ralka_levskarka написа:ros написа:TodorT написа:И кое е лицемерното ?! Най-нормалното нещо е треньорът да не внася напрежение в отбора и да тръби навсякъде, че всичко е спокойно и всички са доволни. Да не мислите, че ще каже след загубата от ЦСКА "Гонзо ми се меси в работата"
Наистина нещо много лежерно се отнасят от Гонг към ситуацията. Дали и те са "посъветвани" или лицемерното се отнася и за тях... Винаги са демонстрирали симпатии към Гонзо, лоша дума за него от тях аз не съм чул, въпреки многото поводи до момента. Както и да е - за пореден път му правят лоша услуга като си мълчат. То винаги е било така де... И после защо Левски е зле - ами защото липсва критика, градивна критика
Искаше ми се писмото да бъде публикувано в Гонг, но нещо с господин Грънчаров не ме огря, ама видиш ли с livesport и fanface ме огря, защо лиДумите ти се потвърждават, нека го защитават, въпроса е до кога?
До кога ли... Винаги е било така, така и ще си остане. Просто политиката е такава - или добро, или нищо. Доказателство е и тази статия... и седянката в радиото след мача с Вас. Левски падна за пети пореден път в шампионата, а господата се опитваха да обясняват колко лошо е да има фенове на ЦСКА в сектор А... най-важното нещо в двубоя. Изявата на Тити вчера също. Затова така и ще бъде - не очаквай разтърсваща критика дори отборът да остане във втората шестица... все ще се намери тема за разговор ... друга тема - не Левски