Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 16:10

terata написа:
MagicMoments написа:Пак питам защо съдите Гонзо заради това,че не си е изпълнил обещанието и според мен съвсем с основание,а хора като Иво Тонев,които обещават сектор А,че ще е готов за юбилея остават неоплюти.Или пък Батков,който всеки път обещава,че няма да се меси в селекцията и как беше щеше да разпуска бардака.С воденето на отбора Мурсия не показа,че е бил треньор на Атлетико Мадрид,а поскоро,че е поредния,който не залага на юношите и го е страх от някакви радикални промени в състав и тактика.

Ти четеш ли въобще форума? И Тонев и Батков са достатъчно хранени тук, нещо което не може да се каже за локомотивеца в официалния форум. Ма нали редовно им вдига телефона на някои хора и не се крие, та нема проблеми с него. Да, Мурсия не показа кой знае какво но не му бе дадено и време за което. Ми сега, ако след три мача играта отново е същата, ще искаш ли оставката на Гонзо? Щото нали 2-3 мача са напълно достатъчни?

ЕЕ значи :) :) Тука в тоя форум качулките и хората,които ходят на мачове в сектор Б са в пъти по-оплювани отколкото Батков и Тонев.Тука много хора още смятат,че Батков дава само парите,а тия некадърни ръководители,треньори и играчи провалят отбора,смятат,че строителството на сектора се бави защото ББ е паднал от власт,не защото се бута реално без да има пари за неговото строене.За много от потребителите тука е важно кой играе от лЕво,а не примерно,че от две години ходим на мачове с електронни абонаментни карти,направени от качулките,защото те просто не стъпват на стадиона.
А Мурсия проведе подготовка и след нея играта ни бе трагична и в трите мача,а не е като да правихме тази година селекция на пожар.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2014 16:11

rhaegar написа:
Tommi написа:Тогава дай да не правим подготовка и направо да му дадем 3 месеца от първенството. :roll: Да се съберат в една кръчма на бира и цаца, за да се запознаят и после да се видят на първия мач.

Ти наистина ли не разбираш какво ти казвам? Три игрови месеца, след като е направил подготовка, каквато той иска и с играчи, които сам си е избрал. Не водени му през цялата подготовка от някой юнак директор до 3 дни преди мач.
И провери кога де факто пристигна Мурсия и имал ли е дори тези 2 месеца, за които повтаряте. Защото според мен не.

Това за играчите са условия, които лично той е приел и изобщо не е оправдание. Ако не е съгласен да работи така, просто си тръгва. Ако е съгласен - поема си отговорността.
И понеже спомена Ван Гаал, той пое Юнайтед преди по-малко от месец, а преди 2 дена би европейския клубен шампион с убедителен резултат.
Журналистите са пресметнали, че Мурсия е бил треньор 55 дена, няма 2 пълни месеца.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 авг 2014 16:12

Както се казва в такива случаи:
"Краля е мъртъв,да живее краля"
Надявам се треньора Гонзо да е по-добър от директора Гонзо :) ,надявам се ,но не го вярвам.
За мен при Мурсия имахме някакви наченки на игра, до голяма степен защитата със Стойчев, Минев , Р.Димитров и Сърмов изглеждаше по-добре от миналата година. Според мен отбора ни изглеждаше по-подреден и нашето поле по-покрито. Явно че няма как за такъв кратък срок нашите да се научат да разиграват топката.
Винаги съм подкрепял Гонзо, но според мен това което става в любимия ни клуб започва да заприличва дори не на трилър ,а на нискобюджетна сапунка ,или казано по друг начин този филм сме го гледали. Дано поне Боримиров също участва в ръководството на първия отбор.
Иначе очаквам Гонзо да подскача покрай тъчлинията ,да ръкомаха и нашите да играят стила "грабвайте телата" с много тичане, блъскане ,кюскане ,но без много мисъл. Дано да греша.
Но все пак следващия мач отново ще подкрепям Левски.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 16:14

terata написа:
MagicMoments написа:Еми не просто не понасям тука да чета всички какво сте се застъпили за тоя испанец,при положение,че играем по-зле дори и от времето на Кухия,а не е като да нямахме добра селекция тази година.А за футболиста,директора,скаута,треньора Гонзо или добро или нищо.Съгласи се да се хвърли в блатото при нас,при положение,че можеше да си остане при Морето и тука един Бог знаеше кой щеше да ни е директор/треньор.А и при положение,че осъзна,че е допъснал грешка с този испанец и го сменя,няма как да не го подкрепя,при положение,че в дербито играхме ужасно,сторихме го и в останалите мачове от първенството.За тактическите грешки на Мурсия в мачовете съм писал 10-15 страници по-назад.

