efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот nikiobicata » 21 окт 2025 11:21

tmanolov написа:
rhaegar написа:
vvessel написа:А що се отнася до малкия Вуцов, кое точно му беше обидно в поведението? Нито е показвал пръсти, нито задни части, нито мустаци или някакви други части на тялото. Просто се поклони театрално на псуващите го олигофрени. Според мен доста интелигентна постъпка в която няма нищо обидно, а просто тънка ирония, която тъпанарите по трибуните не могат да оценят.

Аз избухнах колкото и на гола, когато го показаха. Точно така се прави, наистина ме изкефи.

Аз също се посмях, но поведението му беше олигофренско - спор няма. Да напомням ли какъв вой беше, когато Моци ни вкара една дузпа и се израдва - https://www.youtube.com/watch?v=kXwQbpHArUA Че даже и го наказаха за това. В случая, колкото и да съм левскар и дерето да са ми сред най-антифутболните отбори у нас (но пък винаги играят честно), даже бих предложил наказание за литъл Урсула. И тук мнението ми е същото като за обиждащите се на маймунски звучи мамуни - това са хора, които са си платили, за да те гледат, т.е. ти зависиш от техните пари, ерго ще се съобразяваш ти с тях, а не те с теб

Пич, не може да си истински :) Как може да сравняваш две напълно различни ситуации! Наистина се смея с глас! Едната се развива в 80 мин. и мача още се играе и Моци отива пред сектора да се "радва" , а другата е при вече приключена среща и Вуцов е в средата на терена! Наистина защо го правиш? Не те разбирам? Защо вадиш от 9 кладенеца вода.... безмислено е.
Последна промяна от nikiobicata на 21 окт 2025 11:29, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 21 окт 2025 11:23

MASTER_COOL написа:
blue avalanche написа:Вчера играта на Вуцов с крака беше под всякаква критика. Колкото пъти я ритна, толкова пъти сгреши.
За лиготиите му да не говорим...
Много други футболисти са били освирквани и подигравани. Не съм видял някой да се прави на клоун.

Поздравявам те за мнението ти. Правилната реакция в такива ситуации е да се подмине с безразличие и спокойствие като тотален непукист. Тези реакции разкриват за психическа неустойчивост и комплекси. Но като знаем кой е бащата , всичко е нормално.
Не му завиждам на Светльо на 08.11. :oops: :lol:

Ето и този :) Абе защо се правите на заспали... това е "тежко" съперничество през последните няколко години! Нормално е заряда да е голям! Нормално е футболистите да са излезли със свити сърца! Нормално е след края на мача да "изпуснат" малко напрежението! Каранга защо не правеше "знаци" като вкарваше гол на Арда примерно? Защо се правите на льохмани...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 окт 2025 11:31

Май изразяването на радост и празнуването на гол пред чужда агитка беше наказуемо, ироничен поклон пред такава не е записан.
Комисията Фаренхайт ще се произнесе
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 окт 2025 11:49

nikiobicata написа:
tmanolov написа:
rhaegar написа:
vvessel написа:А що се отнася до малкия Вуцов, кое точно му беше обидно в поведението? Нито е показвал пръсти, нито задни части, нито мустаци или някакви други части на тялото. Просто се поклони театрално на псуващите го олигофрени. Според мен доста интелигентна постъпка в която няма нищо обидно, а просто тънка ирония, която тъпанарите по трибуните не могат да оценят.

Аз избухнах колкото и на гола, когато го показаха. Точно така се прави, наистина ме изкефи.

Аз също се посмях, но поведението му беше олигофренско - спор няма. Да напомням ли какъв вой беше, когато Моци ни вкара една дузпа и се израдва - https://www.youtube.com/watch?v=kXwQbpHArUA Че даже и го наказаха за това. В случая, колкото и да съм левскар и дерето да са ми сред най-антифутболните отбори у нас (но пък винаги играят честно), даже бих предложил наказание за литъл Урсула. И тук мнението ми е същото като за обиждащите се на маймунски звучи мамуни - това са хора, които са си платили, за да те гледат, т.е. ти зависиш от техните пари, ерго ще се съобразяваш ти с тях, а не те с теб

Пич, не може да си истински :) Как може да сравняваш две напълно различни ситуации! Наистина се смея с глас! Едната се развива в 80 мин. и мача още се играе и Моци отива пред сектора да се "радва" , а другата е при вече приключена среща и Вуцов е в средата на терена! Наистина защо го правиш? Не те разбирам? Защо вадиш от 9 кладенеца вода.... безмислено е.

