Mitata написа:honda написа:Ozzimozzi написа:Аз пък се чудя това открито писмо о Хубчев, как не предизвика интерес, или факта че динамовци сами си признаха, че не плащат вноските си по погасителният план към НАП ( за пореден път) ?! Явно само ЦСКА предизвиква интерес! :)
А ЦСКА-София плаща ли си задълженията към НАП?- защото според шефа на НАП не.
А към ММС?- защото според министъра ,не ги плаща
Отвореното писмо е апотеоз на вашето лицемерие, то е моралното ви падение. Напълно подкрепям Хубчев и неговата непреклонност.
Аз също , Хубчев е наемен работник и е напълно нормално да си търси това ,което му се полага според договора ,който е подписал с Левски. И аз да бях на неговото място бих действал малко или много по същия начин. Винаги съм бил на мнение ,че всички задължения трябва да се плащат независимо дали става дума за Левски или ЦСКА?
Вие много обичате да говорите за задълженията на Левски(който повтарям категорично трябва да се платят) ,а относно задълженията на ЦСКА или ЦСКА-София към държавата те защо не се плащат( и едните и другите са в пъти повече от тези на Левски), а задълженията на ГГ към държавата? Нали вашите "лобисти" говореха,че едни плащали ,а други не плащали? (Между другото точно за кой период от време любимия ти клуб е платил наем? )