Serafim написа:Е, то е логично да се пише за Хубчев. Само че аз мисля, че и неговия таван, като възможности не е много голям. Тоест сигурно отбора ще има друг облик, ако има "химия" между него и играчите.
Просто не съм сигурен, че ще надгради над СС. А махне ли се сега Стойчо, за да бъде сложен Хубчев (който е леко противоречива личност), ще има бунт и скачане на фенове.
И аз подобно на теб съм резервиран към Хубчев, но имам гадното предчувствие, че именно той ще е следващия ни треньор...
Относно кой е по-добър, определено смятам, че Хубчев е много сериозен треньор, който работи методично и правилно и ще постигне повече в "Левски" от Стоев при нас (ако смяташ, че седмото място и финал за Купата е нещо. Този сезон при лошо стечение на обстоятелствата сме трети, но надали). Още повече, че си е левскар или поне е повече свързан с "Левски", отколкото Стоев. А второто място с един... хайде да не обиждам заралии, "не на ниво за челото" отбор и клуб, както и успехите за Купата и Суперкупата на Хубчев говорят, че той може да направи нещо. Но докъде е това "нещо"?
Не, аз убедено смятам, че Стоев трябва да си ходи веднага! С оглед на резултата в Стара Загора, всяка грешка оттук-нататък може да ни коства Европа. Това ще е ТРЕТИ гаф след щампионската година и Купата де уж Стоев беше убеден, че ще я вземем и възприемаше мачовете в седмицата, като тренировки. И сега го е обзело едно такова летаргично чувство. Гонзо е зад него, а феновете са зад Гонзо. Има договор за цяла една година, а "Левски" излишни пари за неустойка да плаща няма. Ерго, с топ да го гърмиш, Стоев си е в "Левски", заради това и се подсмихва и се лигняви по интервюта. Но! ако се чака лятото, това значи, че първият съперник в Европа и ни е отстранил. Нужно е да се назначи сега треньор, който в следващите три месеца да е избистрил в главата си с какво разполага, какво има да се променя и какво да оставя същото. Не мислиш ли, че така е по-правилно? И още нещо. Но не и временно назначение на Гонзо. Това ще е харакири!