Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Без цензура!
NOMER14 написа:Това лайняно коментаторче 95 процента от времето говори само за гостите. Анатема!
Направо ''Само Левски'' да говори на нашия мач . Искаш ли ?
Кви са тия претенции на чужди мачове не знам . Тоя мач се пуска главно за червената аудитория .
Последна промяна от delqnski47 на 05 дек 2021 18:39, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
W84me написа:Dust написа:W84me написа:ФК Припс с 1 полу-българин в състава в лицето на Йомата. Така са прай!
Не е далече назад във времето, когато се подиграваха на Лудогорец за същото.
Манолев до момента с доста странни решения при подаванията си.
Напълно логични са му подаванията. Манолев е хванат, както беше и при първият им мач.
Блатер, посипи си главата с пепел ...хахаха
Браво на Торпедото, пак твори!
- delqnski47
- Контакти:
k20dan4o написа:W84me написа:Dust написа:W84me написа:ФК Припс с 1 полу-българин в състава в лицето на Йомата. Така са прай!
Не е далече назад във времето, когато се подиграваха на Лудогорец за същото.
Манолев до момента с доста странни решения при подаванията си.
Напълно логични са му подаванията. Манолев е хванат, както беше и при първият им мач.
Блатер, посипи си главата с пепел ...хахаха
Дреме му на сьонгата на Блатерчето . Перфектно знае, че си приказва просто ей така (като мене :D )
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
И на Манолев му писна да се прави на шут и се взе в ръце
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
А някои са го прогнозирали 1-1
Манолев е пич!
Манолев е пич!
Ники Александров откри причината за равенството: Умората си казвало думата.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Поне хубавото от този мач е, че стана ясно, че "разбирачите" от форума плямпат тотални глупости