vvessel написа:Каквото и да се каже за треньорски грешки ще е малко за този мач. Няма смисъл да влизаме в полемики става ли Топчо или не става за треньор на Левски. Само ще кажа, че ако мача го водеше Люпко или Стоев, го взимахме с лекота. И едва ли някой може да възрази от тук пишещите. Щом паднахме по подобен глупав начин с 5-6 минавания на центъра от страна на Морето за 2 часа игрово време и 3 допуснати гола, то колкото и офанзивно и атрактивно и агресивно да играем и ако ще 3 греди и 30 корнера да сме ударили , факта че отпаднахме от купата е неотменим. И това е една много по постижима купа отколкото другата, която след следващия мач с Ботев най-вероятно ще се превърне в мираж. Дано съм лош пророк, но това което видях тази вечер ме прави краен песимист. Това беше Левски от последните 5 години, когато все нещо не достигаше. Дали е късмет, дали е съдия , дали е БФС, но все нещо прецакваше нещата на края. А основното което го нямаше през цялото време е КЛАСА. Един добър треньор може да направи посредствени футболисти да изглеждат класни. Един посредствен треньор може да направи от класни футболисти посредствен отбор. За съжаление ние имаме хем посредствени футболисти, хем посредствен треньор. И позволихме на един доста по-слаб отбор да ни отстрани на собствения ни стадион по най-левашкия начин
От утре си спирам диемата, че да си плащам и да беснея през цялото време си е мазохизъм.
Рядко съм съгласен на 100 % с дадено мнение тук,Абсолютната,РЕАЛНА,неопровержима истина.Когато фактите говорят всички мълчат!
от Sinite ot Sofia на 26 Окт 2016 21:08
Наистина ли вече сме преко сили 3 - 4 000 човека, навярно за мнозина луди, които не се влияем от време, стадион, противник и които чакаме и мислим за следващия мач на Левски, с неистово желание, веднага след края на предходния?!
Най - жалкото, и това, което не ми дава мира е, че вече искрата в хората я няма?
Аз ще ти отговоря.Когато няма резултати,когато няма кауза,когато ръководителите говорят пред медиите едно,а вършат дефакто друго.Сори,приятел.Футболистите за мен имат най-малка вина тук,не заради друго,а защото наистина толкова си могат.Просто Люпко така ги подреждаше и тактически подготвяше,че това да не изпъква толкова много,а да бъде компенсирано със себераздаване на терена.
Пак казвам,на мен ми е два пъти по-болно,защото Петрович е искал да приключи треньорската си кариера при нас поне като носител на една купа.
Съжалявам,че толкова момчета "прогледнаха" чак след като Левски се върна към облика си от последните 5 години.Съжалявам,пичове,просто ни предадоха!
Левски пак ще е мъка за гледане.Тъжна седмица за отбора.А ако не дойде Мъри или в най-лошият случай Херо...Adios!