ralka_levskarka написа:ehh написа:Синичко написа:Изгледах целия клип и чух само безпочвени обвинения и от двете страни, които не са подкрепени с абсолютни никакви доказателства. Целият този цирк, придружен със селското държание на Раева, приличаше по-скоро на един махленски спор между двама първокласника :
-Защо взе пари за да направиш...?
-Не съм взел нищо, друг е виновникът.
-И кой е той?
-Знам, ама няма да ти кажа.
Ако някой има такова обвинително твърдение за другия, да се подкрепи с някакви доказателства/свидетели или каквото там иска, за да му се повярва наистина.
В този тежък момент всички левскари трябва да се обединим, както го направихме за юбилея. От години насам всеки казва как другият е виновен, но не може да докаже нищо. Не може да се продължава така. Толкова ли е трудно всички да се обединим около общата кауза Левски, а не да се разяждаме от скандали помежду си?
Ха-ха, чакай че ми напомни... абе, какво става? Нали Наско щеше да пуска бомби, от която цялата държава да се разтърси?? Хайде, де! Май само си говори.
По скоро направи реклама на книгата си.
Как като се скара с левскарите ли, нали тази книга те ще я купуват и четат, а не цскарите. Явно е имал някаква идея, но нещата по една или друга причина не са се получили.