Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Гонзо изгони брата на Боби Михайлов и грешника Кунчев

Мнениеот vaskonti » 12 авг 2014 13:41

Avanti_Ragazzi написа:
Red_Neck написа:
TristaNNN написа:
Red Warrior написа:И какво е виновен Стефан'О за загубата от ЦСКА? Головете бяха перфектни и вратаря нямаше какво да направи. И друго нещо интересно - Гонзо казва, че сам е правил селекцията, но Мурсия бил виновен за резултатите. Сега пък треьора на вратарите е виновен, че той в привлякъл Кунчев и македонеца. :roll:

Треньорът на вратарите не е виновен за привличането им, но е виновен, че вратарите ни регресират под неговата подготовка. Ако досега не задобряваха, то поне рядко губехме мачове заради техни фрапантни грешки, което очевидно е преляло чашата.

Освен мача с Берое, кой друг мач загубихте заради вратарски грешки, че ..... нещо не се сещам?
Губиш едим мач и гониш вратар след ....... 3 седмичен престой - звучи професионално!

Стефано е некадърник, същото се и за брата на президента и нямат място в Левски! Пък ти реви за тях колкото си искаш! :lol: :lol: :lol:

Само да напомня, че Херо беше треньор на Стефано в Черноморец. Човек би си задал въпроса по чия препоръка този вратар е преминал в Левски... Освен ако не сте сигурни, че е бил наблюдаван преди това от Гонзо, Руслан или който там си изберете.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот zlatan » 12 авг 2014 13:47

Vasko,мислех си че си по-наясно с материята,но пък и ти си прав не ти е работа да знаеш за проблемите на Левски.
Та Стефито Кунчев го доведе Тонев,защо ли мога да ти обясня на лични за да не спамя излишно пред всички.
В един отбор Васе,ти трябва вратар,централен защитник,нападател и евентуално халфче.
Та тези четирима убавци могат дори и точен резултат да ти направят.
Лек ден на всички от мен.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 авг 2014 13:53

Дано да са верни слуховете, че Руслан е аут.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 авг 2014 13:59

Принципните положения са ми ясни, само че резервата на Черноморец е налаган като титуляр още от самото начало, при наличието на национал на Македония. А е налаган не от друг, а от Гонзо - нали си наясно, че Мурсия едва ли би направил подобен избор ако имаше свободата да го направи. Освен това, за какво е взет Кунчев - за да нагласи 1 мач? Принципно няма нищо изненадващо в това точно този Левски да загуби в Стара Загора - нито вие в момента сте някакви супер фаворити за каквото и да е, нито Берое са чак пък толкова слаби. Де факто само в този мач Кунчев сбърка фрапиращо. Головете на ЦСКА бяха поне на 99% неспасяеми. Тонев може и да е докарал Кунчев, но едва ли го е направил ей така, от немай къде. Както и да го гледаме, Гонзо има пръст в тоя трансфер, а предвид това чий играч е бил до сега, Херо също не би следвало да го отписвате. Най-малкото си е дал мнението.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 авг 2014 14:03

cska-632 написа:Или "Меридиан мач" пишат глупости или Гонзо е глупак. Как ще изгони футболист с договор, защото му вкарали два левашки гола :mrgreen:

Или глупака си ти, а? :mrgreen:

Левски разкара Кунчев по взаимно съгласие

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levski-razkara-kunchev-po-vzaimno-syglasie-292222

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2014 14:04

vaskonti написа:Принципните положения са ми ясни, само че резервата на Черноморец е налаган като титуляр още от самото начало, при наличието на национал на Македония. А е налаган не от друг, а от Гонзо - нали си наясно, че Мурсия едва ли би направил подобен избор ако имаше свободата да го направи. Освен това, за какво е взет Кунчев - за да нагласи 1 мач? Принципно няма нищо изненадващо в това точно този Левски да загуби в Стара Загора - нито вие в момента сте някакви супер фаворити за каквото и да е, нито Берое са чак пък толкова слаби. Де факто само в този мач Кунчев сбърка фрапиращо. Головете на ЦСКА бяха поне на 99% неспасяеми. Тонев може и да е докарал Кунчев, но едва ли го е направил ей така, от немай къде. Както и да го гледаме, Гонзо има пръст в тоя трансфер, а предвид това чий играч е бил до сега, Херо също не би следвало да го отписвате. Най-малкото си е дал мнението.

На Буш гола е подарък от Кунчев и от Белаид, единия стои забит на вратата си, а другия скача, колкото вестник...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 авг 2014 14:15

Аз все си мисля, че и на Карачанaков гола имаше хващане, ама айде, много точен удар беше, няма дa се хващам за него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

valdes18
Контакти:

Кунчев: Гонзо ми каза, че е по-добре да си ходя

Мнениеот valdes18 » 12 авг 2014 14:20

След като официално Кунчев напуна Левски, той даде първото си интервю като свободен агент, в него разкри подробности около раздялата му със "сините":

http://www.sportonline.bg/footballbg/%D ... %81%D0%B8/

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 авг 2014 14:24

rhaegar написа:Аз все си мисля, че и на Карачанaков гола имаше хващане, ама айде, много точен удар беше, няма дa се хващам за него.

То да беше само това, колко пъти се опита с розовите и Локо Сф да направи фамозното си изпълнение с крак от мача с Берое безуспешно? Егати сакатия индивид, какъв е този вратар на който статистиката му е 3 удара към вратата 4 допуснати гола!!! :evil: Прав му път и на него и на Руслан Михайлов братя на президента!!!! Сега ако е рекъл господ е ред и на Ясен Екимов и Пламен Димов известен още като Йети или Пачека!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 12 авг 2014 14:30

Teo написа:При сините като хванеш от чистача и стигнеш до Батков - един до един са връзкари там :idea:

Стойчо младши, с конкурс ли го назначиха на армията - мисли преди да квичиш. :mrgreen:

Върни се в “Левски”