Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Stahlgewitter » 08 авг 2014 21:13

cska-632 написа:
Stahlgewitter написа:Вашите за 20 години колко са?

Доста повече от 5.

Имена?
Изображение

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 08 авг 2014 21:31

Какво, някои от вас искат да кажат, че момчето ще се развие по-добре тук отколкото в Ливърпул ли :lol: :lol: :lol: ? И на базата на какви наблюдения си правите тези изводи?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 авг 2014 21:49

Правиш ли разлика между играят и играли. Петима за 20 години е доста добре.

Ъъъ... предполагам знаеш, че Джерард и Рахим играят в момента за Пул...? :?

cska-632 написа:
Stahlgewitter написа:Вашите за 20 години колко са?

Доста повече от 5.

Я, я, кажи, че ми стана интересно. Но не влезли за по 5 минути, а така - с години, както при нас играха Домо, играе Гаджев, както беше с Живко Миланов - повече от един сезон да са били титуляри. В "Левски" дадоха шанс на Вутов на 17 и ако Удинезе някой не им подсказа кой знае... За съжаление при нас не е както трябва, но в последните 7-8 години присъстват в състава поне един-двама юноши.[offtopic]Едно от богатствата на този клуб е школата. Вие пък може да се похвалите с наемниците си. Не се заяждам. Това е философия на клуба. "Сините" деца и публиката са двата фактора, които правят този клуб "богат", но не на пари и титли, а на любов. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 авг 2014 01:07

Jürgen написа:Какво, някои от вас искат да кажат, че момчето ще се развие по-добре тук отколкото в Ливърпул ли :lol: :lol: :lol: ? И на базата на какви наблюдения си правите тези изводи?

А бе ти фен на Ливърпул ли си или на Левски.Не ме интересува къде ще се развие по добре момчето а как се развива отбора на Левски.Аз искам да виждам Левски всяка година шампион,да играе всяка година в КЕШ,да играе прекрасен футбол като германците и този прекрасен футбол да го играе с играчи от нашата школа или български играчи израстнали футболно в българските школи.Боли ме фара къде щял да се развива по- добре Станиславчо щом не играе в любимият ми ЛЕВСКИ.АЗ СЪМ ФЕН НА ЛЕВСКИ И НА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ.Не ме интересуват чуздите отбори.Аз искам да гледам тези таланти как играят прекрасен футбол в ЛЕВСКИ а не в някакъв си посредствен отбор в Англия който 21 години не е помирисвал шампионска титла.Нашите таланти трябва да играят в България .Тогава ще има смисъл от добър български футбол.Еееееееееееееееееееееееееех къде е сега Бай Тошо Да си върне правилото, български футболист няма право да напуска страната докато не навърши 28 години.Какви прекрасни години бяха тогава за българският футбол в Европа.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 09 авг 2014 09:54

Kris_men2000 написа:
Jürgen написа:Какво, някои от вас искат да кажат, че момчето ще се развие по-добре тук отколкото в Ливърпул ли :lol: :lol: :lol: ? И на базата на какви наблюдения си правите тези изводи?

А бе ти фен на Ливърпул ли си или на Левски.Не ме интересува къде ще се развие по добре момчето а как се развива отбора на Левски.Аз искам да виждам Левски всяка година шампион,да играе всяка година в КЕШ,да играе прекрасен футбол като германците и този прекрасен футбол да го играе с играчи от нашата школа или български играчи израстнали футболно в българските школи.Боли ме фара къде щял да се развива по- добре Станиславчо щом не играе в любимият ми ЛЕВСКИ.АЗ СЪМ ФЕН НА ЛЕВСКИ И НА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ.Не ме интересуват чуздите отбори.Аз искам да гледам тези таланти как играят прекрасен футбол в ЛЕВСКИ а не в някакъв си посредствен отбор в Англия който 21 години не е помирисвал шампионска титла.Нашите таланти трябва да играят в България .Тогава ще има смисъл от добър български футбол.Еееееееееееееееееееееееееех къде е сега Бай Тошо Да си върне правилото, български футболист няма право да напуска страната докато не навърши 28 години.Какви прекрасни години бяха тогава за българският футбол в Европа.

Изображение
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 авг 2014 11:41

W84me написа:Абе защо преводача още е на тренировките на отбора? :mrgreen:

Грешите всичките с предположенията. Защото е от тайния план на Гонзо. Ще си правим Моуриньо по български - от преводач в хипер-мега-успешен треньор. Само стойте и гледайте, какво става
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 авг 2014 13:38

ehh написа:
W84me написа:Абе защо преводача още е на тренировките на отбора? :mrgreen:

Грешите всичките с предположенията. Защото е от тайния план на Гонзо. Ще си правим Моуриньо по български - от преводач в хипер-мега-успешен треньор. Само стойте и гледайте, какво става

Ще се радвам Гонзо да има какъвто и да е план по дългосрочен от ден за утре. Както се върти при него палачинката на 180 градуса само за броени часове, не може да стада дума за никакви планове.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 авг 2014 14:32

metodito написа:
Правиш ли разлика между играят и играли. Петима за 20 години е доста добре.

Ъъъ... предполагам знаеш, че Джерард и Рахим играят в момента за Пул...? :?

Също и Джон Фланагън. ;)
А от тази година и Сусо,който е в отбора от 16 годишен,а вероятно и Джордън Айб.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 авг 2014 15:08

Гонзо май пак ни преметна нали щяхме да си развиваме юношите, само 1 ден мина откакто излезе с програма и се отметна за сетен път и сега Станислав Иванов изчезва без пари към Ливерпул,докога ще ни лъжеш ,Гонзо ?
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 09 авг 2014 15:24

batmanlevski написа:Гонзо май пак ни преметна нали щяхме да си развиваме юношите, само 1 ден мина откакто излезе с програма и се отметна за сетен път и сега Станислав Иванов изчезва без пари към Ливерпул,докога ще ни лъжеш ,Гонзо ?

Докато му вярват. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Левски”