Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Ще уволнят ли Мурсия?

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 12:44

zlato1234 написа:Край, Ралка вече е известна... :) , чак . са и публикували писмото до Гонзо. 8-)

http://www.livesport.bg/nqkolko-vyprosa-kym-georgi-ivanov-55947.html

Интересно, това писмо сама ли го е съчинила и от раз ли е писано?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 авг 2014 12:46

Betchualeng Arnaikem написа:
zlato1234 написа:Край, Ралка вече е известна... :) , чак . са и публикували писмото до Гонзо. 8-)

Да.
Честно казано почти не можах да спя, след "уникалното" интервю на Гонзо. Да се чуди човек, кой е той?
Събудих се в 8 часа и реших, че трябва да напиша нещо.. Публикувах си го първо във фейсбук и..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 12:51

ralka_levskarka написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

Да.
Честно казано почти не можах да спя, след "уникалното" интервю на Гонзо. Да се чуди човек, кой е той?
Събудих се в 8 часа и реших, че трябва да напиша нещо.. Публикувах си го първо във фейсбук и..

Няма смисъл. Гонзо или не решава нищо или е страшен лъжец. Гонзо или е маниак, обладан от желанието да е вся и всьо в Левски или е маша на Батков. Фигурант, изтривалка. Жалко, защото много го уважавах като футболист. Е, предпочитам и да го запомня като футболист.

Виновен е, защото излъга. Или когато каза, че ще ръководи всичко - сам.. или ако не е излъгал за това, значи излъга за посоката, в която поема отбора. В кой от двата случая излъга и какво е: фигурант или лъжлив некадърник не знам, имам си предположения само. Но Гонзо излъга.

Не че ще забравя какъв играч беше, но това не променя фактите.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 04 авг 2014 12:58

М да, излъга и разочарова адски много хора, в това число и мен, то си и личи де.
Като толкова е искал да бъде треньор, защо просто не стана такъв? +това футболистите той ги доведе, никой не може да ме обеди, че Пепе, видиш ли, искал Сърмов, Балтанов и Борко, примерно. Пълен цирк :!:

Впрочем- писмото е изпратено наистина и до офиса на Левски, отговор не получавам, но се надявам да размислят с махането му.. Надявам се довечера да бъде и прочетено в Зона Спорт, че май чух някакви такива неща :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 авг 2014 12:59

Синичко написа:
metodito написа:[b]...

Тук не виреят не само иберийските, тук не виреят никакви. Там успяват, защото им дават време, тук не е така. Стига с този език, как да го научи човекът за 1 месец? Нали им говори с преводачи, футболният език е един и същ навсякъде.

Ние не сме хора, като хора, ние сме вечно наопаки. Ти ще ми кажеш, че е 6 без 10, аз ще ти кажа да не ми разправяш врели-некипели, щото е 5 и 50. С нас никой не може да излезе на глава. Няма такива. Рогати сме. Ние и като си казваме мили неща си викаме, като се радваме се бием помежду си. Да, може някой да каже, че да си уникален е хубаво, ма историята сочи друго. Никой не ни разбира езика - онзи в главата. И ние не се разбираме. Ей го Гонзо.Бе вържи попа да ти е мирно селото. Послушай публиката, назначи Кокала, нещо подобно. Карай го по-споко. Не, той с рогите напред! Ми... не знам.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 12:59

Рали ,
четох писмото (за което едно голямо браво, така се прави).
Съгласен съм с по голямата част от нещата , но само да ти кажа че оставането на Мурсия само ще
удължи агонията . На Левски му трябва български треньор -такъв като Херо,
който има нюх към свободни агенти с футболни качества (с оглед на безпаричието), треньор , който да нареди отбора
спрямо противника и такъв , който да ги псува до тъч-линията , когато играят ганкиното .
Очевадно беше , че испанецът е неадекватен , комуникацията е трудна , а и за два -три месеца един тренер би трябвало
да е положил поне някаква база . От това което гледах , нашите продължават да си плюят дробовете след 6--ата минута,
не могат да си подадат 3 паса , камоли да направят смислена атака . Е, НЕ СТАВА . Това е Левски.

ПС: Ако в писмото ти имаше апел самия Гонзо да си тръгне , тогава щях да съм на 100% съгласен , защото , той доведе Мурсия , а лошото е
че всеки един , който има поне някакви наченки на характер би отказал да дойде в Левски , защото не е толкова малоумен да работи с Гонзо.
Така , че хора , не се сърдете нито на Херо , нито на който и да било затва , че отказва на Левски в този момент.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 авг 2014 13:03

Дали Мурсия е за Левски, още е рано да се каже, въпроса беше в това, че Гонзо обеща нещА, а не ги изпълни. Наистина много ме разочарова. Нито ще го обиждам, нито нищо, но доверието ми към него няма как да е същото, ако ще и отборът да заиграе извънземен футбол, срамът ще си остане. Това е върха на простотията, после да не се чудят, ама защо този, ама защо онзи не иска да идва при нас. Ами и аз няма да искам..

Иначе- благодаря.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 13:07

Гонзо е вреден за Левски , казал съм ви го още преди 5 години , така че нищо ново под слънцето.
Следващите му реплики мога да ги предскажа : "Със всеки изминал мач Левски ще заиграва все по добре, отборът вече има стил , но трябва още малко време , играчите да се адаптират" , "след нова година ще видите коренно променен Левски" и т.н.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 13:09

Абе мърши скапани се сбраха на Герена, от години се мотат там. Колко пъти ми е идвало да тегля една дълга и широка и да спра и да се интересувам какво става там ама.. на.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 авг 2014 13:11

Обаче най-ме кефи тва, че играчите не можели да си подадат 2 точни паса, затва Мурсията бил виновен. Култуво! Аз само да питам и друго нещо - в досегашните ни 3 мача при всичката некадърност на халфове, като Сърмов, на защитници като Стойчев и вратар, като Кунчев... та, колко положения пред нашата врата имаше в тия 3 мачз - май точно 3 и 3 бяха в мача с ЦСКА. Локо Пд без голово положение, само с 1 шут отдалеч и гол, Локо Сф и толкова нямаха. Та мисълта ми е, че отбора е далеч по-подреден при Мурсия въпреки всичките му кусури. Но явно за 3 мача е трябвало да заиграем поне като Барса, а Сърмов да влезе в ролята на Шави...минимум!

Върни се в “Левски”