Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Re: Георги Иванов-Гонзо
Който може, нека подкрепи Левски в Стара Загора! Тези подмятания за НКП и останалите фракции (платени, наркомани и тем подобни) са безпочвени, ако не познавате хората. В едно такова огромно множество като публиката на Левски е нормално да има всякакви.. от наркомани до юристи, лекари и т.н.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Sinite ot Sofia написа:Който може, нека подкрепи Левски в Стара Загора! Тези подмятания за НКП и останалите фракции (платени, наркомани и тем подобни) са безпочвени, ако не познавате хората. В едно такова огромно множество като публиката на Левски е нормално да има всякакви.. от наркомани до юристи, лекари и т.н.
Някой да ти е споменал нещо за НКП ? Аз лично не съм видял нищо лошо от тях . Владо например си е пич отвякъде . Да знам , че сега хора които не го познават ще скочат веднага.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
злато1234 написа:И аз се разочаровах от действията на Гонзо, но все пак смятам, че клекна пред БаткоФ и го направи заради Левски. Знае, че БаткоФ много по-трудно ще прави номера пред него. Поне така си мисля. И предлагам да дадем шанс за поне 3 мача на Гонзо като треньор, както той даде толкова на Мурсия.
Ко ?
Някои хора призовават......нека подържаме Левски във трудни моменти.Така е наистина.Но не станаха ли много те.Колко години няма израстване и успехи....До кога ще се навиваме че успехите са вече на дневен ред.Не може отбор като Левски да се принизява и гони класиране 4-5 място.Все се гради нов отбор ...нов треньор....търси се нов спонсор...
Прасетата нямат пари...нямат треньор...нямат спонсор....но все намират някои футболист добър отвън..че и играят по добре последните години. 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Турбо,
хубаво си ми я пляснал тази снимка ОК , ама що ме караш да плясна много други неща със същата фигура дето няма да ти харесат ?
Предният път го чакахме 3 години за да се разкара. Сега не ми се мисли колко ще чакаме .
хубаво си ми я пляснал тази снимка ОК , ама що ме караш да плясна много други неща със същата фигура дето няма да ти харесат ?
Предният път го чакахме 3 години за да се разкара. Сега не ми се мисли колко ще чакаме .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Вълчан написа:Някои хора призовават......нека подържаме Левски във трудни моменти.Така е наистина.Но не станаха ли много те.Колко години няма израстване и успехи....До кога ще се навиваме че успехите са вече на дневен ред.Не може отбор като Левски да се принизява и гони класиране 4-5 място.Все се гради нов отбор ...нов треньор....търси се нов спонсор...Прасетата нямат пари...нямат треньор...нямат спонсор....но все намират някои футболист добър отвън..че и играят по добре последните години.
Всъщност замисляли ли сте се, че трябва да искаме на първо място да сме нормален отбор: чист, съставен от хора, които най-малкото подхождат професионално на терена, отбор, в който различните ръководни фактори не се сменят и плюят един друг през 2 седмици, чийто представители не привличат вниманието върху Левски със скандали, изцепки и простотия. Това е основата.
Но всъщност май повечето хора искат единствено успехи. И ако ги има ще махнат с ръка на пияни шофери, дървета на терена, скандали между разни бивши и настоящи шефове, които се разразяват във Facebook и какво ли още не. Така де, важното е титла да има да речем. Що не направим СМС кампания и със събраните пари да си купим една купа на страната поне? Кога ли и Борат ще стигне до моите изводи и като купи една титла всички ще забравите положението в Левски. Това почти се случи един път и феновете изведнъж биеха ЕВАЛА на всичко живо в отбора.. до автогола на Везалов.
Но дори номера да се получи.. после идва реалността. И вие се чудите защо отново няма успехи, и отново забелязвате всички неуредици. Но "някой" е постигнал своето...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
yavorescu написа:Аз съм от онези фенове на Черно море, които не гледат със зелени очила на престоя му при нас. Лъжите (цитатите са по памет):"Нямам никакво намерение да преквалифицирам футболисти. Един типичен нападател не може да се справи като флангови играч, за там трябват специфични качества."
