Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 03 авг 2014 01:42

rhaegar написа:
Tommi написа:Не се бъркайте в работата на Гладиатора. Той знае какво прави.

Е, то личи.

Доведе треньор с никак нелоша визитка за родните стандарти (никой треньор от А група няма да го поканят в Атлетико Мадрид не да доиграе сезона, а даже и за 10 минути), нещата обаче видимо не се получиха и няма нищо нелогично да го смени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 03 авг 2014 01:44

И как не се получиха за 3 кръга? Имам чорапогащи, които са по-стари от последните ни треньори.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 авг 2014 01:44

Tommi написа:
rhaegar написа:

Е, то личи.

Доведе треньор с никак нелоша визитка за родните стандарти (никой треньор от А група няма да го поканят в Атлетико Мадрид не да доиграе сезона, а даже и за 10 минути), нещата обаче видимо не се получиха и няма нищо нелогично да го смени.

А какво стана с "искаме треньор, който да остане поне година, независимо от резултатите" и "ще налагаме юноши, а не скъпи чужденци"?
Колкото до визитката, те и ония навремето имаха треньор, печелил европейски трофей с Интер, ама нямам спомен да постигнаха нещо с него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2014 01:47

rhaegar написа:
Tommi написа:
rhaegar написа:

Е, то личи.

А какво стана с "искаме треньор, който да остане поне година, независимо от резултатите" и "ще налагаме юноши, а не скъпи чужденци"?
Колкото до визитката, те и ония навремето имаха треньор, печелил европейски трофей с Интер, ама нямам спомен да постигнаха нещо с него.

От управленска гледна точка Гонзо сгреши, като каза, че твърдо няма да го сменя 1 година. Това го писах още тогава. Не се дават такива твърди обещания, защото условията бързо се променят.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2014 01:51

Laetitia написа:И как не се получиха за 3 кръга? Имам чорапогащи, които са по-стари от последните ни треньори.

Ами не гледа ли мачовете? Отбор от кол и въже, събран преди 10 дена, дойде на Герена и си взе напълно заслужена точка. Друг отбор, в който не е сигурно дали всички играчи се познават и който отпада от някакви молдовци, ни матира за 5 минути, после играе с човек по-малко и ние не може да създадем едно положение за гол. Какво повече да коментираме?

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 авг 2014 01:52

Tommi написа:
rhaegar написа:
Tommi написа:
rhaegar написа:

Е, то личи.

От управленска гледна точка Гонзо сгреши, като каза, че твърдо няма да го сменя 1 година. Това го писах още тогава. Не се дават такива твърди обещания, защото условията бързо се променят.

А от мъжка гледна точка, трябва да изпълни каквото е казал. Аз не знам някой треньор да е променял напълно некадърен отбор в мачкаща всичко машина за 3 мача, ти ако се сещаш, звънни на Гонзо да го покани. Не че очаквам Мурсия да направи нещо подобно с тия коне, които "гладиатора" му доведе, но поне заслужава шанс човекът. Най-малкото от морална гледна точка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 авг 2014 01:53

Ама нали се сещаш, че селекцията я правил не Мурсия, а Гонзо ?!

Тоест, щом ще бие шута на Пепе-то, трябва и на своя задник да си го тегли.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2014 01:58

rhaegar написа:
А от мъжка гледна точка, трябва да изпълни каквото е казал. Аз не знам някой треньор да е променял напълно некадърен отбор в мачкаща всичко машина за 3 мача, ти ако се сещаш, звънни на Гонзо да го покани. Не че очаквам Мурсия да направи нещо подобно с тия коне, които "гладиатора" му доведе, но поне заслужава шанс човекът. Най-малкото от морална гледна точка.

В тая игра няма мъжки и женски гледни точки. И да си твърдоглав, без да взимаш под внимание какво се случва, почти никога не води до добър резултат. И треньорът нямаше 3 мача, а 2 месеца, за да промени нещо към по-добро. В пловдивското Локо да не би да има по-добри играчи, та дойдоха в София и без малко да ни бият?

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 03 авг 2014 02:01

rhaegar написа:А от мъжка гледна точка, трябва да изпълни каквото е казал. Аз не знам някой треньор да е променял напълно некадърен отбор в мачкаща всичко машина за 3 мача, ти ако се сещаш, звънни на Гонзо да го покани. Не че очаквам Мурсия да направи нещо подобно с тия коне, които "гладиатора" му доведе, но поне заслужава шанс човекът. Най-малкото от морална гледна точка.

А той дори се радваше и на два пъти поздрави всички, които се припознават с Левски за победата. Утре може да бъде направена нова чутовна глупост, дано Гонзо се вразуми.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 03 авг 2014 02:04

Tommi написа:Ами не гледа ли мачовете? Отбор от кол и въже, събран преди 10 дена, дойде на Герена и си взе напълно заслужена точка. Друг отбор, в който не е сигурно дали всички играчи се познават и който отпада от някакви молдовци, ни матира за 5 минути, после играе с човек по-малко и ние не може да създадем едно положение за гол. Какво повече да коментираме?
Ами гледах мачовете. И тези три, и тези от миналия сезон, когато Мурсия го нямаше.
И що се стигна до това положение? Щото теменужката ми има повече интелект от ръководството.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Левски”