Българинът вижда тото в 90% от мачовете, но продължава всеки ден да ги гледа и да си плаща растящите такси за диеми и макс спорт.

Това никога не съм го разбирал, но пък е една отличителна национална черта, достойна за карикатури. Приемайте загубите достойно, за да се радвате автентично и при победите. Само като се сетя как в първия мач Тиам унищожителя прасна от 25 метра опасен удар и сам не вярваше, че малко не му достигна да вкара, или как Горанов игра почти със сътресение, и ми стига това на тема тото. Както и достатъчният факт, че парите от участие в Европа са многократно повече от залозите за АЕК, които букитата бездруго сложиха като фаворит.
И на мен не ми харесва, но Хубчев очевидно бе отписал мача. Може би първоначално не е било така, но събитията около Мариани, отразили се без съмнение и на съблекалнята, го обезвериха. Странен човек ми е този. На какво е винаги сърдит в интервюта с журналисти? Прави се на някакъв неразбран гений, сам си противоречи, като оправдава Мохамед и Робърта с "на 2 тренировки са"... Според мен има прилични тактически умения като за ефбет лийг, но някъде се губи връзката с фена, с концепцията, с логиката. Вместо да се извини за позора, той се държи нагло. Ръководството трябва да му разясни най-сетне някои истини относно значението на Левски за цялата страна, колко фенове има този отбор и т.н. , защото очевидно неразбраният гений тия неща само ги знае на теория, но слабо касаят егото му.