Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Botevdogrob
Контакти:

Re: Поредно признание за агитката на Левски

Мнениеот Botevdogrob » 18 сеп 2013 22:15

[quote="dimoib59"]Вие сте най-добрите, браво! Слагате в малкия си джоб червени, жълти и черно-бели. Особено в мача срещу Ботев бяхте върха!
Да тогава бяха върха наистина и да се сравняват с нас - хиляда години да тичат срещу великата публика на Ботев няма да ни стигнат...

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 18 сеп 2013 22:17

Botevdogrob написа:Да тогава бяха върха наистина и да се сравняват с нас - хиляда години да тичат срещу великата публика на Ботев няма да ни стигнат...

:lol:
Събуди се от съня, тракиецо.
[center]1914[/center]

Paincho
Контакти:

Мнениеот Paincho » 18 сеп 2013 22:21

Няма да се гаврите с великата агитка на жълтити..... !!!!!!!!!! Тя е невероятна! Кога някой ще измисли такава невероятна, а и неразгадаема хореография ??!? Да се чуди човек димки ли са запалили или гуми в сектора... :lol:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 18 сеп 2013 22:24

Paincho написа:Няма да се гаврите с великата агитка на жълтити..... !!!!!!!!!! Тя е невероятна! Кога някой ще измисли такава невероятна, а и неразгадаема хореография ??!? Да се чуди човек димки ли са запалили или гуми в сектора... :lol:

Огньове ли е имало?
Аз гледах зарята и съм пропуснал този момент. Егати некадърната телевизия са тези от тв7.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 18 сеп 2013 22:27

Лошото е че Левски май само публика имат на ниво. Без силни отбори страда футбола в цяла България- вижте само колко е посещаемостта сега и вижте колко е преди 10 години да речем. Няма качество в играта, няма класа и желание в играчите, няма и публика. Лично аз отдавна не съм виждал българска агиткла да подкрепя отбора си докрай въпреки резултата. Това е голям напредък. Поздравления за "сините", а ако и бяха те на терена......
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 18 сеп 2013 22:32

АСМ1899 написа:Лошото е че Левски май само публика имат на ниво. Без силни отбори страда футбола в цяла България- вижте само колко е посещаемостта сега и вижте колко е преди 10 години да речем. Няма качество в играта, няма класа и желание в играчите, няма и публика. Лично аз отдавна не съм виждал българска агиткла да подкрепя отбора си докрай въпреки резултата. Това е голям напредък. Поздравления за "сините", а ако и бяха те на терена......

Хората трябва да се научат, че любимия отбор се подкрепя без значение от резултата. Цървена звезда нямат титла, от както и ние нямаме, но имат 35 000 на стадиона в последния мач.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 18 сеп 2013 22:39

Без име написа:
АСМ1899 написа:Лошото е че Левски май само публика имат на ниво. Без силни отбори страда футбола в цяла България- вижте само колко е посещаемостта сега и вижте колко е преди 10 години да речем. Няма качество в играта, няма класа и желание в играчите, няма и публика. Лично аз отдавна не съм виждал българска агиткла да подкрепя отбора си докрай въпреки резултата. Това е голям напредък. Поздравления за "сините", а ако и бяха те на терена......

Хората трябва да се научат, че любимия отбор се подкрепя без значение от резултата. Цървена звезда нямат титла, от както и ние нямаме, но имат 35 000 на стадиона в последния мач.

Де да имаше повече хора с такова мислене. Ако Герена се пълнеше на всеки мач и атмосферата е подобна на тази от мача с Лудогорец щеше да бъде удоволствие да се присъства на мачовете, дори играта да не е кой знае какво. Играта на отбора никога няма да достигне нивото на феновете, но можеше поне ние да си направим мачовете интересни с шоу по трибуните.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 18 сеп 2013 22:45

Без име написа:

Вие толкова имате за 10 мача.

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 18 сеп 2013 22:52

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CwSlG3EW2CU[/youtube]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 18 сеп 2013 22:54

baltimore написа:
Без име написа:

Вие толкова имате за 10 мача.

Да, нямаме. И трябва да работим за привличане на повече хора. Отборът на народа не е нормално да има по-малко от 10 000 на всеки мач! :!: Да се надяваме, че с добрата работа на НКП и Фонда ще започне и кампания за мобилизация на хората. Въпреки че комунистите убиха духа на обикновения човек, българина е с кипяща кръв и съм сигурен, че притежаваме фанатизма на маляки и сърбежи. Ще ги стигнем, но трябва време :twisted:
[center]1914[/center]

Върни се в “Левски”