peliforewer написа:Стефанов, като говориш за мутри що не вземеш да постнеш Декларация номер 2 от днес на НКП заплашваща вербално Петър Хубчев.Само за споменатия мач на ст. Виваком не Стойчо Стоилов,а съдията Георги Йорданов опорочи двубоя.Още ми се насълзяват очите като си спомня голямата радост от победата на тогавашния ви капитан Гаджев,къде изчезна тази легенда на сините фенове,да не го хвана Прокобата.
Какво да коментирам някакви глупави наркоамни и мутри, те са си просто малоумна твар. Аз нямам нищо общо с тях, и се разграничавам от глупостите, които пишат. Хайде недей лъга, че съдията бил опорочил мача тогава. Цирка беше ясен още преди да е започнал. Всичко беше измислено и нагласено. А аз не знам, как и с какъв акъл ти одобряваш поведението на онея селяци тогава. Толкова ли си заблуден. Че ако това се беше случило срещу вас, щяхте да оревете света. Кажи ми ти, морално ли е да си извадиш отбора, да го пратиш нарочно в Б група и да го накажат и да го преименуваш на друг отбор ? Ако, кажеш, че е нещо нормално, значи няма какво да говоря повече с теб. Цяла България, където и да отидеш и да питаш, какво мислят за вас чорбарите, всички казват и също. Царе на манипулацията и лъжци ( говоря за гурутата ви, не за феновете). Томислав е същия, като ники свинята. Лъжец и манипулатор. За това, умните хора се разграничават от него и от всичките ни гнусни престъпни собственици. Нито съм защитавал Батков и Чорни, никога не съм си и помислял да защитавам Черепа и спас финягата. Всеки, който е крал от народа и от държавата, за мен е престъпник и аз се разграничавам от тях. Ако имаш доказателства, които да го осъдят и да върната парите на държавата, действай. Ще се радвам да ги видя зад решетките. Аз нямам и няма какво да направя. По времето на божков, дори не ходех по мачове (2-3 съм ходил, заради децата). Защото не приемах, доказан престъпник да управлява любимия клуб.