Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот vvessel » 02 авг 2019 20:50

metodito написа:
Jordan1914 написа:
metodito написа:А аз очаквам "изненади", свързани със заплатите на "новите". Само не разбирам Хубчев защо стои още?

А къде да ходи Хубчев?

Със сигурност може да си намери място, където шефовете му не го саботират: има достатъчно прилична визитка. ;)

Те не го саботират, толкова си могат. Нали ПК го избра , що ще му подлива вода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2019 21:15

vvessel написа:
metodito написа:
Jordan1914 написа:
metodito написа:А аз очаквам "изненади", свързани със заплатите на "новите". Само не разбирам Хубчев защо стои още?

А къде да ходи Хубчев?

Със сигурност може да си намери място, където шефовете му не го саботират: има достатъчно прилична визитка. ;)

Те не го саботират, толкова си могат. Нали ПК го избра , що ще му подлива вода.

Защо прави ПК това, което прави? Застреляй ме, не знам. А и науката едва ли е установила. :lol:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 авг 2019 21:43

metodito написа:
WPWW написа:
metodito написа:Нищо страшно нямаше. Честито на печелившите.

По-лошо от резултата е съмнението за тото, както и последния мач с литекс. Как да си обясниш иначе защо професионални футболисти стоят на 2-3 метра от ситуацията и ония вкарват голове след комбинации c петичка, пълен абсурд.

Определено мачовете на АЕК с Гент ще са ми любопитни.

Професионални футболисти е силно казано. Такива са само на хартия. Защо стоят на 2-3 метра от ситуацията и ония вкарват голове след комбинации c петичка? Наблюдатели от близо бяха Дидо, Юруков, Рейш и Райнов. Те бяха в зоната при головете. По ред. Дидо- на практика свършил с футбола след ужасните контузии. Юруков- още не е започнал с футбола. Като излиза на терена и се чудя на футболна битка ли отива или на гей парад. Райнов- не е свършил с футбола защото никога не е започвал. Рейш- насила хубост не става. Аз си го обяснявам по- скоро с неможене отколкото с тото.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2019 21:57

wilge написа:
metodito написа:
WPWW написа:
metodito написа:Нищо страшно нямаше. Честито на печелившите.

По-лошо от резултата е съмнението за тото, както и последния мач с литекс. Как да си обясниш иначе защо професионални футболисти стоят на 2-3 метра от ситуацията и ония вкарват голове след комбинации c петичка, пълен абсурд.

Определено мачовете на АЕК с Гент ще са ми любопитни.

Професионални футболисти е силно казано. Такива са само на хартия. Защо стоят на 2-3 метра от ситуацията и ония вкарват голове след комбинации c петичка? Наблюдатели от близо бяха Дидо, Юруков, Рейш и Райнов. Те бяха в зоната при головете. По ред. Дидо- на практика свършил с футбола след ужасните контузии. Юруков- още не е започнал с футбола. Като излиза на терена и се чудя на футболна битка ли отива или на гей парад. Райнов- не е свършил с футбола защото никога не е започвал. Рейш- насила хубост не става. Аз си го обяснявам по- скоро с неможене отколкото с тото.

Изключваш напълно треньора от уравнението, така ли? :roll:

Между другото, на пресконференцията преди мача, Хубчев ми направи много силно впечатление. Не знам какво се е случило, но нещо беше супер посърнал. Не кисел, както обикновено :mrgreen: , ...посърнал.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 авг 2019 00:47

Кво тото, кви 5 лв? Кой футболисъ ще реди тото в мач от ЕКТ. Ще заложи на загуба и ще играе симулативно ли? Толкова си могат, сравнено с АЕК

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 03 авг 2019 07:11

Българинът вижда тото в 90% от мачовете, но продължава всеки ден да ги гледа и да си плаща растящите такси за диеми и макс спорт. :lol: Това никога не съм го разбирал, но пък е една отличителна национална черта, достойна за карикатури. Приемайте загубите достойно, за да се радвате автентично и при победите. Само като се сетя как в първия мач Тиам унищожителя прасна от 25 метра опасен удар и сам не вярваше, че малко не му достигна да вкара, или как Горанов игра почти със сътресение, и ми стига това на тема тото. Както и достатъчният факт, че парите от участие в Европа са многократно повече от залозите за АЕК, които букитата бездруго сложиха като фаворит.

И на мен не ми харесва, но Хубчев очевидно бе отписал мача. Може би първоначално не е било така, но събитията около Мариани, отразили се без съмнение и на съблекалнята, го обезвериха. Странен човек ми е този. На какво е винаги сърдит в интервюта с журналисти? Прави се на някакъв неразбран гений, сам си противоречи, като оправдава Мохамед и Робърта с "на 2 тренировки са"... Според мен има прилични тактически умения като за ефбет лийг, но някъде се губи връзката с фена, с концепцията, с логиката. Вместо да се извини за позора, той се държи нагло. Ръководството трябва да му разясни най-сетне някои истини относно значението на Левски за цялата страна, колко фенове има този отбор и т.н. , защото очевидно неразбраният гений тия неща само ги знае на теория, но слабо касаят егото му.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 авг 2019 09:54

Според Грънчаров следващият играч няма да е бек. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 03 авг 2019 11:21

Тогава нека да е нападател :mrgreen:
Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 авг 2019 11:32

По добре да не вземат никои.Няма нужда от нови.От взетите досега става ясно че добрите футболисти са обрани отдавна из Европата...талашита остава за такива отбори като нас.... :mrgreen:
.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 авг 2019 13:37

koisa написа:Според Грънчаров следващият играч няма да е бек. :lol:

Ами, ако Тиам го няма една камара време може и дефанзивно халфче да е :mrgreen: Юношите да ме извиняват, ама май някои са се взели прекалено насериозно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”