Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 04 дек 2021 22:04

delqnski47 написа:Толкоз много сини сърца имаше днес на стадиона . Как не стана инцидент, не знам...

.....Виждате при Левски – с кой играха и напълниха почти стадиона. ..., заяви Младенов

Иван правилно каза, че феновете са длъжници. ..... Професорите да си стоят вкъщи.", добави наставникът.

Да не чувам повече никой уважаем припок-професор-home office фен да се обажда по темата за посещаемостта на Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 дек 2021 22:07

Red_Neck написа:
TristaNNN написа:
Dust написа:Тристан, съжалявам, но пътят му е предначертан

Не, не и не! Аз отказвам да повярвам и най-чистосърдечно желая на уважаемия Стою Младенов да векува в ЦСКА-София(София). Привържениците го харесват, той ги води напред във войната срещу враговете, брилиянтен тактик и мотиватор, интелигентен и харизматичен пред камерата, всепризнат у нас и в Казахстан, с усет към млади български таланти. Този човек заслужава време и шанс в ЦСКА-София(София)!

Баце, внимавай какво си пожелаваш, защото Стойчо превъртя Кама сутра с подуянските ви голи задници ;)

Той също така превъртя финансите и математиката със селекцията за нула лева в покойния ЦСКА, ама да не му връзваме кусур на човека сега. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 дек 2021 22:08

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:Спонсорчето голяма реклама му е направил на ГА :) ,аз само постнах едно мнение на спортен журналист и призовах ако има неистини в него да ги обсъдим,даже съм го скрил с офтопик.От цялата литературна творба на спонсорчето разбрах че повечето спортни журналисти са били доносници на ДС,ами предполагам че половината от тези журналисти са били левскари, защо само ГА ти бърка на едно място :) .Остави ги журналистите,те само пишат и не могат да ти навредят или да те окрадат.Навремето повечето от тях са били верни на Партията,сега са верни на Човека с парите,с какво са по-добри от ГА Русев, Касабов, Стоянов и Грънчаров,само с това че са от твоя отбор.Когато говориш за агенти на ДС не се ли замисляш че сред вашите има много по-верни на Партията и ДС от ГА,мастити политици,съдии и бизнесмени,пред тях ГА е като цаца между акули :) . Колкото до Титан,Митал дето ги цитираш, тези фирми купуват активи от Държавата и печелят търгове за дадена работа и работят,а не им дават Виваком на цена 5 пъти по-малка от реалната с цел след година да я препродадат и разликата вместо при данъкоплатците да отиде по чекмеджетата на няколко човека.Същото се случва и с Божков,държат го на каишка и вместо печалбата от бизнеса му да се ползва от Държавата пак отиваше в няколко чекмеджетата и в Левски,а в момента когато усетиха че Божков ще скъса каишката му разбиха бизнеса и го пратиха в трета глуха.

Първо- ГА е говорител на ДП. Защитавайки ГА ,защитаващ ДП.
Нито един от изброените от теб спортни журналисти не е бил кандидат-член на ЦК на БКП.
За това как Титан си вършеха работата- всеки столичанин знае .
За Митал и Кремиковци - има си доклад по въпроса и той е, че държавата е ощетена с над 2 млрд лв(по цени от 2008г) от Кремиковци.
За "Виваком" - не знам за кой път ти пиша ,че компанията е приватизирана десетина години преди да има нещо общо с Левски. Приятно или не държавата не е страна в отношенията между Цв.Василев и Сп.Русев. За това защо Цв.Василев е заложил акциите на "Виваком" и на какви цени си е негово право. Не вземам страната на който и да е от двамата , без който и да е от тях тази планета би била по-добро място живеене, а още по-добре и без двамата.
Разследване на световния лидер в подобен тип сделки ("Аликс Партнерс") не намери нещо в сделката с "виваком" с ,което държавата е била ощетена. За разлика от "Петрол" -където държавата е ощетена със стотици милиони евро. Отделно в момента върви дело за над 1 млд лв срещу България свързано точно с "Петрол"
Черепа е последния човек, за който ще тръгна да плача. Кога той стана бандит -когато беше собственик на любимия ти клуб или когато беше на Левски- моя отговор от преди да стане собственик на любимия ти клуб.

