efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.
По въпроса за "независимия" Левски - няма независим отбор.
ananas написа:Halo написа:Аз не съм и почитател. Все ми е тая откъде е баба Лили. Що се отнася до мача, очаквам Вуцов да се извини за левашката си изява при гола.
Интересно. А дали очакваш Майкон да се извини за безбройните подаръци за Тирето или Бала, че не покри Ето'о?
А Сираков да се извини за милионите, прахосани за безсмислени мангали? Това очакваш ли го?
Аз не приемам това с извинението на играчите . Аз см с презумпцията ,че всеки играч е дал всичко от себе си във всеки мач или поне е искал да го направи. Най-вероятно и на Майкон и на Вуцов , и на Кр. Димитров им е по-гадно отколкото на нас.
Би ли ми светнал според каква тактическа постройка във фаза защита лявото крило трябва да противодейства на опорния халф на другия отбор, или да покрива зоната около дъгата ,фронтално срещу собствената врата?
Halo написа:Топката удари Вуцов по рамото, той е вратар. И срещу Грузия му вкараха левашки голове. Аз нямам сантименти към нито един играч в Левски. За мен всеки един от тях е евентуален източник на пари за клуба, с които да се покриват дълговете и да се постигне независимост. Това трябва да е основната цел. Левски да не зависи нито от Боко, нито от Прасчо, нито от Насо. Не правя разлика между играчите - българи и чужденци. Ако се раздават за клуба, ще започна да ги харесвам.
а дали си се замислял (отново подчертавам, че не съм гледал мача), че може да е договорка - все пак учител му е Урсула. Плюс ваденето на Кирилов (уж бил с контузия - ей сега ще си извадя и аз едно медининско - елементарно се прави), който пропускал и мачовете за националния - за какво са му изобщо, само резил, по-добре да се скатае. А и, както казвате, Хулио бил тотално неадекватен със смените, плюс боя - всички уредени мачове имат съспенс (картони, бой, провокации и т.н.).
Та може да е просто нещо в тази насока - литъл Урсула е точно копие на оригинала - невероятен вратар, когато си иска (може би най-добрият ни в последните 40 години), и още по-невероятен тото играч. Освен това, както сами знаете, ако се продава един актив, следва да го излъскаш подобаващо, а при нас лъскането е на макс в последно време - всеки сам се сеща що :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Ето'о не играеше точно като опорен халф, а прекарваше доста време и отдясно, където се гавреше с Майкон. Но това не е важно в случая, нито точната постройка. Важно е да знаеш къде се намираш в дадения момент и какво правиш. Той друга работа нямаше, но реши да си спести две крачи усилие и да не покрие играчът, който е известен с далечен удар. Виж снимката:honda написа:Би ли ми светнал според каква тактическа постройка във фаза защита лявото крило трябва да противодейства на опорния халф на другия отбор, или да покрива зоната около дъгата ,фронтално срещу собствената врата?
https://imgur.com/a/2YDtLNt
А тебе те питах за головете на Цонев и Русев срещу Янтра. И те ли бяха невероятна магия, като на Бала срещу Добруджа? И такива ли не си виждал/вкарвал? Не ми отговори.
- Странджата
- Контакти:
Стига с тези договорки - няма нещо по-обидно за Левски. За мене истината -да кажа пак- треньорът ни показа колко е важно да познаваш културата на страната, в която водиш отбор. Вината не е негова,той е чужденец, но къде бяха българите в клуба. За мене това не договорка, а престъпно безразличие към подготовката за мача. Между другото и тук ни беше обхванала еуфорията, а забравихме манталитета на армаганския бек. А тя е на "убиец на гиганти". И той ни порази не с прашка, а с ритници. Загубихме пореден мач срещу отбор и привърженици, които гордо носят миналото ни като държавност и се радват на днешното му превъплъщение. Да замълчим, да ближем раните и да мислим!!!