Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Sstefanov » 03 дек 2021 13:58

peliforewer написа:Стефанов, като говориш за мутри що не вземеш да постнеш Декларация номер 2 от днес на НКП заплашваща вербално Петър Хубчев.Само за споменатия мач на ст. Виваком не Стойчо Стоилов,а съдията Георги Йорданов опорочи двубоя.Още ми се насълзяват очите като си спомня голямата радост от победата на тогавашния ви капитан Гаджев,къде изчезна тази легенда на сините фенове,да не го хвана Прокобата.

Какво да коментирам някакви глупави наркоамни и мутри, те са си просто малоумна твар. Аз нямам нищо общо с тях, и се разграничавам от глупостите, които пишат. Хайде недей лъга, че съдията бил опорочил мача тогава. Цирка беше ясен още преди да е започнал. Всичко беше измислено и нагласено. А аз не знам, как и с какъв акъл ти одобряваш поведението на онея селяци тогава. Толкова ли си заблуден. Че ако това се беше случило срещу вас, щяхте да оревете света. Кажи ми ти, морално ли е да си извадиш отбора, да го пратиш нарочно в Б група и да го накажат и да го преименуваш на друг отбор ? Ако, кажеш, че е нещо нормално, значи няма какво да говоря повече с теб. Цяла България, където и да отидеш и да питаш, какво мислят за вас чорбарите, всички казват и също. Царе на манипулацията и лъжци ( говоря за гурутата ви, не за феновете). Томислав е същия, като ники свинята. Лъжец и манипулатор. За това, умните хора се разграничават от него и от всичките ни гнусни престъпни собственици. Нито съм защитавал Батков и Чорни, никога не съм си и помислял да защитавам Черепа и спас финягата. Всеки, който е крал от народа и от държавата, за мен е престъпник и аз се разграничавам от тях. Ако имаш доказателства, които да го осъдят и да върната парите на държавата, действай. Ще се радвам да ги видя зад решетките. Аз нямам и няма какво да направя. По времето на божков, дори не ходех по мачове (2-3 съм ходил, заради децата). Защото не приемах, доказан престъпник да управлява любимия клуб.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 дек 2021 14:20

Шалче и значка на Великия ЦСКА , за бат Петьо от мен !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 дек 2021 14:43

peliforewer написа:Стефанов, като говориш за мутри що не вземеш да постнеш Декларация номер 2 от днес на НКП заплашваща вербално Петър Хубчев.Само за споменатия мач на ст. Виваком не Стойчо Стоилов,а съдията Георги Йорданов опорочи двубоя.Още ми се насълзяват очите като си спомня голямата радост от победата на тогавашния ви капитан Гаджев,къде изчезна тази легенда на сините фенове,да не го хвана Прокобата.

https://www.youtube.com/watch?v=dPlvi9wteNk

Айде, дядо Обективен. Коментирай, опорочения двубой

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 дек 2021 15:40

drvasko98 написа:

https://www.youtube.com/watch?v=dPlvi9wteNk

Айде, дядо Обективен. Коментирай, опорочения двубой

Какво да го коментирам,не съм гледал скоро видеото от мача,по спомен,Минев бута футболист на Литекс той пада , жълт картон, футболист на Литекс бута испанеца май беше от Левски,той пада и следва червен картон за футболиста на Литекс.Продължавам, футболист на Левски атакува вратаря на Литекс при опит на вратаря да хвърли топката напред,защитник на Литекс му иска обяснение и го хваща около врата,футболистът на Левски изиграва умиращия лебед и следва втори червен картон плюс дузпа.Как си представяш преди срещата някой от ръководството на Литекс да каже на чужденците , защото те получиха картоните,изкарайте си червени картони за да прекратим мача.Гриша Ганчев беше влязъл вече в ЦСКА и имаше много начини да прати Литекс в по-долните групи,а доколкото познаваме Ганчев едва ли би пропуснал да унижи Левски на Герена, вместо да му помогне да се класира почти без игра.Затова не споделям мнението, че е имало предварителен сценарий,така се стекоха обстоятелствата и пред разгромна загуба от Литекс избраха да не завършват мача.На тези които сега ще ми скочат ще им кажа,че това е мое лично мнение и ми се вижда по близо до истината.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 дек 2021 15:50

Йонсен колко пъти бутна Бедоя?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 дек 2021 16:02

1914.1902 написа:Йонсен колко пъти бутна Бедоя?

Докато падне.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 03 дек 2021 16:06

:)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 дек 2021 16:10

W84me написа:

Докато падне.

Забелязал съм че Бедоя много лесно пада,за втория червен картон пак той го игра умиращ лебед.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 дек 2021 16:12

peliforewer написа:
W84me написа:

Докато падне.

Забелязал съм че Бедоя много лесно пада,за втория червен картон пак той го игра умиращ лебед.

Сега себе си ли искате да убедите или другите? На всички е ясно каква беше целта на това упражнение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 дек 2021 16:21

Ozzimozzi написа:

:)

Не можеш да броиш ли, бате Енчо?

Върни се в “Левски”