Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 12 авг 2014 15:14

Avanti_Ragazzi написа:
rhaegar написа:Аз все си мисля, че и на Карачанaков гола имаше хващане, ама айде, много точен удар беше, няма дa се хващам за него.

То да беше само това, колко пъти се опита с розовите и Локо Сф да направи фамозното си изпълнение с крак от мача с Берое безуспешно? Егати сакатия индивид, какъв е този вратар на който статистиката му е 3 удара към вратата 4 допуснати гола!!! :evil: Прав му път и на него и на Руслан Михайлов братя на президента!!!! Сега ако е рекъл господ е ред и на Ясен Екимов и Пламен Димов известен още като Йети или Пачека!

И т.нар. Пиф

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 12 авг 2014 15:15

Тонев ще се пръсне от яд ,няма кой да му нарежда тотото !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 авг 2014 15:15

Стефано Кунчев говори специално за TV7 и NEWS7 минути, след като научи новината за освобождаването си от Левски. Договорът на вратаря беше прекратен по взаимно съгласие заради неубедителното му представяне в трите мача, в които пази за "сините". Ето какво каза стражът пред Филип Зуберски.

Вече излезе официално, че си освободен.
- Да. Георги Иванов ме извика на стадиона да ми каже и да подпиша.

Как се чувстваш сега? След мача с Берое съотборниците подкрепиха ли те?
- Подкрепиха ме, разбира се. Чувствам се гадно, нормално е. Такива грешки не съм правил никога. Извиних се на момчетата, пак ще го направя. Животът продължава. Все пак съм на 23 г. Сбъркал съм един мач и си мисля, че няма безгрешни хора.

Г-н Иванов какво ти каза?

- Не искам да коментирам какво сме си казали. Това си остава между нас. Разделяме се. Преценихме, че така е по-добре и за двете страни.

Сърдит ли си, че не ти дадоха достатъчно време за изява? Всеки прави грешки, но въпросът е да можеш да ги поправиш след това?

- Няма за какво да съм сърдит. Просто такъв беше моментът. Влязох неочаквано в игра и направих каквото можах. Сбърках и това е.

С какви чувства си тръгваш от Левски?
- С добри. Нямал съм проблем с никого, ако някой е имал с мен, това си е лично негова работа. С добри чувства се разделям.

На феновете на Левски какво би казал?
- Да подкрепят отбора, защото се нуждае от тях. Ако го загърбят, Левски няма да просъществува изобщо. Сега са им много нужни.

Оптимист ли си за бъдещето на Левски?

- Да, мисля, че ще успеят да възвърнат старото име на клуба. Това зависи от ръководството и от играчите.

След Левски накъде?
- Не знам. Още е рано. Ще се прибера в Пловдив и ще изчаквам някой да не потърси. Ако не – ще видя.

http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... -oE0qP0XMx
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 авг 2014 15:18

batmanlevski написа:Тонев ще се пръсне от яд ,няма кой да му нарежда тотото !

Стига, Кунчев може да е некадърен, обаче поне е доказано, че човек с морал, доказа се, че точно той е откалал да участва в подобни схеми за уреждане на срещи. Нали се сещаш, че ако беше решил можеше и сега да си стои в Левски и без да играе да си взима заплатата.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 12 авг 2014 15:21

modor написа:[i]Стефано Кунчев говори специално за TV7 и NEWS7 минути, след като научи новината за освобождаването си от Левски.

Как се чувстваш сега? След мача с Берое съотборниците подкрепиха ли те?
Сбъркал съм един мач и си мисля, че няма безгрешни хора.
[b]

егати наглия тип ,този с какво се друса,бил сбъркал един мач !!!!!,че то нямаше мач където не сбърка,наглец мръсен !!!!!!!!
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 авг 2014 16:18

Най-накрая една адекватна постъпка от Левски. Да си вземат поука дано и да започнат да идват играчи първо на проби, а след това ако подписват да се интегрират в отбора, като започват първо от скамейката, а не да взимат някои вчера и днес да е титуляр, освен ако не е някои с име. Титулярното място трябва да се заслужи първо, а не да се подарява на първия срещнат.

