Кашчей написа:Всъщност ми е безкрайно интересно как у нас се получава Про лиценз на УЕФА, след като и Гонзо го има?!?
С изкаран курс.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кашчей написа:Всъщност ми е безкрайно интересно как у нас се получава Про лиценз на УЕФА, след като и Гонзо го има?!?
Tommi написа:Кашчей написа:Всъщност ми е безкрайно интересно как у нас се получава Про лиценз на УЕФА, след като и Гонзо го има?!?
С изкаран курс.
Кашчей написа:Tommi написа:Кашчей написа:Всъщност ми е безкрайно интересно как у нас се получава Про лиценз на УЕФА, след като и Гонзо го има?!?
С изкаран курс.
В такъв случай.. Тия от курса, за какъв кур са? Какво изобщо изучават в тия курсове у нас, след като нямат нищо ново в главите си, след завършване на курса?!
Ако Гонзо избира футболисти по клипове в Ю туб, то със сигурност биха му се понравили тези, които разпръскват защитата на съперника с лакти, обаче май не са чак толкова много и му е трудно да избере..тоест, трудно му е да намери!?
Tommi написа:Кашчей написа:Tommi написа:Кашчей написа:Всъщност ми е безкрайно интересно как у нас се получава Про лиценз на УЕФА, след като и Гонзо го има?!?
С изкаран курс.
В такъв случай.. Тия от курса, за какъв кур са? Какво изобщо изучават в тия курсове у нас, след като нямат нищо ново в главите си, след завършване на курса?!
Ако Гонзо избира футболисти по клипове в Ю туб, то със сигурност биха му се понравили тези, които разпръскват защитата на съперника с лакти, обаче май не са чак толкова много и му е трудно да избере..тоест, трудно му е да намери!?
Ами не знам дали имат нещо ново в главите си, или нямат. Какви знания ще придобиеш и как ще се развиеш зависи от много неща, най-вече от лични качества.
Кашчей написа:
Да, но какви лични качества може да има един осмокласник, който дори не може да говори свързано?
Всъщност и Пената не говори свързано, обаче вече се е доказал, докато Гонзо се е доказал само в несвързаното говорене!
Stahlgewitter написа:mtaraduda написа:В момента Гонзо = мустака
Твърде крайно...
Tommi написа:Кашчей написа:
Да, но какви лични качества може да има един осмокласник, който дори не може да говори свързано?
Всъщност и Пената не говори свързано, обаче вече се е доказал, докато Гонзо се е доказал само в несвързаното говорене!
Гонзо говори по-добре от по-голямата част от "футболните хора" у нас.
Tommi написа:Кашчей написа:
Гонзо говори по-добре от по-голямата част от "футболните хора" у нас.
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, DoSomethingDifferent и 69 госта