Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Юридически казус за г-н Батков

Мнениеот baligo » 07 окт 2009 14:05

Нали не отбирам от тази материя - юридическата, а Батков е специалист там, та реших да запитам, защо аджеба не заведе дело срещу титаните след като е ощетен той лично и негова фирма? Пък и нали има доказателства? Защо трябва да пуска жалби и тегоби?! Не я схващам тази работа, ама що не заведе дело, като е толкова убеден?

Айде ако има някой в час с тези проблеми да обясни юридически има ли някакъв проблем Батков да заведе дело? Що трябва да сезира не знам кои си органи и да чака? Така му е удобно с цел да се размият нещата в следващите месеци или има некъв правилник, закон?
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Re: Юридически казус за г-н Батков

Мнениеот omegga megadeath » 07 окт 2009 14:14

Доказателства трябват за дело-документи,телефонни разговори,видео записи и т.н. Ганьо е адвокат -нормално е да лъже,засега всичко което избълва не е подкрепено с факти.Уж понеделник чакахме арести-стана сряда.....

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 07 окт 2009 15:34

На кой изобщо му пука за Батков?

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 07 окт 2009 15:41

Отговор надали ще получиш, брат :)

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 07 окт 2009 15:45

Fichango написа:На кой изобщо му пука за Батков?

Интересува ме дали юридически нещо го спира да съди набедения от него за враг. Аз не разбирам. Ако има юристи, нека някой се изкаже! Иначе темата не е да го плюем или защитаваме.
Изображение

koi4i

Мнениеот koi4i » 07 окт 2009 15:46

Никой от управата на цска или изобщото от отборчето им няма нищо общо.Това е ясно.Не са толкова глупави да си вкарат такъв автогол.Истината е,че Паткофф е един олигофрен,който след 1-2 дена ще заяви,че са му предлагали Меси,Ибра и Анри в пакет за 400к евро,ама Борето му е казал,че са куци коне и нестават.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 07 окт 2009 15:50

MuroCSKA написа:Отговор надали ще получиш, брат :)

Ако целта е да се хвърля прах в очите на хората, най-вероятно си прав. Ще се мотаме 5, 6 месеца... Полека-лека ще спрат да се задават въпроси. Левски ще излезе от кризата. Вниманието на хората ще бъде привлечено върху представянето на отбора... Така всичко ще се размие във времето и ще бъде забравено. Въпроса е дали това е целта му или има нещо, което го спира да съди титаните. Някакъв закон, според който прокуратурата трябва да предприеме определени действия или де да знам... За това питам.
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 окт 2009 15:50

Аз също не съм специалист по темата,но жена ми е :) . Беше ми обяснено ,че разследване се води само от специализираните служби ,а не от частни лица. Доказателствата се снемат по определен ред,доказателства снети не по този ред нямат никаква стойност в съда. Ако се докаже ,че Батков е измамен от определени лица(нещо в което аз много ,ама много се съмнявам) ,то той може да заведе дело срещу тях за нанесени щети и пропуснати ползи по тяхна вина

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 окт 2009 15:54

Батков е точно толкова юрист, колкото аз съм журналист. Т.е и аз пиша във форума ама... така че не се надявай да стане нещо. Ако беше добър щеше да запази Пелето. Ти знаеш кво се случи. И нещо за 12те милиона дето ги дава... Не са от юридическа дейност повярвай ми
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 07 окт 2009 15:56

honda написа:Аз също не съм специалист по темата,но жена ми е :) . Беше ми обяснено ,че разследване се води само от специализираните служби ,а не от частни лица. Доказателствата се снемат по определен ред,доказателства снети не по този ред нямат никаква стойност в съда. Ако се докаже ,че Батков е измамен от определени лица(нещо в което аз много ,ама много се съмнявам) ,то той може да заведе дело срещу тях за нанесени щети и пропуснати ползи по тяхна вина

И ще започне едно ходене по мъките в съда! Също ако титаните заведът дело за клевета!Надали 10 години ще им стигнат!

Върни се в “Левски”