И Миро Манолов, и Бакари играха в голяма част от мачовете като крила. Станчев игра като централен защитник, а Еденилсон като атакуващ халф."Тези момчета са бъдещето на Черно море. Ще разчитам на тях в мачовете."
И момчетата, и ние бяхме излъгани. Нямаше по-добър момент да бъдат изпробвани, когато стана ясно, че ще играем в първата седмица, но нямаме шанс за евротурнирите. Гонзо обаче мъдро заключи:"В такива мачове юношите могат да пострадат психически."
Истината е, че Гонзо го беше страх за реномето му. Привлече Домовчийски, абсолютно безперспективно попълнение само за един полусезон, защото беше ясно, че Бакари ще бъде наказан поне за 2 мача, а на Гонзо не му стискаше да гласува доверие на Наско Илиев или Йосков.
Резултатите ни в плейофите мога да окачествя най-много като посредствени -- 2 победи, 5 равенства и 5 загуби. Победите бяха срещу Локо Пд, който беше вече с неясно бъдеще, демотивирани играчи и не особено талантлив треньор. Паднахме на "Тича" от един безобразно слаб отбор на Левски, което не се беше случвало от известно време. Общо за пълния сезон имахме 15 победи, 14 равенства и 13 загуби -- нищо по-различно от всеки друг посредствен сезон на Черно море. Имаше мачове без удари в противниковата врата, обаче играехме "извънземен футбол" и отбора израстваше. Тинтири-минтири.
На първата му пресконференция като спортен директор на Левски стана ясно, че вече е разговаряно с някои треньори (Мъри и Херо) -- как така, като Гонзо досега е бил служител на Черно море?!? Част от селекцията ви този сезон е спретната именно докато Гонзо беше при нас. Уж нямаше да взима наши играчи, но Домовчийски се озова в Левски (услужливо обиграван с тази цел миналия сезон). Толкова за професионализма му.
Имаше и уникални дупки в селекцията му -- Комел, Идалго, Дани Младенов (тотално разочарование), Ник Дашев (най-слабия вратар, играл някога в А група), Коста Янев (0 игрови минути), Стефан Станчев (разби традиционно здравата ни защита).
Радвам се, че Гонзо не е наш проблем сега. Твърде е възможно настоящия ни треньор да е по-зле от него, но приказките за "мъжкарството" и "професионализма" на Гонзо ме отегчаваха. Нямам мнение за Мурсия, но ми се вижда малко странно един начинаещ треньор като Гонзо да критикува методите му на работа и тренировъчния процес. Гонзо е с болни амбиции и иска да запише името си със златни букви в историята на Левски, това би трябвало да е ясно на всички. Не знам дали това е полезно за вас и дали коментарите ви, че бил подлога на Батков и т.н. отговарят на истината. По-скоро Гонзо от самото начало е искал точно той да бъде треньор (окрилен от "успехите" в Черно море) и всичко е съшито с бели конци. Няма нищо по-опасно от един амбициозен глупак.
Честно казано колко мача на любимия си отбор си гледал?
Имам чувство че не са много

Честно казано очакваше ли преди миналия шампионат ,че ще бъдете на шесто място и че ще запишете победи над всички водещи отбори? Преди началото на миналия шампионат се очакваше Черно Море да се бори да не изпадне,все пак предишния сезон при 16 отбора доста време бяхте заплашени от изпадане.
Добре си показал някакви статистики,но е меко казано некоректно да се правят изводи от тях, защото не е едно и също дали играеш срещу първите шест отбора или срещу вторите шест отбора,ако бяхте останали във втората седмица най-вероятно щяхте да имате над 20 победи и по-малко от 10 загуби,предполагам ,че си предпочел ,че бяхте в първата седмица,самото ви класиране там пред отбори с доста по-голям бюджет от вашия като Берое,Славия и Локомотив (Пд) си е успех. Примерно само заплатите на Хамза и Доре , или В.Месиджан и Кейсара са повече отколкото заплатите на всички играчи на Черно Море взети заедно.
Надявам се не си написал сериозно ,че Гонзо е виновен ,че не е пускал В.Йосков -сериозно ли очакваш едно момче нямащо навършени 16 години да играе в А група срещу примерно Моци или Менди, заслужава ли си един от най-големите таланти в български футбол да бъде рискуван като бъде хвърлен в здравите мачове срещу най-силните отбори у нас.
