wilge написа:Колега, не се сърди на неориентираните момченца. Те са продукт на сектор "Б". Това обяснява всичко. Когато порастнат ще разберат, че Левски е константна величина, нещо велико. Левски е начин на мислене, на живот, на възприемане на нещата. Те не са гледали онзи, истинския Левски, който нападаше с шест човека и се бранеше с осем, които мачкаше всичко на Герена. Не са виждали как немските машини Вердер, Щутгарт и Дуисбург рухваха в последните минути смазани от физическото превъзходство на Левски. Да, прав е Люпко- от онзи отбор от есента само Живко Миланов (и до някъде Владимир Гаджев според мен) ставаха за онзи отбор. Те са учени да величаят т.н. Гонзо продуктите на неговия "нюх"- нискоразредни играчи и треньори. Вярват на думите му, че следващия сезон ще видим нов Левски, че ако Стоев си тръгне си тръгва и той, че е невъзможно да се вземат по- добри футболисти и т.н. А не се замислят, че от както е фактор в клуба нивото пада от сезон на сезон, нямаме никакъв трофей, червените ни бият под път и над път, сносни треньори и футболисти отказват да са в Левски само и единствено заради него. Изградили са му имидж на мъжкар, а не се замислят за комисионните от тези над 100 трансфера, за умилкването му около силните на деня в Левски, не се питат защо зад гърба на СС преговаря с Люпко (треньор не се назначава за няколко часа след края на заседанието на УС). Защо до сега казваше че трябва да се примирим с второто място, а след идването на Люпко целта вече е титла, купа и пробив в ЛЕ. Питам всеки който плюе по Люпко- ти какво постигна във футбола повече от него? Смяташ ли, че разбираш от тази игра повече от Петрович? В края на крищата той е треньорът на Левски и за това трябва да го подкрепяме. Акцентът трябва да пада върху длужността, а не върху човека. Смяташ ли, че си по- добър бизнесмен от Кирил Домусчиев та се съмняваш в решението му да освободи С.С. от Лудогорец? Той е разбрал, че този треньор е изпълнил задачата си, достигнал е своя максимум и не може да даде повече на отбора. За това е освободен. Същата ситуация е и сега. Стойчо изпълни поставената му задача и повече на може да даде. Толкоз. Или както самият Гонзо каза: Стойчо е вече минало. Ние трябва да продължим напред. Независимо от директорът, треньора, играчите и онези които се пишат собственици но като че ли са на заплата при някого. Ние сме Левски, ей хора. Левски София.
Колега, моето уважение, но мненията ни се различават коренно. Ще се спра на няколко точки от изказването ти.
1. Наистина ли играчи, като например Йоргачевич, Прохазка, Веско Минев, Георги Костадинов и Бедоя, според теб за нищо не стават? Не само, че Люпко не е прав, а нямаше мъжеството да се извини за думите си. Вместо това, реши, че ние живеем още в каменната ера и може да каже, че не е заявявал подобно нещо. Хубаво, ама за негово съжаление ние помним какво каза, а даже и да не помним - думите му ги има записани в цял куп медии.
2. Не, не съм постигнал повече от Петрович във футбола. Това по каква изкривена логика означава, че не мога да го критикувам? Че аз и от Стойчо Младенов не разбирам повече. Ако утре ни го сложат за треньор, това назначение също ли няма да мога да го критикувам?
3. Да кажем, че смятам, че не съм по-добър бизнесмен от Домусчиев (макар да вярвам, че IQ-то му е съотносимо с номера на обувките ми). Това означава, че всички негови решения са правилни? Защо не привлякохме Бруно Рибейро за треньор? Щом Домусчиев го е назначил, ти как смееш да се съмняваш, че той е добър треньор? Рибейро в Левски!