cska-632 написа:Stahlgewitter написа:Вашите за 20 години колко са?
Доста повече от 5.
Имена?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Доста повече от 5.
Правиш ли разлика между играят и играли. Петима за 20 години е доста добре.
Доста повече от 5.
Jürgen написа:Какво, някои от вас искат да кажат, че момчето ще се развие по-добре тук отколкото в Ливърпул ли![]()
![]()
? И на базата на какви наблюдения си правите тези изводи?
Kris_men2000 написа:Jürgen написа:Какво, някои от вас искат да кажат, че момчето ще се развие по-добре тук отколкото в Ливърпул ли![]()
![]()
? И на базата на какви наблюдения си правите тези изводи?
А бе ти фен на Ливърпул ли си или на Левски.Не ме интересува къде ще се развие по добре момчето а как се развива отбора на Левски.Аз искам да виждам Левски всяка година шампион,да играе всяка година в КЕШ,да играе прекрасен футбол като германците и този прекрасен футбол да го играе с играчи от нашата школа или български играчи израстнали футболно в българските школи.Боли ме фара къде щял да се развива по- добре Станиславчо щом не играе в любимият ми ЛЕВСКИ.АЗ СЪМ ФЕН НА ЛЕВСКИ И НА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ.Не ме интересуват чуздите отбори.Аз искам да гледам тези таланти как играят прекрасен футбол в ЛЕВСКИ а не в някакъв си посредствен отбор в Англия който 21 години не е помирисвал шампионска титла.Нашите таланти трябва да играят в България .Тогава ще има смисъл от добър български футбол.Еееееееееееееееееееееееееех къде е сега Бай Тошо Да си върне правилото, български футболист няма право да напуска страната докато не навърши 28 години.Какви прекрасни години бяха тогава за българският футбол в Европа.
W84me написа:Абе защо преводача още е на тренировките на отбора?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:W84me написа:Абе защо преводача още е на тренировките на отбора?
Грешите всичките с предположенията. Защото е от тайния план на Гонзо. Ще си правим Моуриньо по български - от преводач в хипер-мега-успешен треньор. Само стойте и гледайте, какво става
metodito написа:Правиш ли разлика между играят и играли. Петима за 20 години е доста добре.
Ъъъ... предполагам знаеш, че Джерард и Рахим играят в момента за Пул...?![]()
batmanlevski написа:Гонзо май пак ни преметна нали щяхме да си развиваме юношите, само 1 ден мина откакто излезе с програма и се отметна за сетен път и сега Станислав Иванов изчезва без пари към Ливерпул,докога ще ни лъжеш ,Гонзо ?
Потребители, разглеждащи този форум: ananas и 7 госта