Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: най-посетеният мач на левски с отбор от провинцията

Мнениеот Yoda_ » 04 авг 2014 13:33

vans81 написа:Колега, колко се е играло футбол е малко спорен въпрос поради простата и елементарна причина, че не е можело да се прави съпоставка с други първенства. Чичо Живков и бай ти Балев не са допускали да се гледат капиталистически телевизии. Единствените мачове, които хората са можели да гледат са в България и нашите отбори в ЕКТ.
Качеството е СПОРЕН въпрос просто тогава е имало информационна, комуникационна, Държавна завеса.
Добри страни- НЕ не е имало добри страни!!! Мога да се съглася, че сега спорта ни е на дъното, но май на Перуката и кликата около него това им върши работа . :x

Това е абсолютна глупост, очевидно сте много неуки и комплексирани това младите...

От 1962-ра година в Чили, Българска Телевизия предава ИЗЦЯЛО срещите от световните и европейски първенства, както и олимпийските турнири, голяма част от срещите за Купата на Европейските Шампиони, на УЕФА, даже и по-интересните мачове от Купата на Панаирните Градове.

През 1971 год. започна триумфа на Аякс по европейските терени, и тези момчета (имената на които и до сега знам наизуст) ме запалиха за футбола... и нямаше интересен мач, който БТ да не предава. Когато ритахме в двора на даскалото, всеки беше я Кройф, я Бари Хулсхоф, я Джони Реп, после Зико, Ривелиньо, Тостао, Жарсон...

Байерн, Аякс, Боруся Мюнхенгладбах, Арсенал, Бенфика, Интер, Милан, Реал М., Барселона, Фиорентина, какво ли не сме гледали през годините на социализма... Всички Олимпиади, всички Световни и Европейски първенства се предаваха директно.
В началото се събирахме по комшийте, и гледахме мачовете на едни зелено-лилави 200-килограмови Рубини... Ама гледахме !

:evil:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 13:41

zlobul написа:
MagicMoments написа:
zlobul написа:Гонзо е вреден за Левски , казал съм ви го още преди 5 години , така че нищо ново под слънцето.
Следващите му реплики мога да ги предскажа : "Със всеки изминал мач Левски ще заиграва все по добре, отборът вече има стил , но трябва още малко време , играчите да се адаптират" , "след нова година ще видите коренно променен Левски" и т.н.

Ами като е вреден за Левски защо не предложиш негова алтернатива.Въобще всички,които пишете Гонзо-Вън защо не предложите алтернатива,защо ли-защото няма.Или по-добре с печеленето на изборите на от ББ,да се върне Иво Тонев и тогава ще видите вие обещания и тяхното изпълнение.Въобще тука хората,които си изграждат наблюдения върху Левски от спортните сайтова и телевизията сте ми смешни - сега изригвате срещу Гонзо защото е решил,че с този испанец,който е бил безработен 3 години и който не налага юношите,няма смисъл да се изкарва цял сезон,който за 4-ти или 5-ти поред път да е нулев,и вместо да го подкрепите,вие веднага почвате с това,че Мурсия изкарал 3 мача начело,ами и в големита клубове често се случва нов менджър да не изкара цял сезон начело-Мойс,Ходжсън,АВБ,ама като е обещано това и не стане-дайте направо Гонзо вън,аматьори,няма да ви стъпя и те така..Иво Тонев като обещаваше сектора да е готов преди юбилея,сега що не ревете срещу него така,Батков колко безумни неща е обещавал,и още си седи,а в интернет срещу него нищо,а като се поде от 1 000 човека от сектор Б Батков Вън се почна веднага качулки,платени фенове,ама като президента ти е неадекватен и не е поставил никакви цели на отбора за сезона,нито бюджет определил,нито бъдеща политика,то тогава спортния директор решава какво да прави ;) Пък белким може да не паднем за 6-ти подред път от ония.

Точно пък на мен да ми пишеш за Тоньо е смешно , откак е стъпил на "герена" го псувам. Що се отнася до Мурсия , върни се две три страници назад , прочети ми мненията и тогава се обръщай към мен .
Гонзо ли? .....там може да се върнеш и на мненията ми отпреди 5 години. Всъщност случая Мурсия е решние на Гонзо, той го докара в Левски при наличие на Мъри и Херо . Оттук насетне сам си задай въпроса какво се случва.

ПС: За алтернатива на героя от Мъпетс Шоу ставам и аз . поне няма да ви лъжа , а и с оглед на плачевните решения които са взимани от този , гаранция ти давам , че няма падна по ниско от него.

Ти хубаво се предлагаш за алтернатива,ама нали някой твърдят,че в отбора трябва да работят хора,които не са били обвързвани с Левски.Това за Иво Тонев го дадох само за пример-просто тука след това интервю на Гонзо не бяха 1 и 2 темите за това как трябва да се маха,а реално по-голямото зло Батков и Тонев лъжат,ли лъжат,а феновете не им обръщат внимание.И аз за Мурсия съм написал достатъчно,според мен,ако Гонзо не се назначи сам себе си за треньор,аз ще бъда много доволен.Мъри избра Казакхстан-те с Батков заедно едва ли биха работили,а и той си иска Сираков -а Херо явно чакаше предложение от чужбина,сега дано се върне под някаква форма на Герена
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 13:50

Ами колега , Гонзо за да си спаси главата трябва час по скоро да замине за Бургас и да доведе Херо на гръб до герена. Що се отнася до позицията спортен директор, то не е задължително човека да е бивш футболист с два грама мозък в главата, защото се предполага , че докато футболиста е тичал след топката на млади години , той все ще е прочел някоя друга книга -Най-малкото !
Разберете , че Гонзо докара испанеца , което на практика доказва некадърността му. Спомнете си и за първото ново попълнение -Балтанов, които се върна по покана на инженера ....къде е сега ? (не че държа Лъчо да е в отбора)
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 13:53

zlobul написа:Ами колега , Гонзо за да си спаси главата трябва час по скоро да замине за Бургас и да доведе Херо на гръб до герена. Що се отнася до позицията спортен директор, то не е задължително човека да е бивш футболист с два грама мозък в главата, защото се предполага , че докато футболиста е тичал след топката на млади години , той все ще е прочел някоя друга книга -Най-малкото !
Разберете , че Гонзо докара испанеца , което на практика доказва некадърността му. Спомнете си и за първото ново попълнение -Балтанов, които се върна по покана на инженера ....къде е сега ? (не че държа Лъчо да е в отбора)

Пич, и да докара Херо.. тя системата в Левски е такава, че Херо луд ще стане.

