Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 03 дек 2021 10:26

Warped написа:На теб никога не ти се е получвало чиче :)

Като гледам коментарите от тази сутрин,ами аз съм направо класик спрямо теб.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 дек 2021 10:36

Ozzimozzi написа:Интересно защо динамовци толкова скачат срещу думите на Младенов, след като те не бяха насочени към тяхното клубче? За мен отговорът е ясен - шпалирчовците винаги са се водили от принципите "срещу ръжен не се рита", "преклонена глава сабя не я сече", "я съм с този, който е на власт" и т.н. То и за това клубът им е в това жалко състояние повече от десетилетие, а прокобата трайно се е настанила на Виваком арена.

В Подуяне целуват ръка на Киро от края на 2014, когато Гела им спаси лиценза с една финансова инжекция към агент Тара от 500 000лв.
Шпалирите, орташките действия в Изпълкома, питиетата в ложите и шампионския гол от корнер бяха след това.
Дет' се вика, Киро като пръдне и в Подуяне се н@сират. :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 03 дек 2021 10:36

Разликата е че казвам истината :)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 дек 2021 10:37

Когато левскарите се борят за титлата всичко е мафия. Когата са средняци мафия - няма. Въртиопашки са били и ще си останат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 дек 2021 10:42

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:Като гледам синьо-зелената част на форума се е активирала от изказването на Стойчо.Много лош този Стойчо, защо лъже че Миньор и Марек играли с юношите срещу Каузата, защо говори срещу този невероятен, този фантастичен Боби Михайлов.Друго си е пред камерите да застане Свети Мъри Стоилов,то интелект,то мъдри слова ,само да слушаш и записваш.Само едно не мога да разбера , синьо-зелените не обичат Тъпаков, пардон Кабаков, Стойчо също не го харесва ,а синьо-зелените скачат на Стойчо и го натискат да го харесва,ей богу.Накрая ще ви кажа нещо което пак няма да ви хареса, докато треньори и собственици на клубове не започнат да критикуват Боби и Шайката му и не разкрият какво се случва зад кулисите на футбола ни оправия няма да има.Ако срещу Боби и Шайката му бяха излезли Мъри и Сираков всичко щеше да е точно и особено сините фенове щяха да са във възторг,но това четиридесетгодишно приятелство обърка всичко.

Кой му е виновен, че Мораеш изпусна дузпи срещу Враца и Перник, кой му е виновен, че ЦСКА поведе с 2:0 на Лудогорец на Армията и пак не успя да ги бие?

Изпуснатите дузпи са част от играта,а уредените мачове са уродливата страна на футбола.

Докажете, че някой мач е уреден, както мен ме накарахте да ви кажа кой мач е уреден преди време според мен, сега и вие го докажете. Щом сте толкова убедени, давайте.

Ами излизаш с юношите за даден мач въпреки че основните играчи са здрави, това не е ли доказателство.Преди решителен мач в последния кръг за титлата си спретваш детекторгейт и си отстраняваш най- опитните играчи от отбора, това също е разказ с предизвестен край.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 дек 2021 10:48

1914.1902 написа:"Тройчо Младенов май се изнерви! Лоша работа, но с възрастните хора е така, а и времената са тежки.

Специалистът от село Плоски замеси великия Левски в тирадата си, която избълва след мача с Локомотив София, в който явно не беше "мотивирал" ортодоксалните "армейци" Юга, Жеферсон, Мазику, Кайседо, Бай и останалите чужденци от Африка, Южна Америка и тн.

Тройчо се изцепи, че държавата направила стадион на Левски. Само да му припомним, че си плащаме Сектор А, който явно визира и точно той ни тежи в момента. А стария Сектор А и целия стадион си го построиха сами нашите бащи и дядовци, но в Плоски тази информация не е била достъпна за всички.

Явно Младенов обича да си играе с публиката и му е болно, че е малко. Все едно е на процент от продадените билети за домакинските срещи. Ако разчита на това - лошо. Потенциалът е скромен. Няма хора.

Тройчо сигурно е забравил, че и в Ловеч интересът не беше кой знае какво, но явно меракът умира последен при по възрастните хора, които не постигат желаните резултати.

Нерви, нерви, нерви.... За второто място не си струват, което явно излиза доста скъпо на създателя на явлението Литекс, което сам премести на стадиона с "модерното табло" и неповторимите тоалетни.

Специалистът, който работи в Казахстан, благодарение на големия Станимир Стоилов, е прав за едно. Лъжи, лъжи, лъжи... Най-голямата е Литекс - София, а след нея са всички други!", написаха от НКП.

Този път добра декларация и на място!
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 дек 2021 10:51

Warped написа:Разликата е че казвам истината :)

Аз съм сигурен,че казваш само истината,ама като не мога да разчета текста виновен ли съм.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 дек 2021 11:30

Стойчо за пореден път им го е набил яко на лепиларите и наркоманите от нарко(Ди)намо!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 03 дек 2021 11:43

Брою Комисионната е изнервен, виждат го и бабите на село.
Афро-оранжевия катун го бият като тъпан в лигата на прескоференциите. В ефбем ти лигата също трудно се случват нещата без помощ от съдиите на жожето. Положението отива на сгъване на цирка. Оранжевите припознавачи фатмаци ще трябва много скоро да си изберат нов препинателен знак за вричане във вечна вярност.
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 дек 2021 11:48

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:Като гледам синьо-зелената част на форума се е активирала от изказването на Стойчо.Много лош този Стойчо, защо лъже че Миньор и Марек играли с юношите срещу Каузата, защо говори срещу този невероятен, този фантастичен Боби Михайлов.Друго си е пред камерите да застане Свети Мъри Стоилов,то интелект,то мъдри слова ,само да слушаш и записваш.Само едно не мога да разбера , синьо-зелените не обичат Тъпаков, пардон Кабаков, Стойчо също не го харесва ,а синьо-зелените скачат на Стойчо и го натискат да го харесва,ей богу.Накрая ще ви кажа нещо което пак няма да ви хареса, докато треньори и собственици на клубове не започнат да критикуват Боби и Шайката му и не разкрият какво се случва зад кулисите на футбола ни оправия няма да има.Ако срещу Боби и Шайката му бяха излезли Мъри и Сираков всичко щеше да е точно и особено сините фенове щяха да са във възторг,но това четиридесетгодишно приятелство обърка всичко.

Кой му е виновен, че Мораеш изпусна дузпи срещу Враца и Перник, кой му е виновен, че ЦСКА поведе с 2:0 на Лудогорец на Армията и пак не успя да ги бие?

Изпуснатите дузпи са част от играта,а уредените мачове са уродливата страна на футбола.

Докажете, че някой мач е уреден, както мен ме накарахте да ви кажа кой мач е уреден преди време според мен, сега и вие го докажете. Щом сте толкова убедени, давайте.

Ами излизаш с юношите за даден мач въпреки че основните играчи са здрави, това не е ли доказателство.Преди решителен мач в последния кръг за титлата си спретваш детекторгейт и си отстраняваш най- опитните играчи от отбора, това също е разказ с предизвестен край.

А защо излезнаха с юношите, спомняш ли си?

Върни се в “Левски”