кво му е злето отзад? Бих казал силен мач и на Горанов, и на Яблонски, и на Пиргов... Че и на Митрев.
Всеки има право на мнение. Но да си левскар и да не се радваш, че Левски продължава напред в ЛЕ си е диагноза.