Ники, свали обицата, брат, пускаш си пак мача в 89-тата, гледаш корнера, гола (чудесен гол на рупа нов) и веднага след това реакцията на литъл Урсула - не само имаше подигравателни поклони, ами и ръка до ухото, точно пред агитката на морето. До края на мача има още 5 минути добавено време ;) Левски ми е скъп, но истината ми е по-скъпа, ако мога да перефразирам древния философ
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 окт 2025 11:51

аргумента "платили са си" ми е малко странен. Това е футболен мач да го ева, не е проституция, а даже и там не може да си правиш съвсем каквото си искаш :)
И да гледаш театър си си платил, ама не псуваш като хамалин някой актьор само щото не ти харесва :)

отделно за какво точно са си платили :), ако са си платили да бъдат изгаврени след мача от литъл Вуца, защото това им доставя удоволствие, защо да бъде наказван литъл-а, той просто им дава това, за което са си платили :)

Въобще това с плащането ми е малко странен аргумент, особено като се има предвид, че основната част от бюджетите на клубовете, в България не идва от приходите от билети.

Като добавим и факта, че реално гостуващия отбор и стотинка (евроцент) не получава от билетите, то този аргумент в случая съвсем олеква :)

И ако развием тоя ред на мисли още повече, като се знае колко хора обикновено идват на Тича за мач, то май по-скоро трябва на литъл Вуца и всички други играчи от Левски да им праят шпалир на Тича, защото е ясно, че приходите от този мач за Морето са поне тройни в сравнение с всеки друг, така че предлагам веднага да му се извинят за грозното държание спрямо него в тоя мач :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 окт 2025 12:46

blue avalanche написа:Вчера играта на Вуцов с крака беше под всякаква критика. Колкото пъти я ритна, толкова пъти сгреши.
Много други футболисти са били освирквани и подигравани. Не съм видял някой да се прави на клоун.

Малък е теренът, а защитата беше друга.
Затова се кефя на Димитров, който като види топка, я изритва далеко. Опита ли се да де прави на съвременен, получаваме гол.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 21 окт 2025 13:01

Според мен вина има терена, доста футболисти особено наши се хлъзгаха, а за да може вратар да я ритне като хората му трябва стабилна основа. Може само да се гадае, че теренът е на бабуни и хлъзав (сефте да са го наводнили на мач с нас) и като нищо второто полувреме са сменили бутонките и нямаше такива изпълнения с пързаляне.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 окт 2025 14:15

Па на мач се ходи, за да пцуеш и да изпуснеш парата. Направо си го представям как след всеки мач има декларация от противника - Викаха ни "умрете, селяни", което засегна чувствителните души на нашите футболисти, израснали в лишения в бедни селски семейства и им попречи да разгърнат пУтИнцЯла си. А съдията, след очеизвадно грешна преценка, да напише в доклада си - викаха ми "Кабаков, ковро", което увреди правилната ми преценка, освен това имам проблеми със съпругата ми и скандирания "Кабаков-прасе, жена ти се еве, а ти стоиш, и шнура ми държиш" увреждат честта и достойноството ми на мъж. Накрая Ушев, след като е проспал поредното Збиване, пише в докладната - през целия мач публиката пя "той е Ушев, гаден пеераз, дайте, дайте, дайте го на нас", поради което нахлухме в сектора, за да изпълним техните желания :mrgreen:

Начи, то е добре и да се мисли - като си ок в едната посока, си ок и в другата, иначе е фарисейщина малко. А парите от билети са много сериозен приход (почти чиста печалба над определена минимална бройка посещаемост) - за 2023 приходите ни от билети и карти са около 25% от всички приходи, а за 2022 - около 20%. 2024 е екструмум с продадените футболисти и тогава са около 10%. Та, както казах, хич не са малко и хич не са заподценяване, тъй като с фенове или без фенове, разходите по стадиона си вървят

helic написа:аргумента "платили са си" ми е малко странен. Това е футболен мач да го ева, не е проституция, а даже и там не може да си правиш съвсем каквото си искаш :)
И да гледаш театър си си платил, ама не псуваш като хамалин някой актьор само щото не ти харесва :)

отделно за какво точно са си платили :), ако са си платили да бъдат изгаврени след мача от литъл Вуца, защото това им доставя удоволствие, защо да бъде наказван литъл-а, той просто им дава това, за което са си платили :)

Въобще това с плащането ми е малко странен аргумент, особено като се има предвид, че основната част от бюджетите на клубовете, в България не идва от приходите от билети.

