Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 12:24

Една малка извадка от мненията ми от преди първия официален мач на Мурсия :

Мнение от zlobul на 05 Юни 2014 15:35

Домо, Балтанов и Стойчев + Мурсия и няколко ментета тип - Матондо, Тевия и Миро-пантофката (почти съм сигурен). Настройвайте се от сега.
Жалко , но факт ...не виждам ново начало, а по скоро удължаване на агонията.
=============================================================================

Re: Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия
Мнениеот zlobul на 06 Юни 2014 13:59

Септември месец темата ще "умре" , познайте защо .
===================================================
Re: Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.
Мнениеот zlobul на 06 Юли 2014 20:50

Не спорете повече ...само човек с акъл колкото на една овца и половина може да повярва че инженера и онова испанче могат да променят нещо.
Връщането на Гонзо е поредното закопаване на синия отбор. Ще се убедите в това. Помнете ми думата.
--------------------------------------------------------------------------------

Re: Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.
Мнениеот zlobul на 06 Юли 2014 18:51

С тая гонзова сбирщина 7-8 място тази година. Разочарованието ми от веъщането на инженера е пълно. А на безработното тренерче не му давам повече от 3-4 мача в А-група.
------------------------------------------------------------------------------
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 авг 2014 12:27

THE G.A.M.E написа:Не е толкова сложно да се заучат 10-на испански футболни термина от играчите.
Ако пък, действително не са успели, то тогава, най-вероятно разполагаме с умствено изостанали футболисти.
Пък да не посочвам, че и Мурсия със сигурност е наизустил няколко български-футболни ( вероятно и не-толкова футболни :lol: ) ... Фрази.

Проблема въобще не е в езиковата бариера.
Който от ръководството изтъкне това за основен проблем, то със сигурност, ще ЛЪЖЕ.

Проблема е, че Левски, в този си състав, има точно 3 мача... Официалните до тук.
Тоест, от около месец се обиграват тези 11-15 човека.
Несериозно е да се търси качество и резултати на продукцията.

Аз лично съм убеден, че и с тези футболисти ще можем да играем добър и резултатен футбол, но за целта, Мурсия трябва да остане поне до коледа.
И разбира се, да не бъде съботиран !

По-големият проблем е футболният език (то на Сърмата и като на улигофрен на български да му говориш, той пак ще влиза като ренде). Испания и България нямат допирателни точки на футболна основа. Същото според мен ще е за един английски, френски и даже италиански треньор. На нас ни трябва някой от страна, която малко от малко да се доближава до нашия манталитет. Сърбин, руснак, украинец, хърватин, румънец. Но гореизброените - тцъ. Да не говорим за немец. Даже словенци, поляци вече са далеч от нас. Макар че най-успешният треньор на 20-ти век (или един от най-успешите) на "Левски" е чех... Но тогава и манталитета ни е бил повече западен, отколкото сега, когато е все по-силно ориенталски.
Последна промяна от metodito на 04 авг 2014 12:33, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 12:28

Доктор Н написа:
W84me написа:Срамна случка със Сираков днес! Това е истинската причина за положението на Левски! Тия с очната ставка!

??????
https://www.youtube.com/watch?v=XSexwEpI5JE

Toва не ми прилича на никакъв диалог. Двете страни пробват да се надвикат една друга.. същите сцени виждам по кръчмите когато народа е масово подпийнал.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 12:32

milen.hristov написа:
boabbb написа:Ще ме извинявате, ама си пуснах точно 30 секунди от клипа от Велико Търново и само като му чух тона на селянина, който задаваше въпросите на Насо, ми стана ясно за какво става въпрос :x Не мога да си представя, че има привърженици на Левски, които могат да одобрят подобно маймунско поведение. Грозна история ... По въпроса за Мурсия ви казах още когато го назначиха - максимум до 5-ти кръг, а той даже преизпълни плана, мисля :?