Домо дойде при вас за 3 месеца, без да платите една стотинка за него, не мисля че Черно Море загуби от това,макар че в момента е много слаб.
Относно играта играна от Черно Море при Гонзо - това е неговия стил на игра ,не го харесвам ,но е това без много мисъл с бутане,кюскане и с рогата напред. В интерес на истината на маломерния и неравен терен на "Тича" друг тип игра трудно би донесъл успех.
За мен Гонзо се представи като треньор на Черно Море много над очакванията ми,просто играчите ,които имаше в Черно Море много се вързаха към "треньорските възгледи"(умишлено слагам в кавички понеже не съм уверен че има такива

honda написа:Честно казано колко мача на любимия си отбор си гледал?
Всички домакинства на живо (без едно). Всички гостувания, предавани по телевизията.
- споменаваш ,че М.Манолов е играл като крило, браво-колко мача е е изиграл в миналия шампионат М. Манолов като крило за Черно Море- цифром и словом 0.
Миналия шампионат 0, сезон 2012/2013 (пролетта) игра при Гонзо предимно като дясно крило.
Бакари е тип остър нападател,на който най-силната му страна са линейната бързина и бързината с топка с краката, така че аз във всеки мач ,той се опитвал д влиза и от крилото, според мен доста често му се получаваше. Бергонси доста израсна при Гонзо и докато преди почти не подаваше топката напред, то при Гонзо започна доста осезаемо да участва и в офанзивните действия на отбора, деление на офанзивни и дефанзивни халфове май има само в България, всички халфове трябва да участват и в двете фази на игарата,освен ако не се казват Д.Марадона, М.Платини или Д.Савичевич.
Аз не коментирам кое е било сполучливо или не, а само факта, че играчи бяха редовно преквалифицирани въпреки уверенията на Гонзо, че няма да го прави.
Най-силните в традиционно добрата ви защита бяха М.Венков и К.Котев и двамата бяха докарани от...Гонзо. Двамата Ал.Александровци са добри,но доста рискови играчи.
Защитата ни си е добре от години, много преди Гонзо да дойде. Малкия Сашко си е рисков играч, големия Сашо в никакъв случай не е.
Честно казано очакваше ли преди миналия шампионат ,че ще бъдете на шесто място и че ще запишете победи над всички водещи отбори?
Очаквах да сме между 5 и 9 място, да. Почти всеки шампионат записваме победи над водещите отбори (обикновено вкъщи, много рядко навън). Това не е патент на Гонзо.
Преди началото на миналия шампионат се очакваше Черно Море да се бори да не изпадне,все пак предишния сезон при 16 отбора доста време бяхте заплашени от изпадане.
Да, смениха се трима треньори, играехме слабо (включително и при Гонзо). Чак накрая се появи някакъв светъл лъч.
Надявам се не си написал сериозно ,че Гонзо е виновен ,че не е пускал В.Йосков -сериозно ли очакваш едно момче нямащо навършени 16 години да играе в А група срещу примерно Моци или Менди, заслужава ли си един от най-големите таланти в български футбол да бъде рискуван като бъде хвърлен в здравите мачове срещу най-силните отбори у нас.
В един мач без значение можеше да го пусне или поне да не беше твърдял, че ще разчита на юноши. Наско Илиев има необходимата физика.
Домо дойде при вас за 3 месеца, без да платите една стотинка за него, не мисля че Черно Море загуби от това,макар че в момента е много слаб.
Точно така, затова го наричам абсолютно безперспективно попълнение. Дойде за 3 месеца без никакво бъдеще в отбора.
За мен Гонзо се представи като треньор на Черно Море много над очакванията ми,просто играчите ,които имаше в Черно Море много се вързаха към "треньорските възгледи"(умишлено слагам в кавички понеже не съм уверен че има такива) на Гонзо и за мен определено той постигна успехи,който не трябва да се отричат.
Тези "успехи" ги постигнаха и предишните треньори (без Зафиров). Но понеже става въпрос за Гонзо, а не за някоя безлична фигура като Генов, те се натякват сякаш е направил нещо изключително.

Последна промяна от Sith на 19 юни 2016 21:38, променено общо 1 път.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...