Трябва Гонзо като го дава шеф диригент преди да се занимава с треньорския пост да събере тия мърди и да им обещае, че всеки, който пести сили на терена (н в мач и на тренировка) ще тренира с юношите докато му изтече договора (а после от него ептен няма да става футболист). И после да докара спецове във физическата подготовка, които да направят така, че тия дървета да могат да тичат над 20 минути сериозно без да припаднат. Ако не Гонзо там който е шеф да го направи, ако ще Борат да е.

И това трябва именно някой над треньора да им го обясни предварително, защото те разчитат именно на факта, че треньора е последната дупка на кавала.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 04 авг 2014 13:55

Няма да се учудя,ако Гонзо върне Тони Здравков "мокрия"...........
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 авг 2014 14:02

Betchualeng Arnaikem написа:
zlobul написа:Ами колега , Гонзо за да си спаси главата трябва час по скоро да замине за Бургас и да доведе Херо на гръб до герена. Що се отнася до позицията спортен директор, то не е задължително човека да е бивш футболист с два грама мозък в главата, защото се предполага , че докато футболиста е тичал след топката на млади години , той все ще е прочел някоя друга книга -Най-малкото !

Пич, и да докара Херо.. тя системата в Левски е такава, че Херо луд ще стане.

Трябва Гонзо като го дава шеф диригент преди да се занимава с треньорския пост да събере тия мърди и да им обещае, че всеки, който пести сили на терена (н в мач и на тренировка) ще тренира с юношите докато му изтече договора (а после от него ептен няма да става футболист). И после да докара спецове във физическата подготовка, които да направят така, че тия дървета да могат да тичат над 20 минути сериозно без да припаднат. Ако не Гонзо там който е шеф да го направи, ако ще Борат да е.

И това трябва именно някой над треньора да им го обясни предварително, защото те разчитат именно на факта, че треньора е последната дупка на кавала.

Тва няма как да се случи при Гонзо. Носят се доста сериозни слухове, че част от играчите не искали Мурсия и Гонзо ще се съобрази с тяхното мнение, като разкара испанеца. А въпросните играчи са набедения за тартор и дори капитан Гаджев, лекетата но дружки на Гонзо - Минев, Сърмов и Домо и разбира се голямата "звезда' в отбора Божи 86. Значи дано да не е истина тва щото...!!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 авг 2014 14:08

Кои са тия, беее? Ако ще и Мики Маус да им е треньор, ще тренират, бе. Много насериозно се взеха..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 авг 2014 14:11

Инфото откъде е? Меридиан-мач? Щото аз там го прочетох. Евала на медийките, ако е така. Щото за оставката на Мурсия пишат от мача с Локо Пд. Кой им казва да ги пишат така не знам, но... определено или е спец по медийните манипулации или е супер близо до самия Батков. Гаджев е най-добре представящият се футболист при Мурсия в трите мача досега, като повече от него търчи вероятно само Прохазка.

Кои са тия, беее? Ако ще и Мики Маус да им е треньор, ще тренират, бе. Много насериозно се взеха..

Ти на всичко ли вярваш във форумите? Знаеш ли колко лесно се манипулират тези пространства. 250 лева на седмица, така ли беше? Не е малка сума.

Между другото Т. Барзов именно в Меридиан Мач от днес коментира, че според него именно играчите през тези години са слабото звено, а не директори, треньори и тъ нъ. Би имало логика, ако не беше Ясен Петров. С Жо, мароканците, Тасески, Мюлдер, Иса и Дъстли, стигна до под кривата круша. Извинявай, ама Гарата имаше повече голове, отколкото мачове. Плюс голове от Жо и Иса.
Последна промяна от metodito на 04 авг 2014 14:18, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 04 авг 2014 14:15

metodito написа:Инфото откъде е? Меридиан-мач? Щото аз там го прочетох. Евала на медийките, ако е така. Щото за оставката на Мурсия пишат от мача с Локо Пд. Кой им казва да ги пишат така не знам, но... определено или е спец по медийните манипулации или е супер близо до самия Батков. Гаджев е най-добре представящият се футболист при Мурсия в трите мача досега, като повече от него търчи вероятно само Прохазка.

Ти на всичко ли вярваш във форумите? Знаеш ли колко лесно се манипулират тези пространства. 250 лева на седмица, така ли беше? Не е малка сума.

Между другото Т. Барзов именно в Меридиан Мач от днес коментира, че според него именно играчите през тези години са слабото звено, а не директори, треньори и тъ нъ.

Станку знае най-добре колко се плаща са тия простотии :lol:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 14:16

ralka_levskarka написа:Кои са тия, беее? Ако ще и Мики Маус да им е треньор, ще тренират, бе. Много насериозно се взеха..

Ще тренират ако някой ги принуди. Ако трябва с наказания. Макар че като ги гледам какво правят.. мисля да говоря с колегите си да направим като тях. Причина: не ме кефи шефа. Нищо, че той дава пари да речем.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”