Черноморец-Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Черноморец-Левски

Мнениеот Blue Mind » 15 авг 2010 23:12

levskioleole написа:бателевски прав си ,но срещу втори отбор играят супер анти футбол-тия ,ако се бяха открили за 5 мин щяха да отнесат поне 2 гола,а за края на мача не ми се говори....

Аве човек всеки си има тактика на терена и тази на Черноморец се оказа печеливша.... тва че ние не можем да си вкарваме положенията и от 10 вкарваме 1 си е наш проблем..
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Старата песен- на нов глас!

Мнениеот UltraBlue » 15 авг 2010 23:12

Не сме чак толкова зле. Днес Мюлдер беше перфектен. Мен малко ме притеснява Милиев, но като цяло имаме добър потенциал в защитата... протсто трябва да се получи сега синхрон пом/у им!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 авг 2010 23:13

batelevski написа:
levskioleole написа:аве толкова смешно опълчение не помня,тия смешните играха по-защитно от беласица...тия сега ще се мислят за големия отбор пуууууу
Интер как станаха шампиони на Европа..изпозваха си положенията, когато и както трябва и ето го резултата..същата работа с Черноморец..резултатите се помнят, не играта или положенията ;)

Интер не са лежали така!Носилката не е влизала 5 пъти на терена само за едното полувреме,не са симулирали,не са ритали като откачени!Едно е да играеш защитно,друго е да играеш откровено симулативно!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 15 авг 2010 23:13

storm написа:
soilwork написа:
storm написа:Минало ,заминало гледаме напред . Ние не сме като някои "други" след всеки мач да псуваме футболистите си ,така че спокойно първенството е дълго няма как да бием всеки мач не сме Арсенал от 2004 :) .На Гара му е простено дори и ако изнасили някой .Всеки мач вкарва нормално е да има и спадове .Гледаме към онея русите в четвъртък и дано постигнем добър резултат.

П.С Не се поддавайте на червените другари ,че те горките толкова слаби ,че чакат само ние да паднем нека се радват сега ,че в четвъртък усещам катаклизми и т.н
Кой го казва....пич ти вися цяла седмица в форум ЦСКА-виж си жалкият архив. Другият път по-внимателно!

Аз да съм казал да не пишете ? Пишете имате право да се шегувате (макар ,че и вас ви биха и то в София ) така ,че къв е проблема .
Не бе, бате както беше казал Blue Mind "кръговрата на живота"..това е, те ни биха, вие се ебавахте, сега биха вас, ние се ебаваме..няма страшно, нищо не е станало, но пак ти казвам..кръговрата на живота :lol:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Милиев-Иванов - Слаб 2 срещу Черноморец

Мнениеот storm » 15 авг 2010 23:13

Мнението ми е ,че не винаги ще бием бе хора разберете го ! Има грешки нормално
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 15 авг 2010 23:14

levskioleole написа:е заслужава ли такъв отбор да бъде в топ 3???

Ами ще видим, ако бият наред - заслужават......
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Милиев-Иванов - Слаб 2 срещу Черноморец

Мнениеот UltraBlue » 15 авг 2010 23:15

Трябва им време за сработка! Мен малко Милиев ме притеснява, че не е на нужното ниво, но ще видим като се сработят 8-) Дайте им време!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Старата песен- на нов глас!

Мнениеот terata » 15 авг 2010 23:15

Ако няма грешки, няма да има и голове! Здрав мач стана, Черноморец успяха да си вкарат положенията, а ние не. Но като цяло играта не беше лоша. Честито на Черноморец за победата!

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 15 авг 2010 23:15

Тия Черноморец не ги харесвам още от миналата година когато ми провалиха виш за 2 000 лева със онази "невероятна" игра срещу Слави (3:2,ст.Овча Купел) и сега вече когато отида в Бургас ще им се изпикая на стадиона. А , иначе ми е много весело, не знам защо.Явно трябва да спра да се друсам, но нищо ! Гледаме напред, дано да направим добър резултат в Швеция и най - важното - ДА СИ ВЗЕМЕМ ПОУКА!
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 15 авг 2010 23:16

W84me написа:
batelevski написа:
levskioleole написа:аве толкова смешно опълчение не помня,тия смешните играха по-защитно от беласица...тия сега ще се мислят за големия отбор пуууууу
Интер как станаха шампиони на Европа..изпозваха си положенията, когато и както трябва и ето го резултата..същата работа с Черноморец..резултатите се помнят, не играта или положенията ;)

Интер не са лежали така!Носилката не е влизала 5 пъти на терена само за едното полувреме,не са симулирали,не са ритали като откачени!Едно е да играеш защитно,друго е да играеш откровено симулативно!

Фенове на лс да се обесняват за циркаджийски номера по терена при наличието на гошо вратарчето в отбора им е меко казано СМЕШНО ........... иначе успех в четвъртък ........ дано биете шведите

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Върни се в “Левски”