Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот groti » 04 авг 2014 21:54

Stahlgewitter написа:Преди да кажете каквото и да било още,защото и това дотук не е малко,замислете се дали не прибързвате със заключенията?И това,че виете като линейки по форуми и фейсгрупи няма как да помогне за развитието на клуба.Така и никой не разбра,че хейтърството е тотална глупост.На мен също ми е тъпо от идиотската пресконференция,в която нямаше никакъв смисъл,и аз си мисля,че пак нещо не е наред,но и аз като вас не знам кое е това нещо.
И все пак не е нужно прибързано да се окачествява всеки,който е застанал начело в ЛЕВСКИ.
Оставете Гонзо да работи,дайте му някакво време и после ако не сте доволни говорете каквото искате.

Колко време? 3 мача достатъчни ли са му? Ако в следващите 3 мача гонзо не спечели поне 6/7 точки и той да се маха,както разкара Мурсия? гонзо направи Левски за смях за пореден път. Само това не мога да му простя. Глупави решения,слаби мачове,кофти селекция - да,но за пореден път да ни прави за смях вече е прекалено.
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 авг 2014 22:03

ФК.Батков-Гонзо това е ЛЕВСКИ :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 авг 2014 22:11

абе какво само повтаряте 3 мача, та 3 мача?!... Вие гледахте ли контролите в подготовката преди сезона? Щото аз ги гледах...абсолютно всичките...И не е необходимо да си голям разбирач от футбол, че да се усетиш, че тоя испанец беше пълен тъшак...Отвсякъде...Просто такива като него не са за нашата мила родна картинка...И ако за нещо трябва да се критикува Гонзо е това, че кому беше нужно да довежда този анонимен треньор...Като ще е чужденец, да е поне със що годе някаква визитка...А не някакъв световно неизвестен тренер, който дори и в родината си не се е задържал изобщо дълго начело на нито един отбор, който е ръководил...Такива като Мурсия ги има и тук, че даже и по-добри... Само една напомнянка- Берое ни разпиляха в контролата по начин, по който ние не сме били така дори второразреден отбор в последните 10-ина години...А испанчето с усмивка казва след мача, че е доволен от играчите в синьо...Ами значи говорим за различни критерий във футбола... И какво? Искате да го държим до май месец догодина и чак тогава да го наритаме...И чак тогава да търсим промяна...и отново загубено време и т. н. и т. н.... Но понеже една пикла написала някакво си отворено писмо до Гонзо, за да поупражнява словоредието си за предстоящите студентски години по журналистика, давай да я подкрепяме без да влагаме и грам разум за перспективата пред отбора с испанския му треньор... Лично аз стотици пъти съм плюл по Гонзо в предишния му предстой като шеф в Левски, но този път напълно го оправдавам в постъпката му...Всеки си има позиция по тази тема, разбира се...Моята е тази! Не може да не си в състояние да надиграеш Локо Пд на Герена, да се мъчиш като грешен дявол срещу Локо Сф и да загубваш безславно срещу ЦСКА и да приемаш всичко това примирено и великодушно...Истинският левскар не би го приел!
Последна промяна от santiliana на 04 авг 2014 22:41, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 22:11

Момчета , докато не спрем да им ходим на цирковете , те ще продължават. Призовавам всеки разумен левскар да се опита да спаси Левски с неотиването на стадиона . Определени субекти припознаха подкрепата към Левски на стадиона , като картбланш да си правят простотиите. Омръзна ми да печелим дербита само по трибуните , а господина с мегафона да ми говори , че нямало значение какъв ще е резултата на терена. Това вече не кореспондира с левскарския дух.
Утре тара ще реши да паднем с 8 гола от тях , а аз ще стоя в сектор -Б и ще печеля дерби на трибуните. Аре стига толкова.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 авг 2014 22:20

zlobul написа:Момчета , докато не спрем да им ходим на цирковете , те ще продължават. Призовавам всеки разумен левскар да се опита да спаси Левски с неотиването на стадиона . Определени субекти припознаха подкрепата към Левски на стадиона , като картбланш да си правят простотиите. Омръзна ми да печелим дербита само по трибуните , а господина с мегафона да ми говори , че нямало значение какъв ще е резултата на терена. Това вече не кореспондира с левскарския дух.
Утре тара ще реши да паднем с 8 гола от тях , а аз ще стоя в сектор -Б и ще печеля дерби на трибуните. Аре стига толкова.

Много си прав. Даже и на мача с Локо бях там, пак си съдрах гърлото. А споменатите от теб субекти наистина си повярваха, че публиката подкрепя тях, въпреки че отлично се видя отношението на публиката именно към тях. Както каза момчето, което подхващаше песните - ние сме там въпреки споменатите горе субекти. Но вече край - докато Гонзо е в отбора, аз на мач няма да стъпя, защото освен да му тегля една майна, друго няма какво да направя. А от това очевидно ще има неприятни последствия, защото платените му клакьорки са в изобилие. В изобилие са дори и тук във форума - трият негативните мнения веднага.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 авг 2014 22:20

Аз лично няма да стъпя на мач на Левски докато батков е собственик :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 авг 2014 22:44

Вие понеже на всеки мач досега бяхте :lol:
Точно вие плюещите тука най много да сте били на някое дерби и то преди време.Ако някой от вас е бил на последното щеше да знае защо ходим на мач.
Така че не ми се правете "нема им стъпим на тиа",защото вие така или иначе не ходите.
Последна промяна от Stahlgewitter на 04 авг 2014 23:40, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 авг 2014 22:51

santiliana написа:И ако за нещо трябва да се критикува Гонзо е това, че кому беше нужно да довежда този анонимен треньор...Като ще е чужденец, да е поне със що годе някаква визитка...А не някакъв световно неизвестен тренер, който дори и в родината си не се е задържал изобщо дълго начело на нито един отбор, който е ръководил...Такива като Мурсия ги има и тук, че даже и по-добри...

Има ги, ама не щат да чуят за Левски. Ето, на Херо колко месеца му се молите, човекът е безработен и пак не се интересува от тая работа. Между другото, не знам Гонзо ли е довел Мурсия, подозирам, че преди да се срещнат и да се разберат, не го е и чувал, ама съм напълно сигурен, че не той го изгони. Допреди няколко дена човекът не бързаше, даваше му време и изведнъж се обърна, по същия начин, както Сираков за Йоканович миналата година. Друг кара влака, не знам дали е Батков, ма със сигурност е тъп.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 авг 2014 23:07

Stahlgewitter написа:Вие понеже на всеки мач досега бяхте :lol:
Точно вие плюещите тука най много да сте били на някое дерби и то преди време.Ако някой от вас е бил на последното щеше да знае защо ходим на мач.
Така че ни ми се правете "нема им стъпим на тиа",защото вие така или иначе не ходите.

Хайде да не си говорим на изуст, какво ще кажеш? Да ти снимам ли билетите ми от всичките ни мачове този сезон, и абонаментните ми карти за миналите 9-10 сезона, с изключение на един, когато просто не бях в България?

И още нещо - къде беше ти на мача с Локото? В сектор Б бяхме една шепа хора, 90% от които се знаем. Може би си бил от 10%, които седяха в края и усилено люпеха семки?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 авг 2014 23:11

Гонзо само за 2 месеца поне 5 пъти плю на собствените си думи и обещания. Никакъв мъжкар не е тоя лигльо .... не е само Мурсия, ами и Минев, и българските попълнения ..... Гонзо като ти каже Добър ден, трябва да гледаш дали не е полунощ ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”