Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот terata » 04 авг 2014 14:54

THE G.A.M.E написа:И к'во ?

"Гонзо", след 2-3 неуспешни мача ( въпрос на време са, тоест, не дали, а кога ще се случат ) ... Ще има да обеснява, как работи с футболисти, които друг ( Мурсия ) ... е искал.
Има и полезен ход - масово налагане не юношите и след евентуални неуспешни резултати и игра ( отново - въпрос на време ) ... "Ем аз налагам младоците, мислим за бъдещето" ... И т.н.

Иначе под "Гонзово" ръководство очаквам някои да си скъсат задника от тичане ( най-малкото, щото те особени футболни качества, нямат ) ... Което като нищо може да доведе до въпроси, защо същите, не си даваха особено много зор при Мурсия.

А, обяснения....нема такива работи. Редно е след три слаби мача да се самоуволни от поста треньор, нали така по неговата логика 2-3 мача ще са му достатъчни да разкрие "треньорския си гений".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2014 14:55

Успех на Гонзо и това е. При всяко възможно решение щеше да има недоволни, но в крайна сметка отговорността я носи само Гонзо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

CSKA69
Контакти:

Тодор Батков : Гонзо ще е мениджър от английски тип

Мнениеот CSKA69 » 04 авг 2014 14:55

Собственикът на Левски - Тодор Батков, даде ексклузивно интервю за Topsport.bg, броени часове преди от клуба официално да обявят Георги Иванов за новия треньор на отбора!

Както ви съобщихме още късно снощи, Гонзо ще бъде представен за наставник след 16:30 часа.

Батков коментира ситуацията при "сините", потвърди новината, че Пепе Мурсия е бил освободен, разкри че Гонзо ще го замести, загатна кой плете интригите около Левски, а освен това обсъди накратко ситуацията в ЦСКА и Лудогорец.

"Да, новината е налична и е факт - от сутринта Пепе Мурсия бе официално освободен. Искам дебело да подчертая, че се разделихме по изключително приятелски начин, като всичко, което му дължим ще бъде изплатено.

Трябва да ви кажа, че той няма да има от какво да се оплаче, тъй като неустойката му е повече от солидна.

Не мога да кажа в прав текст дали сме били доволни от Мурсия или не. Всички решения от спортно-техническо естество са поверени на Георги Иванов.

Гонзо ще стане от днес мениджър от английски тип - ще взима всички налични решения от спортен характер, а освен това ще менажира и клуба и ще му бъде треньор. Имам му пълно доверие, както неведнъж съм заявявал публично.

Всички знаят какво означава Георги Иванов за Левски. Това са неща, които не са измерими с елементарни параметри. Говорим за много силни факти, които нямат аргументи за оборване.

Някои хора ме упрекнаха, че върнах Гонзо в клуба. Искам обаче да ги попитам всички тези хора дали са наясно какво количество работа свърши Георги в Черно море? Защото всичко, което той направи там си беше един истински подвиг. Просто на база постигнатото там той доказа, че е съзрял за сериозна работа във възможно най-сериозния клуб. Имам вярата, че с него ни очакват всичките постижения, които търсим от вече няколко години. Казвал съм го неведнъж, ще го повторя и сега - Левски най-после ще бъде там, където трябва, независимо дали това се харесва на определени субекти или не.

Да, говоря за всички онези интриганти, които ежемесечно ни пращат в трета глуха и казват на всеослушание, че "няма да ни се получи". Редовно чета по медиите какво щяло да ни се случи, че сме тръгнали към сигурен фалит, че съм се противопоставил на Георги Иванов и умишлено му налагам решенията си и т.н. Не ми се ще да говоря с имена, аз си знам кого визирам, като казвам "интриганти". Има такива и това е очевидно".

Положението в ЦСКА не ми се ще да го коментирам, но със сигурност не е съвсем розово. Те все пак се нормализираха, като без да се лъжем - основната заслуга за всичко случващо се и случило се там е на Александър Томов. Точка по въпроса, не желая да говоря за други отбори повече. Важното за мен е какво става при нас.

Не искам да казвам дали напрежението, което се създава спрямо нас, идва от ЦСКА. По-скоро не е важно, защото ние ще се съвземем, без значение какво се случва. По мое мнение изградихме един сериозен тим, съставен от добри състезатели, който е достатъчно конкурентноспособен, за да се бори за трофеи.

Интриганти винаги ще има. Нека не обръщаме внимание на подобни незначителни пречки. Ние сме Левски и такива неща не ни касаят", добави Батков

"Напрежението в Лудогорец напоследък стана доста голямо. Виждате - всички условия за едно добро представяне през сезона са налични, но някак клубът не успява да се възползва.

Нормални са промени, които се случват там. Съвсем реалистично е да търсиш промени, когато нещата не вървят.

