delqnski47 написа:Нямам търпение включването на оная откачения Shooterman.![]()
![]()
Мн ме радва тоя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
![]()
Мн ме радва тоя
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
![]()
Мн ме радва тоя
Tommi написа:KIL написа:"Честита" "победа"!!! Сладко ли ви е???
На нас - да, ама на вас май не ви е сладко.Най-гадно е да да ви изпердашат в последната секунда.
bilyaletdinov написа:delqnski47 написа:Нямам търпение включването на оная откачения Shooterman.![]()
![]()
Мн ме радва тоя
Сакън![]()
![]()
ShooterMan написа:Липсата на идеи в средата на терена при нас е убийствена. С дърводелци като Стенио и Паланков сме обречени да не владеем топката и само да рушим, ние нямаме човек, който да поеме, да успокои, да даде пас....Но това НЯМА никакво значение! Съдията Стоянов-Сватбата извърши ПОРЕДНОТО ПОДУЕНСКО ПРЕСТЪЛЕНИЕ СПРЯМО ФУТБОЛА! Отново аванта в полза на най-жалкия отбор в България! ОТНОВО ИЗМИСЛЕНА ДУЗПА, ОТНОВО ПОДАРЕНА ПОБЕДА....докога бе жалкари, не се ли видяхте в Ловеч какви сте смешници? АБСОЛЮТНО НИКАКВА ДУЗПА!!! Живко го дръпна ПРЕДИ ПОЛЕТО ПОНЕ 2 МЕТРА И ГО ПУСНА ПРЕДИ ПОЛЕТО!!! Разбира се, този КЛОУН Педро се строполи вътре, достатъчно Сватбата да посочи точката и да облече синята си фанелка подарена от Бай Ганьо. Но Подуянци, няма смисъл да се натягате, безумно жалки сте, добре, нека сте 6-ти, в 6-цата ще ви пребиват от бой всеки мач като в Ловеч....СМЕШНИЦИ, ДУЗПАДЖИИ, СЪДИИ...винаги едно и също
Потребители, разглеждащи този форум: Perroquet и 12 госта