miro_rz написа:Че те слаби, как ще боднат 3!?
Слаби, ама нивото в Италия е ниско, там са топа. По принцип трябваше да бъда на тоя мач, ама жената не ма пусна.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Че те слаби, как ще боднат 3!?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
1914.1902 написа:На терена достатъчно виждам какво показват, коеф. не ми трябват. Футболистите на Моу изглеждат жалко, тези ще паднат и от втория отбор на ЦСКА 1948.
Red_Neck написа:1914.1902 написа:На терена достатъчно виждам какво показват, коеф. не ми трябват. Футболистите на Моу изглеждат жалко, тези ще паднат и от втория отбор на ЦСКА 1948.
Ти кой беше, че не се сещам?
100% не различаваш топка от таралеж, тръгнал си да коментираш Стойчо, ..... поне да беше погледнал ранкинга на УЕФА да не ставаш за смях.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Red_Neck написа:[84 точки клубен коефициент, 12-ти в Европа, ... само за информация и за да не изглеждате нелепо;)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Тристан, съжалявам, но пътят му е предначертан
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
TristaNNN написа:Dust написа:Тристан, съжалявам, но пътят му е предначертан
Не, не и не! Аз отказвам да повярвам и най-чистосърдечно желая на уважаемия Стою Младенов да векува в ЦСКА-София(София). Привържениците го харесват, той ги води напред във войната срещу враговете, брилиянтен тактик и мотиватор, интелигентен и харизматичен пред камерата, всепризнат у нас и в Казахстан, с усет към млади български таланти. Този човек заслужава време и шанс в ЦСКА-София(София)!
delqnski47 написа:Толкоз много сини сърца имаше днес на стадиона . Как не стана инцидент, не знам...
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds и 16 госта