Въпросният клип както предположи и Раева не започна от началото, както и свършва изведнъж

Между другото Сираков и Раева перфектно влизат в тона на другите, с което всичко заприлича на мило сядане на по килце ракия :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 04 авг 2014 12:33

metodito написа:А ако на срещата бъде декларирана подкрепа за Мурсия? И мен ме съмнява да се свиква пресконференция, за да се съобщи новината, че няма новина, де... Големият проблем на Пепе, както споделиха и други съфорумци бе езиковата бариера. И не само тази лингвистичната, ами и онази - футболната. Просто, колкото и да казват, че си приличаме с испанците (не познавам между другото нито един испанец, така че не мога да го знам), явно на футболно ниво нямаме нищо общо. Чудих се в мача със софийското Локо какво разбират, като вика на испански. Какво щеше да стане, ако вместо безумно слабите Кунчев Стойчев, Белаид и Бжинов, разполагаше с Пламен Илиев, Рабех, Томашич и Гара Дембеле... А комичните изпълнения на Кунчев ме карат да мисля, че този или нарочно ги прави или е най-некадърния вратар на "Левски" вардил в официален мач. Странно е също защо в Гърция иберийски (португалски) треньори виреят, а тука на плюнка разстояние - не. Явно и гърците разбират средиземноморския футболен език повече от нас. Само че днес искам, макар и да знам, че няма да го направят журналите, да попитат Гонзо за селекцията. Другото е за младите. Промени в ръководството не са подходящи сега. Щом е тръгнал в гората, Гонзо знае, че ще срещне мечки. Сега да видим - ще бяга с писъци или ще се изправи срещу мечката. Най-лесно е да хвърли оставка. Нещо много нередно става в този клуб. Да бяхме в цветущо състояние без Гонзо - разбирам. Ама не бяхме. Чисто спортно, от Ясен насам този отбор играе всичко друго, но не е и футбол. В управленски план - от 2007 или някъде там е някакъв невъобразим батак. А беше толкова просто, Гонзо. Майстора, Кокала, Мъри. С Мъри не стана - ок. Останаха обаче Кокала и Майстора. Залагаш на сигурното и това е. Сега пак ще се плащат неустойки, ще ни разнасят по европата и тъ нъ.

Вярвам, че ще продължаваме да чупим тъпомери и занапред. И е крайно време директор да стане някой, който не е бил футболист. Явно тея много ги е удряла топката в главата.

Тук не виреят не само иберийските, тук не виреят никакви. Там успяват, защото им дават време, тук не е така. Стига с този език, как да го научи човекът за 1 месец? Нали им говори с преводачи, футболният език е един и същ навсякъде.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2014 12:35

Тая си аз, все още надеждата, че "Гонзо" няма да сглупи, да махне испанеца.

Дано се размине с някви ултиматуми... Или ако ще махат някой, то това нека да са Якимов и Р. Михайлов.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 12:36

Laetitia написа:Може да махнат Мурсия утре, Гонзо да стане треньор, а Херо - консултант.
След месец може Топчо да е треньор, а Гонзо ще е консултант. След още 2 седмици ще върнем Ники Митов, а ще го консултира Топчо. Междувременно ще изгоним половината отбор и ще върнем на тяхно място тия, които сега гоним, след което и те ще се махнат, за да дойдат първите.
И така врътка до врътка, докато успешно не изпаднем, каквато явно е целта на изключителното ни ръководство.

Ако изпаднем поне ще сме в група, в която в.. абе част от мачовете сме изявен фаворит. Малко ли е....
Пф, гавра пълна стана..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 04 авг 2014 12:38

alston написа:Само ,че за да отстояваш мнението си се иска да имаш"топки"

Не знам дали проблемът е само в липсата на топки или липсата и на някои други неща.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 12:38

Tommi написа:
Laetitia написа:И как не се получиха за 3 кръга? Имам чорапогащи, които са по-стари от последните ни треньори.

Ами не гледа ли мачовете? Отбор от кол и въже, събран преди 10 дена, дойде на Герена и си взе напълно заслужена точка. Друг отбор, в който не е сигурно дали всички играчи се познават и който отпада от някакви молдовци, ни матира за 5 минути, после играе с човек по-малко и ние не може да създадем едно положение за гол. Какво повече да коментираме?

Разбира се, преди да се появи испанеца нещата не стояха така? Ти сериозно ли? Не съм фен на Мурсия, тъмна Индия ми е тоя. Но ОСНОВНИЯ проблем не е в него. И чак когато се решат другите проблеми, вече без тях ще може да се каже: има резултати, тренера става, няма резултати - не става.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 12:42

milen.hristov написа:
W84me написа:Тази година ще вземем 15%, догодина още 15%, след няколко години Левски ще бъде наш!

И ще го издържаме с какво?

Приходи участие в Шампионска лига.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”