Кирил Домусчиев трябва най-после да бъде оставен на мира, за да може отборът му да потръгне отново. И без това не му е лесно, тъй като Лудогорец никакъв футбол не играе от началото на сезона. Всеки, който влага подобни средства би следвало да очаква и реципрочните резултати. В този ред на мисли е логична треньорската рокада.

При нас всичко върви по план. Знаете каква е ситуацията с всички актуални около нас теми. Тонев? Тонев, както не един и два пъти съм казвал, си върши работата. Това никой не може да му го оспори".
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 14:55

злато1234 написа:След малко повече от час и половина, Гонзо така или иначе ще има пресконференция... Дано я предават на живо, да видя и чуя какви са причините и какво не се е нравило във треньорските умения на Мурсия. И да каже какво точно ще направи и постигне със същите футболисти! 8-)

Де ще я дават, по Дарик ли?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 14:57

terata написа:
THE G.A.M.E написа:И к'во ?

"Гонзо", след 2-3 неуспешни мача ( въпрос на време са, тоест, не дали, а кога ще се случат ) ... Ще има да обеснява, как работи с футболисти, които друг ( Мурсия ) ... е искал.
Има и полезен ход - масово налагане не юношите и след евентуални неуспешни резултати и игра ( отново - въпрос на време ) ... "Ем аз налагам младоците, мислим за бъдещето" ... И т.н.

Иначе под "Гонзово" ръководство очаквам някои да си скъсат задника от тичане ( най-малкото, щото те особени футболни качества, нямат ) ... Което като нищо може да доведе до въпроси, защо същите, не си даваха особено много зор при Мурсия.

А, обяснения....нема такива работи. Редно е след три слаби мача да се самоуволни от поста треньор, нали така по неговата логика 2-3 мача ще са му достатъчни да разкрие "треньорския си гений".

Ами ако беше бивш треньор на Атлетико Мадрид тези 3 мача щяха да са му достатъчни ;)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
злато1234
Контакти:

Мнениеот злато1234 » 04 авг 2014 14:58

Betchualeng Arnaikem написа:
злато1234 написа:След малко повече от час и половина, Гонзо така или иначе ще има пресконференция... Дано я предават на живо, да видя и чуя какви са причините и какво не се е нравило във треньорските умения на Мурсия. И да каже какво точно ще направи и постигне със същите футболисти! 8-)

Де ще я дават, по Дарик ли?

Нямам представа, ще търся в сайтове и ще чакам Канал 3 ако случайно я излъчат. :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2014 15:02

Betchualeng Arnaikem написа:Сега цялата работа е, че вместо да го обявят преди месец-два това докараха Мурсия, изгониха го и тогава обявиха намеренията си. Сякаш хем са го искали от самото начало хем не им е стискало да го обявят юни месец примерно.

Абе, мани.

В по-преден поуст посочих някои готови оправдания, които явно са въпрос на време, да бъдат изречени.
Към тях, сега прибавям и подготовката ...
Въобще, всичко лошо, което "Гонзо" ще сътвори, ще бъде преписано на чужд гръб.

Пък ако търсим конспирация ...
Дали това не е било замислено още от самото начало ?
Взема се чужд треньор, който обаче, не е известно име, но за сметка на това, е възпитан... Надробява му се една хубава попара със селекцията ( к'вито играчи ти доведем, с тях си длъжен да работиш ) ... Като идеята е, че явно след всичко това, Левски няма как да заиграе хубаво и резултатно, та за това, треньора обира парсата.

"Гонзо" застава начело ( крайната цел на "плана" ) ... И ще се опита да постигне по-добри неща.
Пък ако не успее... "Ми той - Мурсия, той е виновен". :lol:
То не е и смешно де ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 04 авг 2014 15:06

Айде и официално от клубния сайт.

Днес по взаимно съгласие бяха прекратени трудово-правните взаимоотношения между ПФК Левски и старши треньорът на представителния отбор Хосе Мурсия.
ПФК Левски благодари на испанския специалист и му пожелава всичко най-добро в бъдеще.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2014 15:08

Tommi написа:Успех на Гонзо и това е. При всяко възможно решение щеше да има недоволни, но в крайна сметка отговорността я носи само Гонзо.

По-какъв по-точно начин ще "понесе" отговорноста си, за Мурсия ?
Кой ходи в Испания, кой го назначи ?

Ако Мурсия е грешка, не е ли редно този, който я е допуснал, да си иде с него ?? :roll:
А то очевидно "Гонзо" смята, че испанеца е грешка.
К'во праЙм сега ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 авг 2014 15:09

MagicMoments написа:Ами ако беше бивш треньор на Атлетико Мадрид тези 3 мача щяха да са му достатъчни ;)

То Ван Гаал каза наскоро, че му трябват 3 МЕСЕЦА, не 3 мача и то игрови, не подготовка, за да свикнат футболистите в нов отбор с него и методите му, ама къде ще го сравняваме. То Ван Гаал не е бил треньор на Атлетико Мадрид.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”