Дано нападението ни представлява това до края на полусезона, но не вярвам. Оная въшка Божинов е абониран за титуляр в "Левски".
А относно качулките... Кой ги води едва ли някой може да каже със сигурност (нищо чудно да са "независими" - водени от кратунковците), но в този случай може да говорим и за черта от народопсихологията на новия българин и нещо друго. Става дума за тези, които наричам "ограничителите". Има навсякъде в нашия живот, натоварени с власт и спуснати отнякъде. Обикновено имат патологично властово чувство. Най-често от нищо не разбират или поне не за това, което са сложени там, където са, но казват кой какво може и какво не може, разпореждат се като някакви ориенталски бейове, а обикновено са кръгли нули, и като хора, и като професионалисти. Не знам откъде е тръгнало - дали от тоталитарни времена, където даден човек бива назначаван в едно предприятие на ръководен пост само защото е партиец, или от турско, където османлиите са поставяли свой човек за говорител на българската общност. Това е рак на цялото ни общество, не на един стадион само. Кой ги води не е толкова важно сякаш вече - те са неуправляеми, но кой ги създаде е интересното... Имаше един интересен филм по БНТ, ма айде да не го припомням... Мисля случката със Сиони ги легитимира, като "бейовете на Герена". Пък представете си със Сиони да бе последния ни мач в Европа за сезон-два напред в Европа.

Сега щеше да се говори по друг начин за тях. Та, когато "ограничителите" изчезнат от България (баш на кукуво лято), тогава и качулките ще изчезнат. Но "качулките" не са само при нас явление. Видяхме, че Партизан си имат такива, Лацио - също. Виждаме и къде са Лацио в момента.
Пък иначе много ми хареса сравнението с Милан. Милан и тази година може да изпусне ШЛ. "Наследството на Алегри" тежи като воденичен камък. Пари няма. За очаквания към Индзаги е несериозно да се говори, но лично аз пък не желаех Спалети или Донадони... Тъпото Марко ще бъде налаган и тази година като титуляр, за да къса нервите на всички. Един посредствен лигльо. Голям потенциал - тъпа кратуна. Да ви прилича на някой? Защитата вече трета година е разграден двор. След продажбата на Тиаго Силва просто нищо. Няма никой там. Затова пък ще има на терена константовци и всякакви такива смешници. Сменят се директори, назначават се хора без да знаеш що? Какво правеше Леонардо в Милан? И защо го махнаха. Барби има ли някаква дума? Ето сега се разделили с Емануелсон. От дефанзивен полузащитник, организатор и рушач едновременно, дълги години незаменим играч в Аякс, Алегри реши, че той ще е крило? Какво крило, бе мой? Луд ли си какъв си? Все едно Пирло - вратар или Ибрахимович десен защитник. Това не ви ли е пак познато с някой от Герена. И почнаха мъките. Добре, че се спаси човека това лято. Та така - светлина в края на тунела и за Милан, и за "Левски, засега...

"