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 12 авг 2014 16:36

Добра новина ще е за Левски ако по взаимно съгласие или несъгласие го напуснат веднага и безвъзвратно:
1.Георги Иванов - Гонзо - основен виновник Левски да се превърне в смехотворен отбор в последните 5 години.
2.Владимир Гаджев - протеже на Гонзо.Главен интригант и виновник за смяната на повече от 10 треньора в клуба.
3.Ясен Екимов - кондиционен ''спец''.И той от много време доказва своята изключителна некадърност в клуб като Левски.
4.Руслан Михайлов - вратар дори и да притежава качества ако бъде трениран от него се превръща в ...Стефано Кунчев.
5.Елин Топузаков - изключително нагъл и подъл човек.Екипа който го взе на работа и подаде оставка показа достойнство.Той се провали още няколко пъти но подобно на Гонзо няма чувство на срам и неудобство и си живурка в Левски.

Г-н Батков - Тодоре - отърви се незабавно от тези доказани некадърници или и ти се омитай от Левски.
Последна промяна от hd-fen на 12 авг 2014 17:13, променено общо 1 път.

cska-632
Контакти:

Re: Гонзо изгони брата на Боби Михайлов и грешника Кунчев

Мнениеот cska-632 » 12 авг 2014 16:37

terata написа:
cska-632 написа:Или "Меридиан мач" пишат глупости или Гонзо е глупак. Как ще изгони футболист с договор, защото му вкарали два левашки гола :mrgreen:

Или глупака си ти, а? :mrgreen:

Левски разкара Кунчев по взаимно съгласие

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levski-razkara-kunchev-po-vzaimno-syglasie-292222

По взаимно съгасие и изгонен правиш ли разлика?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2014 16:41

hd-fen написа:Добра новина ще е за Левски ако по взаимно съгласие или несъгласие го напуснат веднага и безвъзвратно:
1.Георги Иванов - Гонзо - основен виновник Левски да се превърне в смехотворен отбор в последните 5 години.
2.Владимир Гаджев - протеже на Гонзо.Главен интригант и виновник за смяната на повече от 10 треньора в клуба.
3.Ясен Екимов - кондиционен ''спец''.И той от много време доказва своята изключителна некадърност в клуб като Левски.
4.Руслан Михайлов - вратар дори и да притежава качества ако бъде трениран от него се превръща в ...Стефано Кунчев.
5.Елин Топузаков - изключително нагъл и подъл човек.Екипа който го все на работа и подаде оставка показа достойнство.Той се провали още няколко пъти но подобно на Гонзо няма чувство на срам и неудобство и си живурка в Левски.

Г-н Батков - Тодоре - отърви се незабавно от тези доказани некадърници или и ти се омитай от Левски.

А не може ли Батков да си замине с всички изброени?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Гонзо изгони брата на Боби Михайлов и грешника Кунчев

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2014 17:26

Red_Neck написа:Освен мача с Берое, кой друг мач загубихте заради вратарски грешки, че ..... нещо не се сещам?
Губиш едим мач и гониш вратар след ....... 3 седмичен престой - звучи професионално!

Казах, че това вероятно е преляло чашата. Никой не гони вратар за един провален мач, но като цяло се вижда, че момчето няма качества за Левски и това бе загатнато още на дербито. Освен това не се знае и как се представя в тренировките. Както и да-беше му даден шанс, а той показа, че няма качества за Левски, това е. Колкото до професионализма, по-добре да има раздяла по взаимно съгласие, вместо да се мъсти на футболиста и дори да не бъде взиман в групата за мачовете, така както подмолно действа един роден спец от Плоски.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”