tmanolov написа:rhaegar написа:vvessel написа:А що се отнася до малкия Вуцов, кое точно му беше обидно в поведението? Нито е показвал пръсти, нито задни части, нито мустаци или някакви други части на тялото. Просто се поклони театрално на псуващите го олигофрени. Според мен доста интелигентна постъпка в която няма нищо обидно, а просто тънка ирония, която тъпанарите по трибуните не могат да оценят.
Аз избухнах колкото и на гола, когато го показаха. Точно така се прави, наистина ме изкефи.
Аз също се посмях, но поведението му беше олигофренско - спор няма. Да напомням ли какъв вой беше, когато Моци ни вкара една дузпа и се израдва - https://www.youtube.com/watch?v=kXwQbpHArUA Че даже и го наказаха за това. В случая, колкото и да съм левскар и дерето да са ми сред най-антифутболните отбори у нас (но пък винаги играят честно), даже бих предложил наказание за литъл Урсула. И тук мнението ми е същото като за обиждащите се на маймунски звучи мамуни - това са хора, които са си платили, за да те гледат, т.е. ти зависиш от техните пари, ерго ще се съобразяваш ти с тях, а не те с теб
Пич, не може да си истински :) Как може да сравняваш две напълно различни ситуации! Наистина се смея с глас! Едната се развива в 80 мин. и мача още се играе и Моци отива пред сектора да се "радва" , а другата е при вече приключена среща и Вуцов е в средата на терена! Наистина защо го правиш? Не те разбирам? Защо вадиш от 9 кладенеца вода.... безмислено е.