Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 04 дек 2021 21:32

miro_rz написа:Че те слаби, как ще боднат 3!?

Слаби, ама нивото в Италия е ниско, там са топа. По принцип трябваше да бъда на тоя мач, ама жената не ма пусна.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 дек 2021 21:33

1914.1902 написа:На терена достатъчно виждам какво показват, коеф. не ми трябват. Футболистите на Моу изглеждат жалко, тези ще паднат и от втория отбор на ЦСКА 1948.

Ти кой беше, че не се сещам?

100% не различаваш топка от таралеж, тръгнал си да коментираш Стойчо, ..... поне да беше погледнал ранкинга на УЕФА да не ставаш за смях.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 дек 2021 21:40

Red_Neck написа:
1914.1902 написа:На терена достатъчно виждам какво показват, коеф. не ми трябват. Футболистите на Моу изглеждат жалко, тези ще паднат и от втория отбор на ЦСКА 1948.

Ти кой беше, че не се сещам?

100% не различаваш топка от таралеж, тръгнал си да коментираш Стойчо, ..... поне да беше погледнал ранкинга на УЕФА да не ставаш за смях.

Аз не ставам за смях, играчите на Рома стават. Всяка седмица даже. Наслаждавайте им се. В кое подреждане са в топ 10, защото той това твърди.
Последна промяна от 1914.1902 на 04 дек 2021 21:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 дек 2021 21:41

Така е. Тая сегашната подредба на коефициентите в сайта на УЕФА, която цитира уважаемият припознавач, за още незавършен сезон(година) 21/22, е прекрасна и обективна. Направо да ахнеш пред 12-то място на римски колос, който днес отнесе 3 парцала от Интер като домакин, а преди няколко кръга отнесе други три парцала като гост от новия кандидат за топ 10 Венеция.
В тази прекрасна класацийка на коефициентите за 21/22, засега, виждаме и следните клетници, на следните позиции:
23) SSC Napoli
24) FC Internazionale Milano
25) Atalanta BC

А какво да кажем за миланското менте:
39) AC Milan

Пък някъде по-надолу намерих и PFC CSKA-Sofia, с ТИРЕ! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 дек 2021 21:43

Red_Neck написа:[84 точки клубен коефициент, 12-ти в Европа, ... само за информация и за да не изглеждате нелепо;)

Бодю и те не се славят с голям коефициент в момента.
Лудогорец пък имат не лош (64 място) и на вързано куче в Европа тоя сезон хляб не могат да дадат.
Относно СМ, червените журналисти достатъчно пишат и говорят.
Тристан, съжалявам, но пътят му е предначертан
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 дек 2021 21:52

Dust написа:Тристан, съжалявам, но пътят му е предначертан

Не, не и не! Аз отказвам да повярвам и най-чистосърдечно желая на уважаемия Стою Младенов да векува в ЦСКА-София(София). Привържениците го харесват, той ги води напред във войната срещу враговете, брилиянтен тактик и мотиватор, интелигентен и харизматичен пред камерата, всепризнат у нас и в Казахстан, с усет към млади български таланти. Този човек заслужава време и шанс в ЦСКА-София(София)!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 дек 2021 21:54

Толкоз много сини сърца имаше днес на стадиона . Как не стана инцидент, не знам...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 дек 2021 21:55

Между другото у какъв е критерият за много публика?
Какъв е прага за да се каже, че един мач е добре посетен?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 дек 2021 21:56

TristaNNN написа:
Dust написа:Тристан, съжалявам, но пътят му е предначертан

Не, не и не! Аз отказвам да повярвам и най-чистосърдечно желая на уважаемия Стою Младенов да векува в ЦСКА-София(София). Привържениците го харесват, той ги води напред във войната срещу враговете, брилиянтен тактик и мотиватор, интелигентен и харизматичен пред камерата, всепризнат у нас и в Казахстан, с усет към млади български таланти. Този човек заслужава време и шанс в ЦСКА-София(София)!

Баце, внимавай какво си пожелаваш, защото Стойчо превъртя Кама сутра с подуянските ви голи задници ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 дек 2021 21:58

delqnski47 написа:Толкоз много сини сърца имаше днес на стадиона . Как не стана инцидент, не знам...

При толкова много членски карти продадени, очаквах да ври и кипи по трибуните, Явно обаче Крушарски и Пеевски не могат да се мултиплицират! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”