Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Централен

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Централен » 06 авг 2014 09:46

TristaNNN написа:
W84me написа:Не бе, Гонзо не му се е месел в работата, само дето всеки ден беше на тренировките...

Според мен истината е някъде по средата. Някак не върви Мурсия да излезе и да каже: "На, не се справих..." Прехвърляйки цялата вина за несполуките си на Гонзо, Мурсия запазва името си някак по-чисто, като това би му дало шанс да продължи треньорската си кариера все някъде.

Не, НЕ Е по средата.
Защо повечето си затварят очите и имат услужлива къса памет?
Само преди две? години беше същото.
Просто имаме за директор човек, който не знае предела на своята некомпетентност.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 06 авг 2014 10:03

Пепчо според мен ще си разгледа теорията, че остава левскар. Оправданията, които излязоха вчера по медиите излгеждаха меко казано смехотворни.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 авг 2014 10:05

memnto написа:Пепчо според мен ще си разгледа теорията, че остава левскар. Оправданията, които излязоха вчера по медиите излгеждаха меко казано смехотворни.

А и като не му платят, хептен ще обърне курса :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2014 10:12

Централен написа:
TristaNNN написа:
W84me написа:Не бе, Гонзо не му се е месел в работата, само дето всеки ден беше на тренировките...

Според мен истината е някъде по средата. Някак не върви Мурсия да излезе и да каже: "На, не се справих..." Прехвърляйки цялата вина за несполуките си на Гонзо, Мурсия запазва името си някак по-чисто, като това би му дало шанс да продължи треньорската си кариера все някъде.

Не, НЕ Е по средата.
Защо повечето си затварят очите и имат услужлива къса памет?
Само преди две? години беше същото.
Просто имаме за директор човек, който не знае предела на своята некомпетентност.

Не твърдя, че Гонзо не се меси в работата на треньорите, много съм далеч от тази мисъл. Не смятам обаче, че Пепе е света вода ненапита, чиито качества са останали незабелязани, заради прътите набити в колелата му от Иванов.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
злато1234
Контакти:

Мнениеот злато1234 » 06 авг 2014 10:15

boabbb написа:А и като не му платят, хептен ще обърне курса :lol: :lol:

Курса вече е ясен, с Гонзо и БаткоФ макс 6-то място. 8-)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2014 10:16

TristaNNN написа:
vaskonti написа:
TristaNNN написа:Вие хубаво набедихте Стивън Петков, че е продавал мачове и н'ам си к'во. А доказателства? Според това, което прочетох в медиите, правата му са спрени, докато се води разследването. Вероятно така е по правилник, но ме мързи да ровя сега. Разследване и отстраняване от Лудогорец не значат вина, или греша?

Към косвените улики добави и това, че той ви беше от младежите, които започнахте да налагате и изведнъж го пуснахте може би прекалено лесно и без драми?

Страхотна логика :shock: Значи да разбирам, че е по-вероятно да "пуснем" талант на Лудогорец, защото е замесен в схема за уреждане на мачове, вместо изведнъж този играч да си покаже таланта и Лудогорец да го прилапа с по-примамлива оферта? Ами по твоята логика и цесекистчето, което избяга при зелените е в кюпа.

Както казах, това е косвена улика и ако беше само това, никой нямаше да обърне внимание. Но тук става въпрос за натрупване на няколко такива улики. Стивън Петков очевидно беше едно от момчетата, които направихте опит да наложите в първия отбор, заедно с братята. Изведнъж си тръгна без дори да бъде направен опит да бъде задържан. Цесекистчето няма и един записан мач за първия отбор на ЦСКА, а и изобщо не са му възлагани някакви надежди. За разлика от един Петър Витанов, примерно. Така че случаят е по-различен. Не казвам, че Стивън е виновен в нещо, просто отбелязвам още една от косвените улики.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 авг 2014 10:21

На всички им е ясно, че Гонзо още преди 2 месеца искаше да стане треньор на Левски. На всички също им е ясно, че Гонзо се е месил. Гонзо се меси на треньора, а на Гонзо се месят наркоманите и Борат.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
злато1234
Контакти:

Мнениеот злато1234 » 06 авг 2014 10:27

Neron написа:На всички им е ясно, че Гонзо още преди 2 месеца искаше да стане треньор на Левски. На всички също им е ясно, че Гонзо се е месил. Гонзо се меси на треньора, а на Гонзо се месят наркоманите и Борат.

