Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Уникална трансферна политика... Нямам думи. Това го няма и на аматьорско ниво.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Следващите 2-3 мача ще дадат насоката.
Тя насоката е ясна
Вече имам чувството, че тези хора нарочно работят против Левски. Просто няма никаква логика в действията на който и да е от ръководството на отбора. Или сме събрали на едно място най-големите некадърници в българския футбол (с изключение на Балъков, ама не е късно), или просто те не искат състоянието на клуба да се подобрява.

Вече имам чувството, че тези хора нарочно работят против Левски. Просто няма никаква логика в действията на който и да е от ръководството на отбора. Или сме събрали на едно място най-големите некадърници в българския футбол (с изключение на Балъков, ама не е късно), или просто те не искат състоянието на клуба да се подобрява.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Player написа:darakchiev_77 написа:
Абе тез тюфлеци що не тренират по два пъти на ден. Баси гъзарите видиш ли.
Ами така искат футболистите, нали това каза Гарата като отиде в Германия. Тренират когато си искат и колкото си искат. Те пъти едва ли могат и пълноценно да тренират. Една торба с кокали са почти всичките. Тия трябва да се вкарат във фитнеса и да понатрупат няколко кила мускулна маса, че така няма да ги бъде. Преди всичко футбола е тичане и трябва на първо място много добра физическа подготовка. Така че да си наемат един фитнес инструктор и да ги почва. Докато не направи някои клякания поне със 100 кг, или вдигане от лежанка пак поне със 100 кг, да не помирише терен. Ако и с бягането не могат да се справят, да наемат и треньор по лека атлетика.
Не мисля, че проблемът им е във физическата подготовка. Все пак сме имали не 1 или 2 български треньори, които са спуквали отбора от тичане в подготовката. Проблемът даже не е и във футболните им качества, защото колкото и малки да са те, все пак имат някакви. Голямата пробойна е, че тактически са много зле. То Мурсия го каза - те не знаят как да се движат по терена, как да покриват зона... А истината е, че много трудно се пробиват сгъстени отбори без да си имаш понятие от някои неща. Вземете за пример един Пирло. Не тича особено, но пък за сметка на това мозъкът му мисли във всеки един момент като бръснач.

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
darakchiev_77 написа:„Към днешна дата Антон Огнянов е наш играч, така че ще преценяваме какво да правим с него“.
„Централните защитници на Локо Сф са много добри, имат добър нападател. Халфът, който имат при тях – Иванов - им дава много добро равновесие. И двата халфа, които са пред него – те се натоварват да организират играта. Доста се движат. Един нападател, който не е много комбинативен, но винаги е на точното място. Трудно започват атаките си, но винаги търсят дълбочина. Това, което характеризира атаката им е скоростта им. Разчитат на контраатаката. Очакваме да се опитат да ни пресират. Това бе Локомотив в последния мач с Литекс. Доста по-различно е от това, което видяхме в Правец“, анализира Мурсия.
Цитат от инетрвюто днес на Мурсия. Личи си, че гледа по друг начин на футбола
от нашите треньори. С две изречения казва толкова много за нападението на Локо.
Това ако трябваше да го обяснят Вуцов или Кокала щяха да им трябват поне
два часа.
Точно затова Мурсия трябва да остане, а то пак почнаха спекулациите. Толкова много доверие имах в Гонзо и продължавам да имам все още, но то започва постепенно да се разколебава. Нали нямаше да се пипа треньора до края на сезона, после беше поне до края на полусезона... Сега ако го махне след 3 кръга, просто не знам.

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
Срамна случка със Сираков днес! Това е истинската причина за положението на Левски! Тия с очната ставка!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Срамна случка със Сираков днес! Това е истинската причина за положението на Левски! Тия с очната ставка!
??????
https://www.youtube.com/watch?v=XSexwEpI5JE
За да го атакуват така явно Сираков наистина готви нещо, според мен.
Cooler написа:За да го атакуват така явно Сираков наистина готви нещо, според мен.

Вековен цирк "Балкански".