:shock: :shock: :shock: Кажи честно?

Ами не е като да играем с юноши като при Топчо,средната възраст на титулярите му е 27-28 години,тъй че трябва от самото начало да може да бие събрания преди 10 дена Локо ПД,да изгледа дербитата на Кухия с ония и да не играе по-абсолютно същия безидеен начин и после да ми обяснява,че сме играли добре и един фал решил мача,и върха на айсберга първото полувреме срещу Локо СФ.По-слабо на Герена едва ли сме играли скоро време.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 авг 2014 16:17

MagicMoments написа:
ralka_levskarka написа:
MagicMoments написа:Пак питам защо съдите Гонзо заради това,че не си е изпълнил обещанието и според мен съвсем с основание,а хора като Иво Тонев,които обещават сектор А,че ще е готов за юбилея остават неоплюти.Или пък Батков,който всеки път обещава,че няма да се меси в селекцията и как беше щеше да разпуска бардака.С воденето на отбора Мурсия не показа,че е бил треньор на Атлетико Мадрид,а поскоро,че е поредния,който не залага на юношите и го е страх от някакви радикални промени в състав и тактика.

Разбрахме те колко си влюбен в Гонзо, ама прави разлика между футболиста Гонзо и спортния директор, селекционера, скаутското звено и треньора Гонзо :mrgreen:

Еми не просто не понасям тука да чета всички какво сте се застъпили за тоя испанец,при положение,че играем по-зле дори и от времето на Кухия,а не е като да нямахме добра селекция тази година.А за футболиста,директора,скаута,треньора Гонзо или добро или нищо.Съгласи се да се хвърли в блатото при нас,при положение,че можеше да си остане при Морето и тука един Бог знаеше кой щеше да ни е директор/треньор.А и при положение,че осъзна,че е допъснал грешка с този испанец и го сменя,няма как да не го подкрепя,при положение,че в дербито играхме ужасно,сторихме го и в останалите мачове от първенството.За тактическите грешки на Мурсия в мачовете съм писал 10-15 страници по-назад.

А бе, ти на тъп ли се правиш? Кой е казал, че Мурсия е големия специалист? Говорим, че Гонзо се подигра, сра си, плю си в устата, не постъпи мъжки, не изпълни обещанията си, кое не разбираш?!?!?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 04 авг 2014 16:20

ehh написа:
bold написа:Просто не мога да опиша колко съм разочарован от Гонзо, после нека да се чудим защо никой не иска да е треньор на Левски. Жалко за Мурсия на мен ми беше симпатичен. Вярно, че играта не беше кой знае колко добра,но поне имаше подобрение. Да не говоря колко често по време на мач човека се хващасе за главата ,зариди некадърните си футболисти и сигурно се е чудел къде е попаднал.

Именно. Аз и вчера в тема, предназначена за хранене на Балъков, попитах, защо трябва да го отнасят само треньорите. Кога ще разбере, че в България е пълно с дърводелци, които се стаяват при поредната буря, хапват, пийват, танци, после нов треньор, а те все невинни. Погледнете вчера на Литекс що за пропуски бяха, погледнете що за пропуски бяха и в нашия мач. Еми извинявай. В случая оставка трябва да подаде Гонзо заради несвършена работа. Щото тая селекция е негова.

