Членски карти „Аз съм Левски“
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Michael_Buble
- Контакти:
Re: Членски карти „Аз съм Левски“
Засечено от 10-ти досега на всеки 6 мин. и 20 сек. се поръчва по една карта.
mikata написа:Никакъв живец няма в ръководството, никой не му се занимава с нищо. Чакат някой да спусне спонсори и това е!
А на феновете им трябва реклама, някой да им дойде на крака, да пишат всеки ден в медиите Левски продава абонаментни карти.....?!? Малко несериозно е това. Всеки, който се има за Левскар би си закупил карта без да е необходимо някой да го "мотивира"
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Може още да се шуми за картите. Има хора, които все още не знаят за тях. Скоро ще има нова пресконференция или съобщение от клуба за qr кода на картите и се надявам да се разшуми отново.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Българинът иска постоянно да го ръчкаш.Не ви ли е ясно това?
САМО ЛЕВСКИ!
-
Втора силна вълна за членски карти може да има, ако направим подобен мач като с цска 1948. Малко не беше момента да се пускат след загубата от канарите и безличния хикс с Враца и то наказани без публика, но това е положението. Ако бяха успяли да ги пуснат около мача с числото още за 24 часа щяхме да имаме 11 000 поръчки. Ако ударим славистите, за мача с Черно море може да се наредят повечко хора, но като знам как ще се опитаме да спукаме топката други ден....
vlong написа:Българинът иска постоянно да го ръчкаш.Не ви ли е ясно това?
Това е така, но ясно ли ти е, че българинът има достатъчно други проблеми и не може само футбол да му е в главата ? Особено, когато и футболът му създава негативни емоции.
-
Eminem написа:vlong написа:Българинът иска постоянно да го ръчкаш.Не ви ли е ясно това?
Това е така, но ясно ли ти е, че българинът има достатъчно други проблеми и не може само футбол да му е в главата ? Особено, когато и футболът му създава негативни емоции.
Стига с тия орпавдания, става въпрос за 20 лв на година, иначе като е толкова тежко положението на всеки, защо има интернет с кабелна за 30 лв месечно? 20 лева ги давам за цигари за три дни, новата младеж излиза всеки петък и събота с по 100-на лева в джоба да се наливат по дискотеките. Трябва да ни се промени мисленето, че когато започва нов сезон, всеки фен да знае, че трябва да си поднови членския внос, като искаме да сме част от клуба. И това да не го правим само когато клуба е близо до фалит, а по навик, защото започва нов сезон, нали си футболен фен. Изключения са пенсионерите, но да ми обесняваш колко е тежко положението особено за днешната младеж...
20 лв на година ако вярваш в милионите левскари и Дядо Коледа.
Телевизията и интернета носят развлечение на хората и са средство за бягство от реалността.
Футболът в България НЕ носи удоволствие!
Кой е виновен, че хората предпочитат да отидат на дискотека/ресторант, вместо на мач на Левски ?
Телевизията и интернета носят развлечение на хората и са средство за бягство от реалността.
Футболът в България НЕ носи удоволствие!
Кой е виновен, че хората предпочитат да отидат на дискотека/ресторант, вместо на мач на Левски ?
ХааRe: Членски карти „Аз съм Левски“
Хаа,доживяхме.Да даваш 20 лв.за да изпиташ удоволствие.
Да си ЛЕВСКАР НАПОСЛЕДЪК Е МАЗОХИЗЪМ,НО КАКВО ОТ ТОВА.РАННИТЕ ХРИСТИЯНИ,А И ПО-КЪСНИТЕ СА БИЛИ ГОРЕНИ,РАЗПЪВАНИ ,РАЗКЪСВАНИ И Т.Н. НО НЕ СА СЕ ОТКАЗВАЛИ ОТ ВЯРАТА СИ.
Е,ЛЕВСКАРИНО,НЯКОЙ ТЕБЕ РАЗКЪСВА ЛИ ТЕ?
Да си ЛЕВСКАР НАПОСЛЕДЪК Е МАЗОХИЗЪМ,НО КАКВО ОТ ТОВА.РАННИТЕ ХРИСТИЯНИ,А И ПО-КЪСНИТЕ СА БИЛИ ГОРЕНИ,РАЗПЪВАНИ ,РАЗКЪСВАНИ И Т.Н. НО НЕ СА СЕ ОТКАЗВАЛИ ОТ ВЯРАТА СИ.
Е,ЛЕВСКАРИНО,НЯКОЙ ТЕБЕ РАЗКЪСВА ЛИ ТЕ?
САМО ЛЕВСКИ!