|Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Подкрепяте ли идеята Левски да напусне първенството

Да
186
77%
Не
57
23%

Общо гласове: 243

Warped
Контакти:

Re: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Мнениеот Warped » 01 юли 2016 08:44

Не разбирам защо Левски трябва да напусне първенството? Това, че отбор ще играе Незаконно в А група е проблем на БФС, съд, УЕФА ФИФА и тн. То е ясно че ЦСКА е отбора на властта, но Левски не бива да се поддава на политически тъпотии :arrow: :?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юли 2016 08:47

Red_Neck написа:Аз също никак не харесвам новия проект на А група и вкарването на отбори по служебен ред.
Какво пречеше увеличаването на отборите да стане за няколко години по спортен път?

Цялото това бързане е ясен знак, че БФС-то на Боби е заложник на ТВ интересите, ... а това, че самите клубове се съгласиха с промените преди месец си е непряко доказателство.
Ники Илиев е член на УС от доста време, .... но къде беше Ники Илиев преди месец и защо никой не се възпротиви на тази идиотска идея?

Всичко това се случи със съдействието Левски, а сега се правим на интересни :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юли 2016 09:00

Red_Neck написа:
mikata написа:
Red_Neck написа:Аз също никак не харесвам новия проект на А група и вкарването на отбори по служебен ред.
Какво пречеше увеличаването на отборите да стане за няколко години по спортен път?

Цялото това бързане е ясен знак, че БФС-то на Боби е заложник на ТВ интересите, ... а това, че самите клубове се съгласиха с промените преди месец си е непряко доказателство.
Ники Илиев е член на УС от доста време, .... но къде беше Ники Илиев преди месец и защо никой не се възпротиви на тази идиотска идея?

Всичко това се случи със съдействието Левски, а сега се правим на интересни :idea:

именно!
Нищо мъжко няма в декларацията на Н. Илиев. Мъжко ще е, ако каже в прав текст кой и защо натисна клубовете преди месец за тази идиотия!
За мен тази декларация е популизъм на дребно и изместване на вниманието от спортно-техническа действителност в клуба, която очевадно цикли.

Според мен нещо ние обещано,или пари за козирката или пък за нов сектор ;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 09:15

doktora25 написа:Аз съм един от гласувалите с "не".
Първо искам да кажа, че не подкрепям и имам отрицателно отношение към това "нещо", което създаде Ганчев, не трябваше да получи лиценз, най-вече поради причините че 2, даже 3 значими клуба, основни съперници на сините през последните години спират своето нормално развитие. Но в същото време не виждам как и по какъв начин това трябва да засяга Левски. Достойна позиция на ръководството щеше да бъде да се защити горе-долу тази идея, да призоват за съвместни действия с други клубове по въпроса, да се действа самостоятелно е безсмислено, но и да се цитират подобни на моите думи, а не да виждам океан от злоба, неприязън към Ганчев и червения клуб като цяло.
Също така по този въпрос аз съм на мнение, че един клуб на първо място това са феновете, след това историята и на трето място - бази, школи, стадион, значими футболисти и т.н. Един клуб никога не може и не трябва да се асоциира с дружество/АД. АД-тата съсипаха държавата като цяло и просто не трябва да ги има. В тази връзка именно феновете (на ЦСКА) са тези които на първо място трябва да носят отговорност кой е техният клуб.
Видя се, че събитията от онзи злополучен мач са свързани изцяло с въпросното преобразуване, те нито пряко, нито косвено няма как да са целяли да навредят по някакъв начин на Левски. Силно се притеснявам подобни действия сега от страна на сините ръководители да не са свързани с подобно задкулисие. Левски-Б в Б група не знам дали ще има и не разбирам защо трябва да се възпрепятства развитието на сините, в момент, в който в клуба започнаха да се случват положителни неща - натирването на Столипиновеца, напускането на Тонев, завръщането на Аниете.
Също така аз съм положително настроен спрямо новия формат на първенството. То имаше жизнена нужда от рестарт. Клубовете на Нефтохимик, Дунав Русе и Локо ГО са добре дошли в него, много се радвам за тях, щом Верея са спазили критериите не виждам защо и те да не са там. Не ми харесват само 4 неща:
-че ще започне в последните дни на юли, вместо в първите. Това за мен е катастрофално, многократно съм казвал защо и Левски е един от отборите, за който е много лошо това;
-че отборите ще са 14 вместо 16;
-че немалка част от отборите няма да играят на собствените си стадиони, поради по-високите изисквания за лицензирана. Многократно съм казвал, че изискванията в тази връзка трябва да се намалят, а не да се увеличат
-предполагам че мачовете ще се излъчва по платените канали. Не съм чул потвърждение, но също така и опровержение.

Докторе, това не е рестарт. Това с новата ултра висша лига е абсолютно гъзовъртене по български. Новите клубове в А група, нямат финанси да изкарат до края на сезона. Без ГГ проекта всичко друго е шлака, просто без кинти нестава.
Като е рестарт на първенството, защо го няма изискването за осветление или правилата за Славия не важат. Ботев с тренировъчното игрище?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 юли 2016 09:30

Левски няма да напуска А група. Невярвам
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 юли 2016 09:52

Warped написа:Левски няма да напуска А група. Невярвам

Много си прав,Аз съм го написал още в началото на темата.Никой спонсор не дава пари заради самото име.
Хората искат определени резултати и показваният в определени медии.Няма ли те там следват санкции.
Нещо не виждам как Левски ще плаща неустойки на спонсори , играчи и т.н.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 09:55

iliev72 написа:
Warped написа:Левски няма да напуска А група. Невярвам

Много си прав,Аз съм го написал още в началото на темата.Никой спонсор не дава пари заради самото име.
Хората искат определени резултати и показваният в определени медии.Няма ли те там следват санкции.
Нещо не виждам как Левски ще плаща неустойки на спонсори , играчи и т.н.

Кога и ченгеларите, хора известни със своята интелигентност, започнаха да разбират от договори със спонсори?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 юли 2016 09:57

Аз предлагам Левски да не участва в сегашната А група. Ще ни изхвърлят в Б група и какво от това? Догодина ще създадат Супер висша А лига за да върнат Левски. С нови правила, лиценцзи и т.н. но без незаслужили отбори :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 юли 2016 09:58

Напълно подкрепям, че дори и да се саморазпусне, защото този отбор от...неземни не български мрънкалници, по всякакъв повод, причина, не облагодетелстваща тях, мрънкят, реват и се тръшкат като малки деца! - ето, че отново, ама чисто по ченгесарски (като и 2008 г.) доносничат някъде си, срещу България!!!
Е-е, на кого му е изтрябвал такъв отбор, такива хора??? - айде да последват първообраза си, Динамо Москва и да се свърши един път за винаги с ченгесарщината и КомунизЪмът!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 01 юли 2016 10:00

Подкрепям ! Стига гавра с този футбол!

Върни се в “Левски”