https://frognews.bg/glasat-na-jabata/gl ... te.html.На кого да вярваме на световния лидер в подобен тип разследвания "Аликс Партнер" или на Вики Томова(която не знам някой дали е виждал трезвена) ? Като американците щяха да получат и много солиден процент ,ако успееха да върнат парите. Но нямаше как да стане. В момента когато беше наложен запор върху собствеността на Цв.Василев ,акциите на "Виваком" от няколко месеца вече не бяха собственост на Цв.Василев и няма как да им бъде наложен запор. Ако имаше начин държавата да поеме контрола на "Виваком" мислиш,че ББ и ДП щяха да изпуснат такава възможност и съответно те да го продадат ,а не СР и Велчеви.
Между другото въпросния запор отнася ли се и за "Петрол" - дали ГГ не стана "собственик" 4 дни след налагането на въпросния запор?

https://frognews.bg/novini/skandalat-me ... razno.html

Това вече е абсолютно несериозно.
Но щом според автора може да създадеш фирма със същото име и предмет на дейност и да я регистрираш на същия адрес ,да използваш запазените и лого и електронен адрес , карти да достъп и т.н. на компания световен лидер в дадена сфера без разрешението на въпросната компания и то в държави като САЩ и ОК . бих го посъветвал да започне да продава безалкохолни напитки под името примерно "Кока-Кола софт дринк" или да продава електронни компоненти под името "Сименс аутомейшън" или примерно джипки" Грейт уол" под името "Мерцедес-С" с логото на мерцедес.
То аз много сериозно се съмнявам в разсъдъка на този ,който е написал въпросната статия,също така и на този ,който я мисли за истина.
Ще си позволя един съвет - не се опитвай да изказваш мнение по теми,които са ти меко казано непознати. Просто ставаш за смях.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 дек 2021 22:08

Припоците говорят за публика. Днес на Герена имаше около 3000 човека. Горе-долу колкото събирате за 6 домакинства.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 дек 2021 22:10

Това с професорите да си седят в къщи, СМ така хубаво им плю по фенщината, че не е истина.
Тук във форума или из социални мрежи нас ни остави, може да спорим до безкрая и нашето мнение не е толкова меродавно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 дек 2021 22:11

Ozzimozzi написа:Аз пък се чудя това открито писмо о Хубчев, как не предизвика интерес, или факта че динамовци сами си признаха, че не плащат вноските си по погасителният план към НАП ( за пореден път) ?! Явно само ЦСКА предизвиква интерес! :)

А ЦСКА-София плаща ли си задълженията към НАП?- защото според шефа на НАП не.
А към ММС?- защото според министъра ,не ги плаща

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 дек 2021 22:12

Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:Толкоз много сини сърца имаше днес на стадиона . Как не стана инцидент, не знам...

При толкова много членски карти продадени, очаквах да ври и кипи по трибуните, Явно обаче Крушарски и Пеевски не могат да се мултиплицират! :)

Те, членските карти, не са билети, бе, уважаеми припознавачо. Ама откъде да го знае това воин от диванната армия, те home office феновете дори не знаят какво е билет или абонаментна карта, не правят и разлика с членска карта, диванните припоци. :)
[offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 дек 2021 22:20

1914.1902 написа:
Аз не ставам за смях, играчите на Рома стават. Всяка седмица даже. Наслаждавайте им се. В кое подреждане са в топ 10, защото той това твърди.

