Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Stahlgewitter » 11 авг 2014 19:49

siniq_fen написа:
Stahlgewitter написа:Още не мога да се оправя,докога бе,докога.И да искаш да правиш нещо все ще се намери идиот да ти съсипе мечтите.Гонзо слаб,слаб колко да е слаб?И къде е терата и Централен да ми обясняват за Руслан Михайлов и Екимов,че не е така?
И някой тук да ми обясни къде е грешката на Гонзо със състава,освен откровения нещастник кунчев?

Аз нито защитавам Гонзо, нито го нападам. Обаче да разполагаш с Велев и да пускаш Сърмов, да имаш Ради Цонев и да играе Бедоя... отделно не е ясно кога ще получи шанс за изява Антон Огнянов, едва ли може да е по-слаб от испанчето (Бедоя). Имаме 6-7 можещи футболисти и и тях не пускаме да играят.

Може пък идеята да е била друга,а мухльото СтИфанУ да е прецакал всичко?За мен лично той носи главната вина за загубата и колкото и да се прехвърля вината няма как да го оправдая.
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 авг 2014 19:50

santiliana написа:
batmanlevski написа:най-добре е Гонзо ако е мъж да се маха,но преди това да върне Мурсия ,защото аз не искам да гледам Левски на Гонзо с един ненормален вратар ,а Левски на Мурсия с комбинативен и атакуващ стил

стига с тоя Мурсия! Такова недоразумение като него трудно можем да намерим...Тоя и за учител по физическо не става...Паяк...

Значи и Гонзо не става ;) Разлика в състава не видях.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 11 авг 2014 19:53

А кой става бе,Ралке,кой?
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 авг 2014 19:53

Stahlgewitter написа:
siniq_fen написа:
Stahlgewitter написа:Още не мога да се оправя,докога бе,докога.И да искаш да правиш нещо все ще се намери идиот да ти съсипе мечтите.Гонзо слаб,слаб колко да е слаб?И къде е терата и Централен да ми обясняват за Руслан Михайлов и Екимов,че не е така?
И някой тук да ми обясни къде е грешката на Гонзо със състава,освен откровения нещастник кунчев?

Аз нито защитавам Гонзо, нито го нападам. Обаче да разполагаш с Велев и да пускаш Сърмов, да имаш Ради Цонев и да играе Бедоя... отделно не е ясно кога ще получи шанс за изява Антон Огнянов, едва ли може да е по-слаб от испанчето (Бедоя). Имаме 6-7 можещи футболисти и и тях не пускаме да играят.

Може пък идеята да е била друга,а мухльото СтИфанУ да е прецакал всичко?За мен лично той носи главната вина за загубата и колкото и да се прехвърля вината няма как да го оправдая.

Конкретно вчера е ясно чия е вината. Само че това не променя факта, че отборът пак не показва никакъв футбол.
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 авг 2014 19:56

Stahlgewitter написа:А кой става бе,Ралке,кой?

Някой, който притежава интелектуално ниво и наистина е с ясна мисъл за бъдещето. А не да говорим едно и да правим друго. Левски нямало да сменя треньори, а сега какво направи? От Мурсия, че на Гонзо, че на Херо и после кой е виновен? Е сори, ама тук не мога да се съглася, че пак ще е Батков. Искаш Мурсия, на ти Мурсия, искаш Херо - ето ти Херо, но когато пак дойде денят за оставки и уволнения, всички ще трябва да я подадат ;) И Батков, и Гонзо, и Херо, и Михайлов, и Екимов..
П.С. да не би Гонзо да не може да махне Руслан и да сложи треньора на вратарите от ДЮШ? Май по скоро не иска.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 11 авг 2014 20:00

TheNameOfTheGame написа:В Гонг писаха, че Херо ще е треньор от Нова година. Дано наистина да се случи това, макар че с наличния материал не знам какво би могъл да промени.

Ако до Нова година Гонзо остане в Левски основната цел на Херо ще е отбора да не изпадне от групата.Докога ще се търпят лъжите и комбинациите на това неграмотно недоразумение Гонзо.Този човек съсипва Левски с всяка измината минута.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 11 авг 2014 20:01

Честито, най-правилният ход на Гонзо, откакто се е върнал, а и изобщо. Ще има възможност и той да израства като треньор покрай Херо. Само се надявам мустака да получи амнезия, да не може да говори или да замине на лов в Узбекистан и да не се връща дълго, може и за постоянно ...
Най-после нещо смислено, което евентуално ще се случи.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 11 авг 2014 20:02

hd-fen написа:
TheNameOfTheGame написа:В Гонг писаха, че Херо ще е треньор от Нова година. Дано наистина да се случи това, макар че с наличния материал не знам какво би могъл да промени.

Ако до Нова година Гонзо остане в Левски основната цел на Херо ще е отбора да не изпадне от групата.Докога ще се търпят лъжите и комбинациите на това неграмотно недоразумение Гонзо.Този човек съсипва Левски с всяка измината минута.

Е как,той естествено кой друг,далече съм от мисълта че скъпият на всички Г-н Батков го съсипва,той не е такъв човек,не е!
Изображение

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 11 авг 2014 20:07

konvoec написа:Честито, най-правилният ход на Гонзо, откакто се е върнал, а и изобщо. Ще има възможност и той да израства като треньор покрай Херо. Само се надявам мустака да получи амнезия, да не може да говори или да замине на лов в Узбекистан и да не се връща дълго, може и за постоянно ...

Как ще израства като треньор покрай Херо като той ще му е шеф и ще оценява работата му.И мислиш ли че човек с ограничен умствен багаж може да научи нещо.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 11 авг 2014 20:08

hd-fen написа:
konvoec написа:Честито, най-правилният ход на Гонзо, откакто се е върнал, а и изобщо. Ще има възможност и той да израства като треньор покрай Херо. Само се надявам мустака да получи амнезия, да не може да говори или да замине на лов в Узбекистан и да не се връща дълго, може и за постоянно ...

Как ще израства като треньор покрай Херо като той ще му е шеф и ще оценява работата му.И мислиш ли че човек с ограничен умствен багаж може да научи нещо.

Ти да не си седял на един чин с него?
Изображение

Върни се в “Левски”