Само не сравнявай Балъков с Мурсия.При испанеца се забеляза подобрение,за водените от Балъка отбори знаем всички.За пропуските на футбалерите си прав разбира се.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 16:23

ralka_levskarka написа:
MagicMoments написа:
ralka_levskarka написа:

Разбрахме те колко си влюбен в Гонзо, ама прави разлика между футболиста Гонзо и спортния директор, селекционера, скаутското звено и треньора Гонзо :mrgreen:

Еми не просто не понасям тука да чета всички какво сте се застъпили за тоя испанец,при положение,че играем по-зле дори и от времето на Кухия,а не е като да нямахме добра селекция тази година.А за футболиста,директора,скаута,треньора Гонзо или добро или нищо.Съгласи се да се хвърли в блатото при нас,при положение,че можеше да си остане при Морето и тука един Бог знаеше кой щеше да ни е директор/треньор.А и при положение,че осъзна,че е допъснал грешка с този испанец и го сменя,няма как да не го подкрепя,при положение,че в дербито играхме ужасно,сторихме го и в останалите мачове от първенството.За тактическите грешки на Мурсия в мачовете съм писал 10-15 страници по-назад.

А бе, ти на тъп ли се правиш? Кой е казал, че Мурсия е големия специалист? Говорим, че Гонзо се подигра, сра си, плю си в устата, не постъпи мъжки, не изпълни обещанията си, кое не разбираш?!?!?

Ами така е преценил и е в пъти по-добре да го смени сега,отколкото да продължаваме със слабите игри и да го смени зимата,когато сме паднали за 6-ти път подред от ония.И вместо да го плюеме не е зле да видим каква ще е промяната,която ще наложи с поемането на треньорското кормило.Може пак да заложи на юношите,което ще е много по-добре,отколкото да гледам Сърмов,Гаджев,Аниете,Бедоя. ;) Пък и може след 10 минути да каже защо не е изпълнил обещанието си,дори и да не го направи,пак ще смятам треньорската смяна за добър ход

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 авг 2014 16:26

MagicMoments написа:
terata написа:
MagicMoments написа:Еми не просто не понасям тука да чета всички какво сте се застъпили за тоя испанец,при положение,че играем по-зле дори и от времето на Кухия,а не е като да нямахме добра селекция тази година.А за футболиста,директора,скаута,треньора Гонзо или добро или нищо.Съгласи се да се хвърли в блатото при нас,при положение,че можеше да си остане при Морето и тука един Бог знаеше кой щеше да ни е директор/треньор.А и при положение,че осъзна,че е допъснал грешка с този испанец и го сменя,няма как да не го подкрепя,при положение,че в дербито играхме ужасно,сторихме го и в останалите мачове от първенството.За тактическите грешки на Мурсия в мачовете съм писал 10-15 страници по-назад.

:shock: :shock: :shock: Кажи честно?

Ами не е като да играем с юноши като при Топчо,средната възраст на титулярите му е 27-28 години,тъй че трябва от самото начало да може да бие събрания преди 10 дена Локо ПД,да изгледа дербитата на Кухия с ония и да не играе по-абсолютно същия безидеен начин и после да ми обяснява,че сме играли добре и един фал решил мача,и върха на айсберга първото полувреме срещу Локо СФ.По-слабо на Герена едва ли сме играли скоро време.

Е бате, чакай малко. Първо казваш "не е като да нямахме добра селекция тази година" сега ми обясняваш кой на колко години. Кво общо има това? Кво значение има кой на колко години е? Тва че, примерно се по-опитни не ги прави по-малко некадърни. Кое е доброто на селекцията тая година? Сърмов ли? Минев ли? Балтанов ли, който първо го взе Гонзо, после след 2 месеца и нито един изигран мач същия тоя Гонзо го изгони!? :shock: Домо ли е добрата селекция? Кой, кой? Резервите на коматевци и изпадналия Черноморец и изгонени от Славия. Аре стига... добра била селекцията. Да, ако сме Хебър Пазарджик верно ще е добра.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2014 16:28

ralka_levskarka написа: Говорим, че Гонзо се подигра, сра си, плю си в устата, не постъпи мъжки, не изпълни обещанията си, кое не разбираш?!?!?

По-добре да не си спази обещанието, да отнесе няколко обвинения, че не е мъж, но да се опита да промени нещо, а не да си държи на мъжката дума и да вървим надолу.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 авг 2014 16:31

Аз да попитам.ЗАЩО ХЕРО ВИНАГИ НИ ОТКАЗВА ДА ВОДИ ЛЕВСКИ А СЕ ПИШЕ ГОЛЯМ ЛЕВСКАР? И защо никой не се сеща за ЕРАНОСЯН.Та този човек пак е станал шампион макар и в Ангола.То реално между Ангола и България няма никаква разлика.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”