Kris_men2000 написа:Jürgen написа:Какво, някои от вас искат да кажат, че момчето ще се развие по-добре тук отколкото в Ливърпул ли![]()
![]()
? И на базата на какви наблюдения си правите тези изводи?
А бе ти фен на Ливърпул ли си или на Левски.Не ме интересува къде ще се развие по добре момчето а как се развива отбора на Левски.Аз искам да виждам Левски всяка година шампион,да играе всяка година в КЕШ,да играе прекрасен футбол като германците и този прекрасен футбол да го играе с играчи от нашата школа или български играчи израстнали футболно в българските школи.Боли ме фара къде щял да се развива по- добре Станиславчо щом не играе в любимият ми ЛЕВСКИ.АЗ СЪМ ФЕН НА ЛЕВСКИ И НА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ.Не ме интересуват чуздите отбори.Аз искам да гледам тези таланти как играят прекрасен футбол в ЛЕВСКИ а не в някакъв си посредствен отбор в Англия който 21 години не е помирисвал шампионска титла.Нашите таланти трябва да играят в България .Тогава ще има смисъл от добър български футбол.Еееееееееееееееееееееееееех къде е сега Бай Тошо Да си върне правилото, български футболист няма право да напуска страната докато не навърши 28 години.Какви прекрасни години бяха тогава за българският футбол в Европа.
Пич, наясно ли си, че Ливърпул е един от най-големите отбори в света? Ти как си го представяш такъв отбор да прати оферта за тебе, дори да става дума само за проби, и отгоре да ти кажат "никъде няма да ходиш, това е Левски. Ти си наш юноша и ще си седиш тук каквото и да става" ?
Все пак не всеки ден световни грандове като Юнайтед и Ливърпул се интересуват от български играчи и това е един шанс за тези момчета да отидат на едно по-високо ниво, да развият таланта си, да играят в силни европейски първенства и т.н. А всичко това е добре за националния отбор