Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 авг 2014 14:29

Централен написа:С това ,че след няколко мача , редовно сменяме треньора , вече свикнах.
Но гонзо въведе "новинка" : Вече след 2-3 мача се махат(махаме) играчи. :lol:
На Герена стана като хан.
Скоро може да не знаем кой е и кой не е в Левски. :mrgreen:

Сега е момента и аз да поритам с екипа на Левски в А група. Верно ще бъде за ден-2, но малко ли е?
Мисля, че имам шанс, защото скоро няма да останат професионалисти, които са съгласни да дойдат на Герена за 3-4 дена и да не са го направили.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 авг 2014 14:52

ralka_levskarka написа:П.С. да не би Гонзо да не може да махне Руслан и да сложи треньора на вратарите от ДЮШ? Май по скоро не иска.

Значи можело ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 авг 2014 14:58

ralka_levskarka написа:
ralka_levskarka написа:П.С. да не би Гонзо да не може да махне Руслан и да сложи треньора на вратарите от ДЮШ? Май по скоро не иска.

Значи можело ..

Идеално, лошото е, че май ще пратят Руслан Михайлов при юношите. :?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 авг 2014 14:59

terata написа:
ralka_levskarka написа:

Значи можело ..

Идеално, лошото е, че май ще пратят Руслан Михайлов при юношите. :?

Ами, класата трябва да се разпространява :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 авг 2014 15:27

mistreated написа:
terata написа:
mistreated написа:
terata написа:Мче питай тях, кво ме занимаваш с твоите глупости тук. Перукан го бил уредил в Ливърпул. Хахаха, дееба тия жеги! :) :) :)

Ми че питай ги ти, на мен отдавна са ми известни тия неща. На който не са, да пита, а не да се прави на клоун.

[offtopic]На теб много неща ти бяха "известни", ма впоследствие удари гредата, тъй че не знам кой е клоуна. :mrgreen: Иначе радвам се, че ти са известни тия неща, мче как иначе, ти по цял ден поддържаш връзка с ръководството на Ливърпул. :mrgreen:[/offtopic]

За кое съм ударил гредата бе? 90% от нещата, които ви казвам се оказват верни, включително и за вашия отбор. Събрали сте се една тумба, дето освен да бръщолевят врели некипели друго не умеете. Дори и с факти не знаете как да боравите!

Президентът на БФС Борислав Михайлов, който придръжаваше сина си в Англия също бе много щастлив при пристигането в София. "Гордея се със сина си, много съм щастлив от осъществянето на трансфера. В България много се говореше, кой е баща му и как му помагам, но в Англия е различно и няма да има подобни неща.

От около 2 месеца действахме по осъществяването на сделката. Преди 3 дни от Ливърпул изпратиха официалната оферта и ние веднага заминахме да преговаряме на място. Важното е, че всичко се получи и Ники направи голяма крачка в развитието си. Сега той ще отпразнува рождения си ден и след няколко дни ще отпътува отново за Острова, където ще започне подготовка с този велик клуб", каза Боби.

Значи една тумба са се събрали тук а ти с какво си повече от тази тумба след като висите тук с боабаб ,конан,шивачката и тем подобни измислени герой и ни обяснявате на нас непросветените работи които вас въобще не ви засягат. :o :o

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 авг 2014 15:30

AN71 написа:Значи една тумба са се събрали тук а ти с какво си повече от тази тумба след като висите тук с боабаб ,конан,шивачката и тем подобни измислени герой и ни обяснявате на нас непросветените работи които вас въобще не ви засягат. :o :o

Дали ни засягат или не, не е твой проблем. Щом сме тук, значи сме решили, че ни е кеф да сме тук. И вземете се научете, че множествено число не може да завършва на "Й" в българския език!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 авг 2014 16:48

AN71 написа:Значи една тумба са се събрали тук а ти с какво си повече от тази тумба след като висите тук с боабаб ,конан,шивачката и тем подобни измислени герой и ни обяснявате на нас непросветените работи които вас въобще не ви засягат. :o :o

Нали знаеш, че в България всеки се прави на майстор 7 -ми разряд по всичко. :lol: А и властимЕЮЩИте ;) винаги са начетени и прави.Под крилото им расте буен буренак.
Днес има ли някой напуснал, изгонен,че да не скучаем на Герена? :lol:
Изображение

Изображение

Тик-Так1892
Контакти:

Наглост!

Мнениеот Тик-Так1892 » 13 авг 2014 18:14

http://www.blitz.bg/sport/article/239808
Супер наглост от страна на феновете на Левски.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 авг 2014 18:15

mistreated написа:

Дали ни засягат или не, не е твой проблем. Щом сме тук, значи сме решили, че ни е кеф да сме тук. И вземете се научете, че множествено число не може да завършва на "Й" в българския език!

Остави това Й ако исках да пиша та да си проверявам граматиката , правописа и тем подобни неща нямаше да пиша в този форум а на друго място. Ама аз пак те питам защото отворко не ми отговори на въпроса с какво се различавш от тумбатаааа?След като си с претенциииии трябва да имат покритие а при теб според мен не е така ;) чао от мен и да си жив и здарав ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 авг 2014 19:47

terata написа:
petko.h.markov написа:
terata написа:
Кировец написа:Викам, че малкия Боби не беше кой знае колко по-добър от Кунчев в тази възраст обаче тогава сянката на тати го пазеше и му осигуряваше местенце я на скамейката, я като титуляр. Тогава пък от този факт си изпати днешния вратар на Локо Сф.

На тази възраст Михайлов вече беше твърд титуляр в Твенте, бе избран за вратар на годината в Холандия и стана шампион с Твенте. Толкова с "в тази възраст". Сигурно "тати" му е осигурявал и там титулярното място. Кеф ли ти е да демонстрираш колко си глупав? Не разбирам, честно. :mrgreen:

Няма как да избягаш от това,просто такъв си се родил.Сега вече повярва ли,че турбо4 и петорчо са другите имена.

[offtopic]За Петорчо Младенов е ясно,ама за другия не съм сигурен. Ама щом така му харесва на Кирчо нека си пише глупостите.[/offtopic]

И двамата демонстрирате завидно безсрамие и кретенизъм, но както и да е. Свикнах с вашето живуркане покрай мен.

Върни се в “Левски”