Като добавим и факта, че реално гостуващия отбор и стотинка (евроцент) не получава от билетите, то този аргумент в случая съвсем олеква :)

И ако развием тоя ред на мисли още повече, като се знае колко хора обикновено идват на Тича за мач, то май по-скоро трябва на литъл Вуца и всички други играчи от Левски да им праят шпалир на Тича, защото е ясно, че приходите от този мач за Морето са поне тройни в сравнение с всеки друг, така че предлагам веднага да му се извинят за грозното държание спрямо него в тоя мач :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 окт 2025 14:40

tmanolov написа:Па на мач се ходи, за да пцуеш и да изпуснеш парата. Направо си го представям как след всеки мач има декларация от противника - Викаха ни "умрете, селяни", което засегна чувствителните души на нашите футболисти, израснали в лишения в бедни селски семейства и им попречи да разгърнат пУтИнцЯла си. А съдията, след очеизвадно грешна преценка, да напише в доклада си - викаха ми "Кабаков, ковро", което увреди правилната ми преценка, освен това имам проблеми със съпругата ми и скандирания "Кабаков-прасе, жена ти се еве, а ти стоиш, и шнура ми държиш" увреждат честта и достойноството ми на мъж. Накрая Ушев, след като е проспал поредното Збиване, пише в докладната - през целия мач публиката пя "той е Ушев, гаден пеераз, дайте, дайте, дайте го на нас", поради което нахлухме в сектора, за да изпълним техните желания :mrgreen:

[/quote]

тогава не виждам какъв е и проблема даден футболист да нареди и той публиката :)
щом отиваш да псуваш, трябва да си готов и теб да те "препсуват" в даден момент :)

иначе става някак си нечестно и неравнопоставено :)

Във волейбола нямат право да се радват с лице към мрежата. Уважение един вид към колегите ти от другата страна.
Ама волея има и друга публика като ниво на интелигентност. Не се пцуят като хамали и не се ходи на волейболен мач, само за да пцуеш.

Така че - като си отишъл да псуваш трябва да си готов при определено развитие на нещата и теб да ти го "втъкнат" един вид :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 окт 2025 14:46

Мнйе, нйе йе тъй, по него време, както се изразяват в твоя край, имаш ясно разделение - плащат ми, за да играя и да ме пцуят, плащам си, за да ги гледам и да ги пцуя. Га почне фудбалерацът да плаща на тези, дето му гледат "продукцията", тогава мое и да пцуе, колкото му душа сака. като на работа - шефчето ти плаща и ти търпиш простоята му, ама не и той твоята. А ако си мъШ - теглиш му една футка майна и си тръгваш :mrgreen: Ние искаме да обгрижим мамините душици ненагледни, щото те са много раними, ама иначе те могат да се гаврят, да закъсняват и да си правят каквото си знаят. Направо си го представих някой припок, недай боже при гол на "вечното" дерби да се изтъпани така пред Б - у социалките ще е чудно. както казах, да не бъдем фарисеи като припоците

helic написа:тогава не виждам какъв е и проблема даден футболист да нареди и той публиката :)
щом отиваш да псуваш, трябва да си готов и теб да те "препсуват" в даден момент :)

иначе става някак си нечестно и неравнопоставено :)

Във волейбола нямат право да се радват с лице към мрежата. Уважение един вид към колегите ти от другата страна.
Ама волея има и друга публика като ниво на интелигентност. Не се пцуят като хамали и не се ходи на волейболен мач, само за да пцуеш.

Така че - като си отишъл да псуваш трябва да си готов при определено развитие на нещата и теб да ти го "втъкнат" един вид :)
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”