Значи на пресконференцията отново излъга, че не се е месил в работата на Мурсия, просто я е следил странично, и не му е харесала, на футболистите също колкото и да е странно. Тогава въпросът е, защо уволни Мурсия като се е месил изцяло. И за какво нае Мурсия, за някакво лице и параван ли? От глупави, по глупави решения взимат Гонзо и БаткоФ.
И още един факт се вижда, че най-големите мизерии на БаткоФ се случват най-лесно при "мъжкаря" Гонзо! 8-)

Потребителски аватар
caci

Испанецът разкри, че Георги Иванов е решавал всичко

Мнениеот caci » 06 авг 2014 10:43

Мурсия призна, че е бил марионетка на Гонзо
06 август 2014 09:01
http://www.***.eu/news226864.html
Испанецът разкри, че Георги Иванов е решавал всичко вместо него

Ден след като се раздели с Левски със син шал, Пепе Мурсия се оплака от престоя си при сините. Испанецът направи разкрития за клуба в интервю за испанската агенция EFE. В него треньорът напада директно спортния директор Георги Иванов за уволнението си. Именно Гонзо зае овакантения треньорски пост.

"Не можех да търпя повече ситуацията със спортния директор. От първия ден той бе в съблекалнята, говореше с футболистите, тренираше с нас и коригираше наставленията ми. Дори се месеше в определянето на състава и тактиката. Затова взех решение да прекратя договора си с клуба", сподели специалистът.

"Много от условията, които бяха уточнени преди подписване на контракта, не бяха изпълнени. Това е действителността, а не тази, която те представят", каза още испанският треньор. "Не може да искаш да играеш в Европа с 14 професионалисти и седем деца", добави Мурсия. Според него ситуацията в Левски е била по-лоша от тази в румънския Брашов, където е работил преди години.

Това за което говори испанеца не е далеч от това което си мислех и аз,че ще се случва след като Гонзо се върна.Той явно се мисли за прекалено велик,но трябва по скоро да осъзнае,че това да си добър ръководител или треньор не е като да си добър футболист.Изводът е,че който и да дойде треньор на Левски трябва да е или марионетка или ако е с достойнство да си тръгне като Мурсия.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2014 10:50

vaskonti написа:
Както казах, това е косвена улика и ако беше само това, никой нямаше да обърне внимание. Но тук става въпрос за натрупване на няколко такива улики. Стивън Петков очевидно беше едно от момчетата, които направихте опит да наложите в първия отбор, заедно с братята. Изведнъж си тръгна без дори да бъде направен опит да бъде задържан. Цесекистчето няма и един записан мач за първия отбор на ЦСКА, а и изобщо не са му възлагани някакви надежди. За разлика от един Петър Витанов, примерно. Така че случаят е по-различен. Не казвам, че Стивън е виновен в нещо, просто отбелязвам още една от косвените улики.

Не разбирам откъде у теб е тази увереност, че не е направен опит да се задържи Петков, но такъв, че претенциите му да се вписват в рамките на разумното. Според мен пича се самооцени и поиска повече, доста повече пари, отколкото стажът му и клубната политика позволяват. В никакъв случай не казвам, че е лош играч, просто е доста вероятно зелените да са му размътили главата с по-добра оферта, включително и бъдещи клаузи за още повече пари при определени условия. Та, този много вероятен сценарий не ми прилича на косвена улика.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”