Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Mitata
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Mitata » 04 дек 2021 22:32

honda написа:
Ozzimozzi написа:Аз пък се чудя това открито писмо о Хубчев, как не предизвика интерес, или факта че динамовци сами си признаха, че не плащат вноските си по погасителният план към НАП ( за пореден път) ?! Явно само ЦСКА предизвиква интерес! :)

А ЦСКА-София плаща ли си задълженията към НАП?- защото според шефа на НАП не.
А към ММС?- защото според министъра ,не ги плаща

Отвореното писмо е апотеоз на вашето лицемерие, то е моралното ви падение. Напълно подкрепям Хубчев и неговата непреклонност.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 дек 2021 22:37

Red_Neck написа:
TristaNNN написа:
Red_Neck написа:Баце, внимавай какво си пожелаваш, защото Стойчо превъртя Кама сутра с подуянските ви голи задници ;)

Той също така превъртя финансите и математиката със селекцията за нула лева в покойния ЦСКА, ама да не му връзваме кусур на човека сега. ;)

Ако това ти помага да си вдигнеш гащите и да спреш да сънуваш след всеки мач срещу СМ, как потен кон ти диша във врата, ... така да бъде ;)

Така да бъде, да. Великият Стою така свали гащите на ЦСКА и така диша във врата на ЦСКА-София(София), че не искам да спирам да сънувам как уважаемият специалист от Плоски ще векува на, очаквано, новия стадион в опикания и осран кът на Борисовата. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 дек 2021 22:43

А бе тоя Мъри гоуем ревльо! Не стига че държавата ви помогна да вдигнете сектора, за който плати не клуба, а обвинения в укриване на данъци за стотици милиони Череп, ами плаче за още държавна помощ. За разлика от Мъри Стойчо Младенов моли държавата да не пречи на ЦСКА. Но въпросната очевадна разлика няма как да бъде забелязано от мозАците и гравитиращите около тях.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 дек 2021 22:51

Mitata написа:
honda написа:
Ozzimozzi написа:Аз пък се чудя това открито писмо о Хубчев, как не предизвика интерес, или факта че динамовци сами си признаха, че не плащат вноските си по погасителният план към НАП ( за пореден път) ?! Явно само ЦСКА предизвиква интерес! :)

А ЦСКА-София плаща ли си задълженията към НАП?- защото според шефа на НАП не.
А към ММС?- защото според министъра ,не ги плаща

Отвореното писмо е апотеоз на вашето лицемерие, то е моралното ви падение. Напълно подкрепям Хубчев и неговата непреклонност.

Аз също , Хубчев е наемен работник и е напълно нормално да си търси това ,което му се полага според договора ,който е подписал с Левски. И аз да бях на неговото място бих действал малко или много по същия начин. Винаги съм бил на мнение ,че всички задължения трябва да се плащат независимо дали става дума за Левски или ЦСКА?
Вие много обичате да говорите за задълженията на Левски(който повтарям категорично трябва да се платят) ,а относно задълженията на ЦСКА или ЦСКА-София към държавата те защо не се плащат( и едните и другите са в пъти повече от тези на Левски), а задълженията на ГГ към държавата? Нали вашите "лобисти" говореха,че едни плащали ,а други не плащали? (Между другото точно за кой период от време любимия ти клуб е платил наем? )

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 дек 2021 23:13

W84me написа:Припоците говорят за публика. Днес на Герена имаше около 3000 човека. Горе-долу колкото събирате за 6 домакинства.

Повече бяхте . Поне още толко X2... :I
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 04 дек 2021 23:29

delqnski47 написа:
W84me написа:Припоците говорят за публика. Днес на Герена имаше около 3000 човека. Горе-долу колкото събирате за 6 домакинства.

За пореден път показваш колк си смешен и орграничен. Колко бяха хората според теб? Вие сте едвам 400 човека, а тит пишеш за нас. поне 6 пъти повече от вас. Закривай припоците, о забравих вие сами ще се закриете. Да се обзаложим, че към 22 май другата година, ще сте пред фалит. Ако не сте, ще ти пратя 100 кинта на твоя сметка. А ако познаая, ти ще дариш 100 лева на кауза по избор (твой). Съгласен?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 05 дек 2021 00:00

Аааа няма такива работи, хората за 100 милки стадион ще вдигат!
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 дек 2021 00:06

Прекалено много е скъсан джЕба на много български милионери за да се заемат с изграждане на нещо, което ще генерира само разходи и никаква печалба.

Държавата в случая се явява идеална опорна точка за оправдание.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 дек 2021 00:29

Dust написа:Прекалено много е скъсан джЕба на много български милионери за да се заемат с изграждане на нещо, което ще генерира само разходи и никаква печалба.

Държавата в случая се явява идеална опорна точка за оправдание.

И на мен нещо такова ми се върти. Гришон няма лев и ще излезе с оправданието, че не му дават да строи, за да си обере крушите към Лоич.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 дек 2021 00:40

Sstefanov написа:
delqnski47 написа:

За пореден път показваш колк си смешен и орграничен. Колко бяха хората според теб? Вие сте едвам 400 човека, а тит пишеш за нас. поне 6 пъти повече от вас. Закривай припоците, о забравих вие сами ще се закриете. Да се обзаложим, че към 22 май другата година, ще сте пред фалит. Ако не сте, ще ти пратя 100 кинта на твоя сметка. А ако познаая, ти ще дариш 100 лева на кауза по избор (твой). Съгласен?

С това отворено писмо вие фалирахте в чисто морален аспект. Видя се колко струвате.

Върни се в “Левски”