Отбори, стигали до финал КЕШ/ШЛ и не го спечелили.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 дек 2021 22:22

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:Баце, внимавай какво си пожелаваш, защото Стойчо превъртя Кама сутра с подуянските ви голи задници ;)

Той също така превъртя финансите и математиката със селекцията за нула лева в покойния ЦСКА, ама да не му връзваме кусур на човека сега. ;)

Ако това ти помага да си вдигнеш гащите и да спреш да сънуваш след всеки мач срещу СМ, как потен кон ти диша във врата, ... така да бъде ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 дек 2021 22:29

peliforewer написа:
drvasko98 написа:
peliforewer написа:
drvasko98 написа:
peliforewer написа:Стефанов, като говориш за мутри що не вземеш да постнеш Декларация номер 2 от днес на НКП заплашваща вербално Петър Хубчев.Само за споменатия мач на ст. Виваком не Стойчо Стоилов,а съдията Георги Йорданов опорочи двубоя.Още ми се насълзяват очите като си спомня голямата радост от победата на тогавашния ви капитан Гаджев,къде изчезна тази легенда на сините фенове,да не го хвана Прокобата.

https://www.youtube.com/watch?v=dPlvi9wteNk

Айде, дядо Обективен. Коментирай, опорочения двубой

Какво да го коментирам,не съм гледал скоро видеото от мача,по спомен,Минев бута футболист на Литекс той пада , жълт картон, футболист на Литекс бута испанеца май беше от Левски,той пада и следва червен картон за футболиста на Литекс.Продължавам, футболист на Левски атакува вратаря на Литекс при опит на вратаря да хвърли топката напред,защитник на Литекс му иска обяснение и го хваща около врата,футболистът на Левски изиграва умиращия лебед и следва втори червен картон плюс дузпа.Как си представяш преди срещата някой от ръководството на Литекс да каже на чужденците , защото те получиха картоните,изкарайте си червени картони за да прекратим мача.Гриша Ганчев беше влязъл вече в ЦСКА и имаше много начини да прати Литекс в по-долните групи,а доколкото познаваме Ганчев едва ли би пропуснал да унижи Левски на Герена, вместо да му помогне да се класира почти без игра.Затова не споделям мнението, че е имало предварителен сценарий,така се стекоха обстоятелствата и пред разгромна загуба от Литекс избраха да не завършват мача.На тези които сега ще ми скочат ще им кажа,че това е мое лично мнение и ми се вижда по близо до истината.

Те са го коментирали Господарите много добре. Минев бута Асприля в гръб, който му пречи да бие фаул. Йонсен първо прави фаул, после бута веднъж Бедоя, после го блъска и по-силно, тоест има три интервенции срещу нищо от страна на Бедоя, освен, че го гледа лошо. От Бедоя няма никакъв контакт с вратаря, дори и т.н. влизане е с крак ниско долу на тревата. Топката е в игра и защитникът му иска обяснение като го души за врата, навремето Емо Спасов душеше Коце Янчев така и го изгониха. А при нарушение в наказателното поле при топка в игра се дава дузпа, дори топкатадае пред другата врата.

Господарите на ефира много разбират от футбол,те веднъж показаха как техен журналист е малтретиран,после се оказа че не е съвсем така и се разграничиха от него.Най съм впечатлен от това че Йонсен гледа много лошо Бедоя,това си е директен червен картон.Долу в краката може и да няма контакт между Бедоя и вратаря,но около бедрото ми се струва че има,но както и да е.Тук мисля че говорим дали е имало предварителен сценарии за изваждане на отбора или е стечение на обстоятелства.

Нали съдията Г.Йорданов бил опорочил мача?- с какво точно го опорочи? От както има червени картони във футбола при удар без топка наказанието е чк.
Преди време те попитах какво пише в протокола от допинга контрола след мача срещу името на всеки един играч на Литекс?- Ясно ли ти е,че ако този протокол беше изпратен във WADA пожизнената забрана на ГГ да се занимава с какъвто и да е спорт не му мърдаше.
Знаеш ли какъв е бил коефициента въпросния мач да не завърши?

Върни се в “Левски”